Tılsım'da Görülmemiş Bir İlk

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
HeliN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tılsım'da Görülmemiş Bir İlk

Mesaj gönderen HeliN »

ekran kartından birsürü senin yansıttıgın problemler cıkıyor. forumu arastır. ve sen ne oyunu oyna nede foruma bak eminde ve teskilatta böle bir sürü yansıtan var ilk diye acma slko
Resim
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Kronik35 »

Infecter yazdı:Haklısın.Helin lag diyosun ekran kartı diyosun.Sen oyunu oynama bizim neyden bahsettiğimizi bile daha kavrayamadın.
Azıcık sakin olmayı dene bi. Konuda açıklık getirmeye çalışan arkadaşları alay konusu haline getirmeyi bırak bence azcık sakin.Tamam sende zekisin adamlar dosyalarla oynamış deyip konuya açıklık getirmeye çalışıyor fakat sen anlamamakta ısrar ediyorsun. ;) :)
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
HeliN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HeliN »

Kronik35 yazdı:
Infecter yazdı:Haklısın.Helin lag diyosun ekran kartı diyosun.Sen oyunu oynama bizim neyden bahsettiğimizi bile daha kavrayamadın.
Azıcık sakin olmayı dene bi. Konuda açıklık getirmeye çalışan arkadaşları alay konusu haline getirmeyi bırak bence azcık sakin.Tamam sende zekisin adamlar dosyalarla oynamış deyip konuya açıklık getirmeye çalışıyor fakat sen anlamamakta ısrar ediyorsun. ;) :)
tatlı arkadasım bunlarda beyin yok işte olan seyleri ilk diye acarlar konuyu kod bilgisi yok programcılık bilmez bide dayılanır :)
Resim
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

Helin bilgisayarı ekran kartı ve ramdan ibaret olduğunu sanıyorsunus ekran kartın kaç 1 gboh ne güzel ram kaç 4 gb ne güzel böyle şey mi olur :D Zaten datalarla oynamıştır anı sobenin takdiri gözlük gibi
HeliN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HeliN »

ekran kartı dedm ancak ram dedim mi ? hem ekran kartın işlemcin ve ram in uygun olmayınca oyun acılır mı ? geleceğim pc müh. olarak sana tavsiyem git bi kursa sana donanım ögretsinler. mantıklı düşün bir. örnek olarak sana sunu vereyim. sende gb eklentisi yükle değilse nasıl gb lerine gireceksin? bunun gibi data denilen seyde kodlardan olusan veridir. oyun yazılım dosyalarını içerir. grafik vb. adam gidipte sadece kendinde yüklü olan bir dosyayı nasıl internet üzerinden bir host a yüklemeden sana gösterebilir ? yada sende yüklü olan bir resmi file C:\Documents and Settings\PC1\Belgelerim\Resimlerim\505720442545392_1258192765.jpg olarak nasıl baskasına bir url üzerinden gösterebilirsin internete yüklü olmadan ? mantıklı bir acıklama yaparmısın ? yani sende olan seyi bir hosta yüklemeden diger internet kullanıcısı göremez. data oynama ile eline aldıgın ejder asayı digerlerinin görmediği gibi bir örneklede konuyu kapatayım. bana mantıklı bir acıklama yaparmısın :?:
Resim
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

HeliN yazdı:ekran kartı dedm ancak ram dedim mi ? hem ekran kartın işlemcin ve ram in uygun olmayınca oyun acılır mı ? geleceğim pc müh. olarak sana tavsiyem git bi kursa sana donanım ögretsinler. mantıklı düşün bir. örnek olarak sana sunu vereyim. sende gb eklentisi yükle değilse nasıl gb lerine gireceksin? bunun gibi data denilen seyde kodlardan olusan veridir. oyun yazılım dosyalarını içerir. grafik vb. adam gidipte sadece kendinde yüklü olan bir dosyayı nasıl internet üzerinden bir host a yüklemeden sana gösterebilir ? yada sende yüklü olan bir resmi file C:\Documents and Settings\PC1\Belgelerim\Resimlerim\505720442545392_1258192765.jpg olarak nasıl baskasına bir url üzerinden gösterebilirsin internete yüklü olmadan ? mantıklı bir acıklama yaparmısın ? yani sende olan seyi bir hosta yüklemeden diger internet kullanıcısı göremez. data oynama ile eline aldıgın ejder asayı digerlerinin görmediği gibi bir örneklede konuyu kapatayım. bana mantıklı bir acıklama yaparmısın :?:
Tek sana demedim genel dedim hem Yazılımcıyım kurs almadım kendi kursum oldum. Hostu bana anlatammasın hergün işimiz hostla lise 1 doldurmalıyla cevap vermeyin. Herşeye tepki gösterme önce kendine bir açıklama yap sonrasın da başkasına söyleyeceğini söyle.
HeliN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HeliN »

bu bir tepki değil senin tepkine olusmus bir etki cekemiyorsan laf etmiceksin
Resim
HeliN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HeliN »

Hem işin bunlarlaysa yazdıgım cevabıda iyi anlamıs olman gerekirdi. sacma sapan bir ileti yazmakla sorun çözülmez. cahil misin nesin ? hem de lise 1 i geceli cok oldu =) kendi kendine takılmıssın elinde sertifika yok bişi yok becerinde yok anlasılan sadece 2 html kodu ögrenmişsindir yazılımcıyım diye ortaya cıkmıssın. bi kere cahil olmasan tezlerime anti tez üret bende sana sentez yapayım :)
Resim
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Cahil diyip duruyorsun her lafa cevabın var artık uğraşmıyorum öğrendiyin şeylerle yetin diğecek laf bulamıyorum inan ki ;) Böyle havayla birşey olamassın bilip bilmedende konuşma hangi şirkette çalıştın referans göster ? Şimdi gene uyarı alıcam bir aptal yüzüne. Çekmemekle alakası yok şu lafa bak ;

Ekran kartındandır

yani oyunu açan tek eran kartımı cahil diyip duruyorsun asıl cahilliği yapan sensin.

Artık forumu bırakcam kendibilmezlerle uğraşıyoruz 2 şey öğrenip klavye erkeği olanlarla uğraşıyoruz.

Artık cevap vermeyeceğim kendi bildiğin havuzda yüz. İstersen küfür et.
Kullanıcı avatarı
firewall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen firewall »

HeliN yazdı:ekran kartı dedm ancak ram dedim mi ? hem ekran kartın işlemcin ve ram in uygun olmayınca oyun acılır mı ? geleceğim pc müh. olarak sana tavsiyem git bi kursa sana donanım ögretsinler. mantıklı düşün bir. örnek olarak sana sunu vereyim. sende gb eklentisi yükle değilse nasıl gb lerine gireceksin? bunun gibi data denilen seyde kodlardan olusan veridir. oyun yazılım dosyalarını içerir. grafik vb. adam gidipte sadece kendinde yüklü olan bir dosyayı nasıl internet üzerinden bir host a yüklemeden sana gösterebilir ? yada sende yüklü olan bir resmi file C:\Documents and Settings\PC1\Belgelerim\Resimlerim\505720442545392_1258192765.jpg olarak nasıl baskasına bir url üzerinden gösterebilirsin internete yüklü olmadan ? mantıklı bir acıklama yaparmısın ? yani sende olan seyi bir hosta yüklemeden diger internet kullanıcısı göremez. data oynama ile eline aldıgın ejder asayı digerlerinin görmediği gibi bir örneklede konuyu kapatayım. bana mantıklı bir acıklama yaparmısın :?:
önüne gelen pc mühendisi oluyor vay be şurda foruma yazıyım pc uzmanları olanlar die 10/9 kesin ben der ama bişe sordunmuda hiçbişe anlatamaz
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak

Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön