YorgunSoytarı.. :)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

YorgunSoytarı.. :)

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

Daha dün afaat nickini tasıyan abime hırsız diye iftira atıp ''ispatlamazsam babam olsun tüm dunya'' diyen yorgunKrL bu günde hıncını alamayıp bana laf yetiştirmistir...bunun üstüne bir dolu laflasmanın ardından ''Yönetim biziz'' ...''foruma konu acarım kapattırırım'' ''yönetim bizden'' gibi ifadelerle kendi arkasında İKV oyunun Game Master konumunda yer alan kişilerin olduğunu idda ederek istediği hakaretLeri bölgeden savurmus ve karsılık buluncada bi kaos ortamı yasandığı anda artık ardamarı catLamıs ve büyük bir isteklilikle küfür yardırmıstır..buyrun o fotoraflar adı yorgun kraL ama kendisi tambiR soytarıdır buradan duyRuLur... SaygıLarımLa...M.soLMaZz..!

[ İçerik Silinmiştir ]
Hellriders

Resim
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: YorgunSoytarı.. :)

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

Simdi burası sikayet yeri değiL diyecek ve konuyu kapatacak yetkiLilere sesLeniyorum...istediğinizi yapın orda telafuz ediLen 'anne ' 'bacı' gibi kutsal terimler sizinkiLeri kast ediyor...İyi günLer.. :):)
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: YorgunSoytarı.. :)

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Oyun içerisinde oyuncunun ismine sağ tıklayıp '' Şikayet Et'' e basarak şikayetinizi dile getirebilirsiniz. Şikayetiniz incelendikten sonra yönetime hakaret vb.. konular varsa gerekli bölüm tarafından ceza süresi arttırımına gidilir.

Konunun tartışma ortamı yaratmaması için kitliyorum iyi forumlar.
Koray YAR
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön