Sürekli sığınak ve migrata qirmek istiyoruz adamlar diyor ki ejder war mı yoq. Saol qelme ejderli lasım diyor.Peki yha GM ler
DAha iyi etkinlik düzenlese o zmanda Ejder v.b. Şaheser verse iyi olmaz mı Bi üretene kdar ölüyoruz.Maden sıkıntısı oluyor.Madende 1 saat bekliyoruz Adamlar Toplada kalıyor madeni çekiyor.Mavi topaz,Menekşe Elmas,Akik v.b. şeyleri bulmak çok zor madenlerde 10 gündür bekliyorum boş ELMAS x140 KALSEDON x275 Ametist x95 topaz x72 Bu kadar war ama hiçbirşey çıkmıyor. YETER ARTIK yeni yarışmalar düzenleyin örn:ER MEYDANI vb SIğınağa girenlere (şahersiz) Ayda bir şaheser kazandırın... GM ler bir gün madende kalsada MADEN ÇİLEMİZİ anlasa ((
TÜM GMLERDEN Bİ RİCAM WAR ARTIK ŞAHESER İSTİYORUZ....
İKiMiZdE AyNı ŞeYi DüŞüNüYoRuZ BeN SeNi,SeN İsE KeNDiNi.
O zaman şaheserin anlamı kalır mı? Şahsen bende hiç bir şaheser eşya yok. Senin dediğin gibi de yapılmasını istemem. Tamam Fan Art vs. Büyük yarışmalarda verilebilir fakat gir em yap şaheser kazan... Olmaz. Adı üstünde şaheser. Ama bak maden konusunda haklısın. Çek çek mavi çıkmıyor.
NaMeSiZ yazdı:O zaman şaheserin anlamı kalır mı? Şahsen bende hiç bir şaheser eşya yok. Senin dediğin gibi de yapılmasını istemem. Tamam Fan Art vs. Büyük yarışmalarda verilebilir fakat gir em yap şaheser kazan... Olmaz. Adı üstünde şaheser. Ama bak maden konusunda haklısın. Çek çek mavi çıkmıyor.
Evet o yüzden önüne gelen üretti ya sözde en iyiler sahip olacaktı
Peki kardeşim ejder üreten adam emek vermiş o da sabır ederek maden çekmiş geçmiş yatırımlarını kullanmış sonuçta EMEK sarfetmiş o yüzden neder ejderli adam varken sizleri alsınlar ? Sonuçta o adamlarda madende o kadar beklediler sabır ediceksin çıkmaz demiceksin...
emreciksin27 yazdı:Sürekli sığınak ve migrata qirmek istiyoruz adamlar diyor ki ejder war mı yoq. Saol qelme ejderli lasım diyor.Peki yha GM ler
DAha iyi etkinlik düzenlese o zmanda Ejder v.b. Şaheser verse iyi olmaz mı Bi üretene kdar ölüyoruz.Maden sıkıntısı oluyor.Madende 1 saat bekliyoruz Adamlar Toplada kalıyor madeni çekiyor.Mavi topaz,Menekşe Elmas,Akik v.b. şeyleri bulmak çok zor madenlerde 10 gündür bekliyorum boş ELMAS x140 KALSEDON x275 Ametist x95 topaz x72 Bu kadar war ama hiçbirşey çıkmıyor. YETER ARTIK yeni yarışmalar düzenleyin örn:ER MEYDANI vb SIğınağa girenlere (şahersiz) Ayda bir şaheser kazandırın... GM ler bir gün madende kalsada MADEN ÇİLEMİZİ anlasa ((
TÜM GMLERDEN Bİ RİCAM WAR ARTIK ŞAHESER İSTİYORUZ....
Merhabalar şaheser istediğin içinmi bu isyanın yoksa grup bölgelerine şahesersiz almadıkları içinmi önce bunun cevabını alabilirsem belki yardımcı olabileceğimi düşünüyorum eger sığınaklara giremiyorum diyorsan başka bir başlıkta bazı cevaplar yazdım ve bi dostluk ve yardımlaşma haraketi başlamaya çalışıyorum eminönü genel sohbette sığınaklarda savaşçı sıkıntısı başlıklı konuyu bi incelemeni öneririm iyi forumlar iyi oyunlar
NaMeSiZ yazdı:O zaman şaheserin anlamı kalır mı? Şahsen bende hiç bir şaheser eşya yok. Senin dediğin gibi de yapılmasını istemem. Tamam Fan Art vs. Büyük yarışmalarda verilebilir fakat gir em yap şaheser kazan... Olmaz. Adı üstünde şaheser. Ama bak maden konusunda haklısın. Çek çek mavi çıkmıyor.
Evet o yüzden önüne gelen üretti ya sözde en iyiler sahip olacaktı
Onu yapan emek veriyor kardes siz kokaya kaciyorsaniz emegini karsiligini aliyorlar saheseri olan zaten iyi degil mi
Bence arkadasin ejder konusundaki yazdıgı yoruma katılmıym çunku eski zamanda ejder ureten adam 50 m falan uretti çunku o zamanlar fiyatlar çok duşuktu aynı fiyatta dewam etse hiç sorun olmazdı ama şuan ejder uretmek 500 m falan yani 10 kat bunun neresinde eşitlik war
aslında bu konu defalarca kez tartışıldı forumda falan ama bi çare bulunamadı bulunmazda artık ne olur bilmiyom
Öncelikle selamlar,konuya çok yanlış yönden bakıyorsunuz,zamanı az ve hızlı bir şekılde kesım ısteyen arkadaslar ejderlı dps hasarı yuksek olan kısılerı ıstıyorlar,fakat bunun yanında zevk ve duzenlı sakin bır kesım ısteyen kısıler ejder veya ejdersız gıbı ayrımda bulunmamaktadır.Kısacası bu ınsanların o an ki durumlarına özgü birşeydir.