Windows 7 İKV

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fiqan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Windows 7 İKV

Mesaj gönderen Fiqan »

Selamün Aleyküm,

Windows 7 olan laptopuma ikv yükledim.Fakat sistem geri yüklemeden önceye kadar ikv uyumluluğu windows xp service pack 2 yapıp oyuna girebiliyorum artık oyunu açıyorum sunucu seçiyorum oyna diyorum oyun donuyor yanıt vermiyor ve kapanıyor.Bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Windows 7 İKV

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

büyük bi ihtimal ikv dosyaları bozulmuşdur kaldırıp bi kurmayı dene
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
ALLINONE
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen ALLINONE »

Fiqan yazdı:Selamün Aleyküm,

Windows 7 olan laptopuma ikv yükledim.Fakat sistem geri yüklemeden önceye kadar ikv uyumluluğu windows xp service pack 2 yapıp oyuna girebiliyorum artık oyunu açıyorum sunucu seçiyorum oyna diyorum oyun donuyor yanıt vermiyor ve kapanıyor.Bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

merhaba...
W7 işletim sisteminizin ''Güvenlik'' ve ''Düzeltme'' Güncelleştirmelerini seçerek yükleyin.
launcher dosyasının özelliklerinden yönetici olarak çalıştır iznini verin.
Dönsek mi bu aşkın şafağından
Gitsek mi ekaalim-i leyale ?
Bizden daha evvel erişenler
Ağlar bugün evvelki hayale...

Dönmek mi? Ne mümkün geri dönmek
Düştüyse gönüller bu melale
Bir eldir ufuklardan uzanmış
Zulmet bizi çekmekte visale...
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Merhabalar,

İstanbul Kıyamet Vakti, Windows 7'nin tüm 32 bit ve 64 bit sürümleriyle test edilmiş olup, Windows 7 platformu üzerinde de sorunsuz çalıştığı gözlenmiştir. Oyunu çalıştırırken herhangi bir uyumluluk modu seçmenize gerek yoktur.

Sunucu seçiminden sonra uygulamanın kilitlendiğini yazmışsınız. Sisteminizdeki herhangi bir güvenlik / antivirüs yazılımı uygulamanın kullanıcı giriş ekranını açmasını engelliyor olabilir.

Sorununuzun anlaşılabilmesi için yaşadığınız sorunun ayrıntılarını verebilirsiniz.

İyi eğlenceler
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Prinssof »

adophe reader programını iptal et geçer.O sayfadaki reklamların yogunlugu yüzünden oluyor onlar görükmezse sorunsuz ;) bendede oluyordu ordan biliyorum
Kullanıcı avatarı
Fiqan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Fiqan »

İlginiz için öncellikle teşekkür ederim

Kurarken masaüstüne oluştur demedim.Direk sobee klasöründen launcherden girecektim fakat ordan açılmadı tekrar kurunca masaüstüne oluşturdum ve çalıştı.Launcherden açılmıyor kısayolundan açılıyor bende onu pek anlamadım ama tekrar teşekkür ederim.
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Kullanıcı avatarı
BiLGeKaGaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BiLGeKaGaN »

aynı sorunu bende yaşadım ;)
Şu şekilde olmalı .
Denetim Masası :arrow: görünüm ve kişileştirme :arrow: . çözünürlük
benim ekran 22 inç olduğu için 1920x1080 çözünürlük kullanıyorum.
ikv ayarlardan da 1920x1080 olanı seçtim ve oyuna girebildim.
ordan kendine göre bi ayar yapıcaksın. kaç olacaklarını bilmiyorum ama deneme ile doğru olanı bulabilirsin.
iyi oyunlar. 8-)
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön