yardımm

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
mehmet585
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

yardımm

Mesaj gönderen mehmet585 »

KARDEŞLER GM CARIMCALINDI UYELİG BİLGİLERİ DEİTİRİLMİŞ YRD EDİN LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: yardımm

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Karakterinizin güvenliği tamamen siz oyuncuların elindedir 2. vb.. kişilerle şifre paylaşmanız bu tarz tatsız olaylara sebebiyet vermektedir.
Üyelik tipiniz Mynet ise Mynet müşteri hizmetlerine başvurunuz, eğer üyelik tipiniz Sobee veya TTNET ise linkte belirtilen adreste http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ''Bildirim Tipi'' ni '' Üyelik'' olarak belirledikten sonra Destek Takımı ile iletişime geçebilirsiniz.
Koray YAR
xAtaturkcux
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Re: yardımm

Mesaj gönderen xAtaturkcux »

hahahahahah muhahahahaha gm mi hahahahahaha :D hahahahahaha hahahhahahaha :D durun ya bu oyun +13 artı degılmı çaldıran en fazla 8 yasındadır dıye tahmın edıyorum çalana bişi olmucak hapis fln yemıcek cunku adam 8 yasında savcılıg a veremıcek bısı ve adam o kadar telaslıkı türkçe kurallarını maf ettı resmen :D hahahhaha ya seslendırerek okuyorum gulmekden koptum hahahahahaha xD hahahahha YRd edın ne demenk Yardım edın denır ahahahaha :D çalan yıne çalıcak onun **** **** çunku o namussuzlar emek degıl elektırık parası plus parasıda çalıyo zaman çalıyo sağlık çalıyo cehennem kesın onları yerı.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön