Selamlar
Meran ben bu sunucuya yeni geldim bana gönderilen pmlerde
-vay kanka nbr
-kanka yeni car mı gibi
bu sorulara yanıt olarak forumda veriyorum
Hayır arkadasım ben bu sunucuya teşkilattan yeni geldim oyundaki diğer kullanıcılarlada hiçbir alakam yoktur...
Umarım bu sunucuda iyi vakit geçirim çünkü hırsızlıklardan çoluk çocukların dırdırından kurtulmak için kendimi buraya attım...
Oyunu hakkıyla oynayan herkese iyi oyunlar kolay gelsin...
Valeas hakkında
Valeas hakkında
Waleas
Valeas
Zorluturk
Valeas
Zorluturk
- koruyucuxinzar
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Valeas hakkında
eğer teşkilatt'ı bırakıp merana bu sebeplerden dolayı geldiysen
meranında pek bir farkı oldugu soylenemez.
Hg genede
iyi oyunlar...
meranında pek bir farkı oldugu soylenemez.
Hg genede
iyi oyunlar...
hırsızLıktan kaçıp ANKA ya git arkadaşım Meran ' a geldim diyosan DOLUYA TUTULDUN DEMEKTİR
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Ferhatbey yazdı:hırsızLıktan kaçıp ANKA ya git arkadaşım Meran ' a geldim diyosan DOLUYA TUTULDUN DEMEKTİR![]()
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı

Ferhatbey yazdı:hırsızLıktan kaçıp ANKA ya git arkadaşım Meran ' a geldim diyosan DOLUYA TUTULDUN DEMEKTİR![]()
AHAHAHAHAHAHAHAH
BBM PİN : 2709C9F2
aziz benden 3 yaş küçüksün Düzgün konuş sana birşey diyen yok kendi yoluna bakOoOWARNINGOoO yazdı:Ferhatbey yazdı:hırsızLıktan kaçıp ANKA ya git arkadaşım Meran ' a geldim diyosan DOLUYA TUTULDUN DEMEKTİR![]()
AHAHAHAHAHAHAHAHHAKLISIN TIFIL
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
- YesilbuyuxOwner
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Yandın yandın ALLAH kolaylık versin artık yinede hoşgeldin
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...