Sancak Savaşı : Kazanan [LODOS]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Sancak Savaşı : Kazanan [LODOS]

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Tebrikler :)

Etkinliğe katılamadım malesef ki haberim yoktu :) eğlenceli olmuştur umarım.

Bir oyun ve oyunda oluşturulan hayal ürünü klan için fanatiklik yapmaya ve birbirinizi kırmaya gerek yok sanırım ;) sözüm iki tarafadır.

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
STRAZBOURG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen STRAZBOURG »

VatanXLydeR yazdı:
STRAZBOURG yazdı:Öncelikle lodos klanımı bu başarısından dolayı kutluyorum.Etkinlikte bende vardım,çok iyi mücadele etti her iki tarafta.Ancak,galib LODOS klanı oldu,bu bizim bir başarımızdır,arzlar'a düşen YENİLEN tarafa düşen ise bir tebrik mesajıydı.Arzlar bu mesajı vermedikleri gibi çirkeflik yaparak,yenilmeyi kendilerine yediremeyerek,bu etkinlikteki sonucu kabullenemediler.Ama bilmedikleri birşey var
Lodos sadece bu etkinlikte değil,her etkinlikte üstün ve galiba geliyor:) Bu da sanırım LODOS'un farkıdır.

Saygılarımla

EroLCigdeM

Bu Konuda arzlar sadece tebrik etmiş nedir bu nefret anlayamadım ? Cok mu can yaktık acaba :)
Evet çok yaktınız canımızı sizler çok sağlamsınız.Bizler her başarımızi forume koyuyoruz . . .

inadina Lodos değil'miyiz yoksa ha lodoslar ?
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !

TLOO Erolçigdem
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CARIZMA »

TebRiKLer Lodos kardeşLerim SoNuÇTa aLın TeRi BeN iÇeRi gireMeseMDe bi oKadar ZevKLi oLdugunu düŞüNüyorum...

TeKRaRdan TebRiKLeR
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]

“Genel Sohbet” sayfasına dön