SOBEE STUDIOS AMLEM TASARIMI

İKV ile ilgili ekran görüntüleri, çizim, duvar kağıdı gibi çalışmalarınız
Kullanıcı avatarı
MoDeRnGrafik
İskele Babası
İskele Babası

SOBEE STUDIOS AMLEM TASARIMI

Mesaj gönderen MoDeRnGrafik »

Herkese iyi forumlar,

SOBEE STUDIO günden güne büyüyor ama belli bir amblem ve logosu tam anlamda yok,oyuna kapılmıs bunun farkına varmamıstım yine bir grafiker arkadasıma oyunu tanıtırken söyledi bende bu konuda çalısmaya karar verdim eğer beğenirseniz kurumsal kimlik çalısmasıda yaptım onlarıda iletebilirim...Ayrıca talep doğrultusunda sizin istediğiniz grafik çalısmasınıda yapabilirim hiç bir maddi manevi bir sey talep etmiyorum.

Resim

Resim
Dosta DOST Düşmana DÜŞMAN

...............HİÇ BİLENLE BİLMEYEN GÖREN GÖZLE GÖRMEYEN BİR OLURMU...............

Resim
Kullanıcı avatarı
MoDeRnGrafik
İskele Babası
İskele Babası

Re: SOBEE STUDIOS AMLEM TASARIMI

Logo kısmını su anki halini biraz daha estetik hale getirdim tam anlamıyla değiştirmedim emeğe saygızlık olmasın dıye ...amblem kendi stilizasyonumdur

...............HİÇ BİLENLE BİLMEYEN GÖREN GÖZLE GÖRMEYEN BİR OLURMU...............

Resim
Kullanıcı avatarı
MoDeRnGrafik
İskele Babası
İskele Babası

Güncel...

Resim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Resimlerde bir sorun var heralde açılmıyor ..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
MoDeRnGrafik
İskele Babası
İskele Babası

mozilladan açarsan görünür explorerde sorun var

Resim
Kullanıcı avatarı
MoDeRnGrafik
İskele Babası
İskele Babası

Başka göremeyen varmı yeniden yükleyim olmazsa

Resim
HeliN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeliN »

acılmıor
Resim
Kullanıcı avatarı
AnatolianTigeR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen AnatolianTigeR »

Tek yorum yapılmamış ama siz kurumsal kimlikten bahsediyorsunuz.Hali hazırdaki logodan pek bir fark göremedim ki görünen farklarda logoyu daha basit hale getirmiş bana göre!

Umarım eleştiri anlayışınız hoşgörüye dayalıdır?
Resim
Kullanıcı avatarı
MoDeRnGrafik
İskele Babası
İskele Babası

AnatolianTigeR yazdı:Tek yorum yapılmamış ama siz kurumsal kimlikten bahsediyorsunuz.Hali hazırdaki logodan pek bir fark göremedim ki görünen farklarda logoyu daha basit hale getirmiş bana göre!

Umarım eleştiri anlayışınız hoşgörüye dayalıdır?
Yorum gelmesine sevindim simdi amlem ve logo eğerki bu piyasaya dönük yapmıyorsan sanatsal ve kurumun kimliğiyle uygun olmalı sade ve kurumun yaptığı işi drekt olarak anlaya bilmeli mesajı farkedebilmeli su anki sobee studıos un sadece logosu var amblemi yok ben logonun yanına amblem ekledim ama logoyuda daha estetik ve olması gerektiği hale getirdim

Amblem ve logo öyle biz vatandasların bildiği gibi simli yazılar parlama efektı falan filanla olmaz eğer basitten kastınız buysa eğerki bundan daha güzel amblem logo yapan olursa eyvallah derim kurumun kimliğine uygun bir amblem logo bu tamamen değiştirmedim dediğim gibi daha estetik hale getirdim onemli olan buda değil artık bizimde bi doğru durust amblem logomuz olmalı

mesela su yukardaki Bimeks reklamına bakın logosu ne kadar sade bide üstteki istanbul kıyamet vakti logosuna bakın sonra maximum kartın logosuna bakın hangileri daha iyi hangisi daha asil duruyor istanbul kıyamet vaktinin logosu o kadar çok kalabalık ki gözü yoruyor resmen değişmesi lazım bazı şeylerin

Resim
Kullanıcı avatarı
MoDeRnGrafik
İskele Babası
İskele Babası

Neden yorum yapmıyorsunuz arkadaslar 100 kişi bakmıs ama yorum bir elin parmakları kadar değil :(

Resim

“Görseller” sayfasına dön