Arkadaslar artık grup bölgelerine girmek cok zorlastı. ''Deneyimsizleri almıyoruz,,Üstün iyi değil'' vs vs.. şeyler diyorlar.. E kardeşim al gruba da deneyim kazanalm al gruba da belki içerde kestiklerimizden şaheser düşecek...
Bunları anlamayanlar var ve girebilmek için eşyalarımızın nasıl olması gerekiyor?
Yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :|
Grup Bölgelerine Girmek İçin...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
Re: Grup Bölgelerine Girmek İçin...
full nadide olmanı beklemiyorlar. ejder olması da şart değil. en azından benim görüşlerime göre. 2-3 parça azat cevo kalanını da tek item azat diz alırlarPatavatsiz yazdı:Arkadaslar artık grup bölgelerine girmek cok zorlastı. ''Deneyimsizleri almıyoruz,,Üstün iyi değil'' vs vs.. şeyler diyorlar.. E kardeşim al gruba da deneyim kazanalm al gruba da belki içerde kestiklerimizden şaheser düşecek...
Bunları anlamayanlar var ve girebilmek için eşyalarımızın nasıl olması gerekiyor?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
Genelde Ejder olması gerekiyor öyle alıyorlar yetenekleri en iyi nasıl olmalı Elektrik-Buz üstüm elektrk-bilgisi buz-bilgisi 15 zaten fakat diğerlerini nasıl dizmeliyim?mitmet yazdı:full nadide olmanı beklemiyorlar. ejder olması da şart değil. en azından benim görüşlerime göre. 2-3 parça azat cevo kalanını da tek item azat diz alırlarPatavatsiz yazdı:Arkadaslar artık grup bölgelerine girmek cok zorlastı. ''Deneyimsizleri almıyoruz,,Üstün iyi değil'' vs vs.. şeyler diyorlar.. E kardeşim al gruba da deneyim kazanalm al gruba da belki içerde kestiklerimizden şaheser düşecek...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
ya az çok çevren varsa ejdere gerek yok o manada söyledim ben. zihin 15 olsun grupta alacağın role göre de direnç-kutup-meditasyon arasında paylaştırırsın kalanıPatavatsiz yazdı:Genelde Ejder olması gerekiyor öyle alıyorlar yetenekleri en iyi nasıl olmalı Elektrik-Buz üstüm elektrk-bilgisi buz-bilgisi 15 zaten fakat diğerlerini nasıl dizmeliyim?mitmet yazdı:full nadide olmanı beklemiyorlar. ejder olması da şart değil. en azından benim görüşlerime göre. 2-3 parça azat cevo kalanını da tek item azat diz alırlarPatavatsiz yazdı:Arkadaslar artık grup bölgelerine girmek cok zorlastı. ''Deneyimsizleri almıyoruz,,Üstün iyi değil'' vs vs.. şeyler diyorlar.. E kardeşim al gruba da deneyim kazanalm al gruba da belki içerde kestiklerimizden şaheser düşecek...
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!