:arrow: http://ZamanTeam.Tr.Gg' Lonca ResMi weB SiTeMiz GideriLen EksikLeriyLe Beraber AçıLMış Durumdadır.Lonca İLe İLGiLi Son GeLişmeLeri ResMi Web SiTemizden Veya Bu Konu Üzerinden Takip edebiLirsiniz.
Atarlı Meranın Giderli Loncası ZamnxTeam Loncanızın Tum merana dostluk BArıs Getırmesı dilegimle ınslah uzun omurlu bı lonca o lursunuz Hayırlı Ugurlu olsun tum Meran Halkına
Arkadaşlar bi duyurum olacak Zamanx Loncasından ayrılmış bulunmaktayım. Ayrılma nedenim başka bir loncaya katılmamdır (Mega) Kesinlikle yanlış anlaşılmasın herhangi bir sorunum olmadı. Loncamdaki arkadaşlarım hala arkadaşlarım çok insanlar tanıdım iyi kötü. Her şey için teşekkürler.. Zamanx Loncasına başarılar dilerim.
ZamanxPhaeton
Zamanxphaeton
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"
:arrow: ÖnceLikle yeni Loncan hayırLı olmasını Diliyorum,Fakat bir konuya'da açıklık getirmek istiyorum.Loncamızda Olan arkadaşLar ayrılıp Herhanği birLonca'ya Katılması olayında Hiç bi zaman bir yanLış anLama,Kin besLeme veya Ğibi Benzeri Duyğular KESİNLİK VE KESİNLikle Ben veya Lonca arkadaŞLarım Hiç bi zaman kapılmadık.Ve kapılmayızda Aksine Bu durum Kendi Şahsi Şeciminizdir.Bizde buna Sadece ve sadece sayĞı duymakTan başKa bişey YapabiLeceğimiz Hiç Bi şeyin OlmadıĞını Belirtmek isteriM..
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
*ZamanxIRoMaNCeI, ZamanxHeaRtLesS, ZamanxCRİXSUS Aramıza Katışmıştır özel sebeplerden dolayı asıl karakterlerini yazmıyorum loncamıza hayırlı olması dileklerimle. . .
*Alımlar Kısa Bir Süreliğine Devam Edicekdir
*Lonca alımları hakkında görüşmek için Oyunda ZamanxYİNGG ve ZamanxYONGG Ulaşmanız Yeterli olucakdır
*Unuttuğum arkadaşlar varsa Affola