Oyunu Bırakıyorum bırakma sebebim kişiliksizin brinin hesabımdakı itemleri boşaltıp charları silmesidir. Karakterleri Plusun bitmesi nedeniyle geri kurtaramadığımızdan ATAxWHİTE & ATAxWHITE Charları artık yokdur .
GM yazdı:Formu göndermek istediğimde hesabımda İKV Kutu Özel Sürüm olması gerektiğini söylüyor?
Evet. Bu destekten faydalanabilmek için kurtarılacak karakterin bulunduğu üyeliğe herhangi bir zaman diliminde en az bir adet İKV Özel Sürüm Kutu yüklenmiş olmalıdır.
Herhangi bir zaman diliminde en az bir adet kutu yüklenmiş olması gerekiyor diyor.Plus bitse bile alabilme şansımız var diye biliyorum ben.Yinede şansını denemelisin Atakan alırsın inş.
Herhangi bir zaman diliminde en az bir adet kutu yüklenmiş olması gerekiyor diyor.Plus bitse bile alabilme şansımız var diye biliyorum ben.Yinede şansını denemelisin Atakan alırsın inş.
Dediğiniz Doğru Forumda da Aynı yazılar yazmaktadır ama Desteğe göndermiş olduğum Karakter kurtarma Form unun gelen cevabıda Budur aşagıdaki resimde.
Eğer karakter ismini değiştirdiysen konuşmaya devam et eski karakter adıyla yeni koyduğun ismi yolla tekrardan.Bu şekilde karakterini belki kurtarabilirsin.