iLk önce rengini arttıracağımız yeri işaretLiyoruz serbest çizim kaLemiyLe. Sonra üstteki butonLardan biri renk için. Onun artı oLanın basıyoruz ne kadar arttırmak istiyorsak. Daha sonra efektLeri yaymak için sağdaki butonLardan yayma işareti var. (İşaret parmağı yere değen eL gibi..) onu seçip istediğimiz yerLer üzerinde sürükLüyoruz. biraz uğraşLa koLayca oLabiLecek şeyLerCOKER yazdı:PhotOfiltre kullanıyorum bende ama öyle bir efekti nasıl verdin...Çizgi film efekti gibi birşey...Anlatırmısın kardeş.sihirbaz yazdı:PHOTO FİLTRE Programından yardım aLdım :ugeek:
SG. Yeni Tasarım.
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SG. Yeni Tasarım.

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
FikirLerin için tşekürLer dostmJouRney yazdı:Merhaba,
Resim güzel, hoş çok canlıAma sanki biraz fazlı canlı ; kargacık burgacık :roll:
Bence biraz daha sade çalışmalar denemelisin, sana kalmış.. Haa bir de bence o sağ köşeye Atatürk'ü koymuşsun, pek yakışmamış.
Başarılarının devamını dilerim..
Ellerine sağlık kardeşim "Emeğe Saygı"

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
Haklısın Atatürk nereye olsa yakışır da sanki buraya uymamış gibisihirbaz yazdı: FikirLerin için tşekürLer dostmsade çaLışmaları daha çok severim asLen fakat burda canLıLığı ve efekti ön pLana çkarmaya çaLıştım
Ve ayrıca Bence Atatürk heryere yakışır :mrgreen:
![]()
2009-2013
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Kanıt gücüne ne gerek war ? kendim zaten webmaster ım okuluna gittim bunun. Gözüme kaliteli resimler hoş gelirsihirbaz yazdı:Çok teşekkür ederim yorumLar için..
PHOTO FİLTRE Programından yardım aLdım :ugeek:COKER yazdı:COKER yazdı:Resim 10 numara olmuş eline sağlık....Hangi pRogramı kuLLandın..? [/color]
Saygı duyuyorum. fakat senin gözüne nasıL görseLLer hitap ediyor beLirtirsen kanıt gücü daha kuvvetLi oLurHeliN yazdı:GÖRSELLİK OLARAK OLMAMIS TATLIM GÖZE HİTAP ETMİYOR :roll:[/i][/b]

- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
haaLa saygı duyuyorum :lol: orada göze hitap edenin kişiden kişiye değiştiğini de öğretiyoLar mıHeliN yazdı:Kanıt gücüne ne gerek war ? kendim zaten webmaster ım okuluna gittim bunun. Gözüme kaliteli resimler hoş gelirsihirbaz yazdı:Çok teşekkür ederim yorumLar için..
PHOTO FİLTRE Programından yardım aLdım :ugeek:COKER yazdı:COKER yazdı:Resim 10 numara olmuş eline sağlık....Hangi pRogramı kuLLandın..? [/color]
Saygı duyuyorum. fakat senin gözüne nasıL görseLLer hitap ediyor beLirtirsen kanıt gücü daha kuvvetLi oLurHeliN yazdı:GÖRSELLİK OLARAK OLMAMIS TATLIM GÖZE HİTAP ETMİYOR :roll:[/i][/b]

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Sanada yapılan calısmaları calıp üzerinde oynayıp kendi tasarımın diye koymanın ayıp oldugunu ögretmediler mi ?sihirbaz yazdı:haaLa saygı duyuyorum :lol: orada göze hitap edenin kişiden kişiye değiştiğini de öğretiyoLar mıHeliN yazdı:Kanıt gücüne ne gerek war ? kendim zaten webmaster ım okuluna gittim bunun. Gözüme kaliteli resimler hoş gelirsihirbaz yazdı:Çok teşekkür ederim yorumLar için..
![]()
![]()

- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
Benim buraya koyduğum çaLışmaLarın aynısını daha eski konuLarda buL ve kanıtLa. KanıtLayamazsan kime neyin ayıp oLduğunu öğretmek daha koLay oLacak

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
sihirbaz yazdı:Benim buraya koyduğum çaLışmaLarın aynısını daha eski konuLarda buL ve kanıtLa. KanıtLayamazsan kime neyin ayıp oLduğunu öğretmek daha koLay oLacak![]()
+1
:arrow: Hava atan,kişiliğinden uzaklaşan,resimlere gereksizce yorum yapan kişilerden nefret ederim... :| :!:
Adaş sana iyi çalışmalar...Yeni resimlerini bekliyoruz...
Göster
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
eyw.. Haftasonu dışardaydım. Devam edeceğim adaşımSanalkorkun yazdı:sihirbaz yazdı:Benim buraya koyduğum çaLışmaLarın aynısını daha eski konuLarda buL ve kanıtLa. KanıtLayamazsan kime neyin ayıp oLduğunu öğretmek daha koLay oLacak![]()
+1
:arrow: Hava atan,kişiliğinden uzaklaşan,resimlere gereksizce yorum yapan kişilerden nefret ederim... :| :!:
Adaş sana iyi çalışmalar...Yeni resimlerini bekliyoruz...

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~