Azap Süvarileri (Styl + Araf)
Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası
Agah bey'in yanında bi tane ufaklık var adı (umut) kime demek istediğimi artık anlamışşınızdır... Forumdaki imzalarla uğraştığını gördüm birazdan sana özel bi mesaj atıyım :lol: ... Faceyi kullanmıyom nedenini biliyon
cane herkese aynı tarzda bir imza bul uygula olurmu
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
suraya bı kapak resmı yapıstır ıyı gıderStylxStyl yazdı:Agah bey'in yanında bi tane ufaklık var adı (umut) kime demek istediğimi artık anlamışşınızdır... Forumdaki imzalarla uğraştığını gördüm birazdan sana özel bi mesaj atıyım :lol: ... Faceyi kullanmıyom nedenini biliyoncane herkese aynı tarzda bir imza bul uygula olurmu
![]()
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
StylxStyl yazdı:Agah bey'in yanında bi tane ufaklık var adı (umut) kime demek istediğimi artık anlamışşınızdır... Forumdaki imzalarla uğraştığını gördüm birazdan sana özel bi mesaj atıyım :lol: ... Faceyi kullanmıyom nedenini biliyoncane herkese aynı tarzda bir imza bul uygula olurmu
![]()
Kimmiş la o?
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Arkadaşlar ben bu gece yokum bilginize sunarım (umut ben okey oynamaya gidiyorum).. Başka bir açıklaması ise Topkapı-Aksaray dolmuşuna bindim nerde ineceğimi siz tahmin edersiniz... Kendinize iyi bakın bu gece... İyi oyunlar
StylxStyl yazdı:Arkadaşlar ben bu gece yokum bilginize sunarım (umut ben okey oynamaya gidiyorum).. Başka bir açıklaması ise Topkapı-Aksaray dolmuşuna bindim nerde ineceğimi siz tahmin edersiniz... Kendinize iyi bakın bu gece... İyi oyunlar
Kanka haberleri izlemiyo musun olum sen? Şimdi gidilecek zaman mı?
http://www.dailymotion.com/video/xfrvqj ... -bit_music
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Selam herkese.. Yeni bir haftanızın güzel geçmesi dileği ile..
Stylxoceans ismi altında forumda yer alan kişinin kendisini belirmesini ve tanıtmasını rica ederim..
- XmarihuanaX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
A.selamStylxStyl yazdı:Selam herkese.. Yeni bir haftanızın güzel geçmesi dileği ile..
StylxMaRiHuaNa
ZEYTİNBURNULULAR
ZEYTİNBURNULULAR
- Stylxoceans
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
Üşengeçlikten açamadığım oturumu kardeşim açtı sonunda. Kimseyede haber edemedim nete giremediğim için. Artık bende burdayım
esra
esra

"" Mükemmelmiyim neyim ? ""
Anlaşıldı tamam
Hoşgeldin seni tekrar aramızda gördüğümüze STYLX olarak sevindim...