Etkinliği hazırlayan arkadaşımdan konu ile ilgili daha detaylı ve derli toplu bilgiler rica ediyorum. Tarih, buluşma noktası resimleri ve katılacaklar hakkında.. Ancak ufak bir fikir kabul ederseniz.. Bir Bucalı olarak ulaşım açısından katılacakların fazla sorun yaşamaması iyi olur düşüncesindeyim. Daha merkezi bir adres seçilebilir. Yok illa Buca derseniz tarih belirleyin yeter
walker85 yazdı:Neon Net&Cafe İstanbul kıyamet Vakti oyuncularının geldiği bi yer (Bende dahil). 202/42 Sokak Buca/İzmir.
İsteyen olursa Kafe sahibi ile görüşürüm beni tanır ayarlanır.
Doğuş caddesi üzerinden Çevre yolu tarafına giderken Acem Market'in olduğu sokaktan sağa dönünce görüceksiniz sağdan ilk sokak(Otopark)'ın olduğu yerde.
Etkinliği hazırlayan arkadaşımdan konu ile ilgili daha detaylı ve derli toplu bilgiler rica ediyorum. Tarih, buluşma noktası resimleri ve katılacaklar hakkında.. Ancak ufak bir fikir kabul ederseniz.. Bir Bucalı olarak ulaşım açısından katılacakların fazla sorun yaşamaması iyi olur düşüncesindeyim. Daha merkezi bir adres seçilebilir. Yok illa Buca derseniz tarih belirleyin yeter
Gerekli Fotoğraflar tarafımca eklenmiştir. (Google Maps)
Apartmanın altındaki dükkan 2 ye bölünük 1 tarafı İnternet kafe (25PC) bi tarafı kafe (Tv,Masa,Koltuk,Sandalye,Akvaryum) diğer tarafı ise PS3 (3adet LCD Tv'ye bağlı).