AncyraTR Çalınmıştır...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: AncyraTR Çalınmıştır...

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

AncyraTR yazdı:En Son Yapacağım İş Ne Biliyormusun. Dinle.

Şimdi Sizlerle adım adım anlatıyorum.

1 - Şikayet dilekçesi Yazyorum
2- Bu dilekçeden 2 Nüsha çıkarıp Bulunduğum yere en yakın Cumhuriyet savcısına teslim ediyorum
3- Cumhuriyet savcısı dava sürecini başlatıp NUmara Ve üst yazı ile beni Bİlişim subesine gönderiyor
4- Bilişim Subesinde İfade verip Tüm ayrıntıları yazdırıyorum

Bundan sonrası Onların İşi SOnra sırtımı Yaslayıp Sonucu Bekliyorum :)

Artık Olay Sizin ve Organize Suçlar Birimi Arasında.
Helal olsun Yasin,bırakma sakın peşini ...
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen byhMz »

;) ;) ;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen Tskxgenelkrmay »

ah yasinim Tskx loncası tanıdık dedın güvendin başkalarına ne diyim ben sana erayın o charı satması bi hata benim güncel üye listesi bi hata evde pc yok diye alabilmek için üniveden cıkınca direk işe gidiorum (elektirikci) dükkanı bak şunu söleyim charı calanın adam o duyguyu bilir eray ne emekler verdi sadece eray degıl bizlerde Tskxhxalbay duzebılmek ıcın sonra ne oldu bırılerıne guvendı caldırdı ben bu oyuna başladığımdan barı sadece Tskxkxkomutan a üyelik vermişliğim var başkada kımseye vermedım vermem.

yasin erayla bir olursanız charı geri alabılırsınız tabi erayın charı sattıgı ınsanlada bir olmanız gerekir...

tekrar soluyorum calıştıgım ıcın oyunada formada gıremıyorum İborakka ve TsKxKxoRGeNeRaL giriyor ara sıra charlarıma ve form uyelıgıme.

şimdi güncel üye yapıcam ve bu char calınma konusunda elımden gelenı yapıcam boş yere iftiralar kalp kırmalar olmasa elımı kımıldatmam ve hamza kardeşim ve yasin eski arkadaşlıgımız ıcın elımden gelenı yapıcam.

ama bu olay ortaya cıkacak elbet lutfen bı özür bekliyoruz olay cözülünce lonca yı zor duruma sokuyorsunuz...
ResimGeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi
<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

TaTaNgAxEbKK yazdı:Öncelikle Yasin abi geçmiş olsun...
Okuduğum kadarıyla Tskxhxalbay suçlu gözüküyor, bu konuda o ne suçlu, ne de suçsuz derim...
Konu ile ilgili hiçbir alakam yok ama söylemem galiba yerinde:
Mehmet sen demişsin deliller Eray'ı gösteriyor diye, aynı şey Olcay'a olduğunda Olcay'ı hırsız yaptın, şimdi Eray'ın başına aynı şey geldi ve dediğin şey şu: "Eray hırsız değil..."...
Bir de Olcay'ı düşünelim...
Aradaki benzerliğe bak...
olcay tek şu soruma cevap verseydı olcaya hırsız demezdım olcaya şifre verıldıkten sonra char calınıyor ve olcayın charı calınmıyor? kendısı hemen sıfresını degıstırıyor nerden haberı oluyor da degıstırıyor.
BeTa KaRaKtErLeRi
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Eray B. hırsız değil ama yaptığı konuşmalar şuçlu göstermeye yetiyor.Ee analara küfredenden ne beklenir ki ;)
Tskxgenelkrmay yazdı:Eray bak sana son şans veriyorum bu şans ı iyi değerlendir.

Sığnak migratta ağzına sahib cıkamıyorsan girmiceksin giripde sana küfür etseler bile sen bir tek kelime edersen allah carpsın loncayla bağını keserim affetme flen yok fazla ileri gidersende gereğini yaparım sen iyi biliyon.

birde başkasına sinirlenip hıncını sucu olmayan birinden cıkartmaya kalkarsan cok pişman ederim seni.

loncaya devam ediyorsun ama bir kişiden şikayet alırsam tamamen loncadan atılacaksın.

son olarak 1 hafta susturulacaksın yarın susturulman başlıyor tek kelime konuşursan gereğini yaparım özel den felen konustugunu duyarsam fena olur.
-26 Ağustos 2010 19,28-
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
XxmardukxX
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen XxmardukxX »

İlk öncelikle tekrardan geçmiş olsun Yasin ardada gecen bağzı konuşmlar dikkatimi çekti.....
Tskxgenelkrmay yazdı:böle bi olayın gelcegını tahmın edıyodum bütün deliller erayı gosterıyo ama erayın soy ismi bozkurttur evınde pc den bazende telden gırıyor faceye böle evde oyuna gıremıyor pc si kötü netten giriyor char calma olayı olsa ilk ben duyarım duydugum an gerı alırım butun delıller erayı gosterıyo ama benım hatam

FiaNNa yazdı:

Hemen bunun üzerine iletişime geçtiğim face üzerinden bir takım görüşmelerde bulundum Eray Kurtoğşu ile Arkadaşlık isteği gönderdiğimde kabul edip nabza göre şerbet vermeye başladım . Nitekim Tsk Lonca sayfasında gördüğüm TskxhxAlbayın çarının olduğunu gördüğümde Face üzerinden Eray Bozkurt isimli TskxhxAlbayı arkadaş isteği gönderdim tesadüf ya oda hemen arkadaş isteğini kabul etti
;) Yalnız arada fark şu Eray Bozkurt Pc den Eray Kurtoğlu ise Facebook Mobil yani cep telefonundan bağlanıyordu . Bana göre bütün bunlar çelişki değil doğruluğun kanıtıdır İsterseniz Face üzerinden yazışmaların fotoğraflarını tek tek buraya koyabilirim.

Arada bir çok çelişik cümleler var. Bu konun fazla uzamadan ya şu karakteri geri verin yada uygulanacak olan cezai işlemlerin sonuçlarına katlanıcaksınız.... Neden bu carı 15 Aralık dan beri isim listesinden çıkarmadınız yeni üyelerin isimleri tekrardan yazılıyor ama sizlerin değimleri ile çalınan, satılan vb. çarının adı orada durmakta bunun büyük ve ikna edici bir açıklaması olmalı....
Her şey ortada söylenecek başka söz yok sanırım ben yukarıda çelişik olan kısımlardan küçül bir parçasını gösterdim. Birinci sayfadan okumaya başlayarak tekrardan göz gezdirin bakalım ne görüceksiniz ......
badwOrm
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

hepsi birer tesadüf artık ben karışmıyorum elimden ne gelirse yaparım iyi formlar...
BeTa KaRaKtErLeRi
Kullanıcı avatarı
XxmardukxX
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen XxmardukxX »

Tskxgenelkrmay yazdı:hepsi birer tesadüf artık ben karışmıyorum elimden ne gelirse yaparım iyi formlar...
Tesadüf; inançsızların kadere taktıkalrı isimdir der, Andre Suares.
Başka ne denir ki?
badwOrm
Kullanıcı avatarı
ConverstyLex
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ConverstyLex »

Yasin Abi Gerçekten Çok Üzüldüm Geçmiş Olsun.. TSK Loncasından Çalmışlar Diye Duydum...
Beyazköşk :[/color] AncyraxMaRaL

Gizlenmiş İçerikGöster
Muhtaç olduğun kudret,damarlarındaki asil kanda mevcuttur ..!
Resim
Kullanıcı avatarı
AncyraTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AncyraTR »

Şu Anda Kimseyi Suçlamayın Somut Deliler Var.

Pazar Akşamına Kadar Çarı Alamazsam Savcılıktayım Desteğe Mail Attım Ama Beklemedeyiz.

Adam Çaır Boşaltsın Kafasına Göre Kp'leri Yesin Daha Sonra Destek Geriye Mail Atar.

Ordan Ümidimi Kestim. Pazar Akşama KAdar Alamazsam Savcılıktayım BİTTİ.

Kimseyi Suçlamayın Somut Delillerle ve Geriye Dönen Polemik ve Cevaplarla Araştırıyoruz.

HerKEzin İlgi ve Alaksından Ötürü Tşrk Ediyorum. Ama Bu İşin Peşini Bırakmam.
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!

________________________AncyraxforEVER____________________

AncyraTR

Ankara-TÜRKİYE

“Genel Sohbet” sayfasına dön