2009 en iyi çizim alındaki eserim ilk üç e giremedim
Re: 2009 en iyi çizim alındaki eserim ilk üç e giremedim
Bilgisayarla Yapıldıgı Belli. Belki Elinle Çizmişsindir Fakat Üzerinde Kesinlikle Oynamıssın. Bu Yüzden İlk 3 E Girememissindir .

- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
:!:aBreLLia yazdı:Bilgisayarla Yapıldıgı Belli. Belki Elinle Çizmişsindir Fakat Üzerinde Kesinlikle Oynamıssın. Bu Yüzden İlk 3 E Girememissindir .
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
- xDeLixPaTRoNx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
İlk öncelikle Resim hocası olarak Yani Yeteneğimden dolayı resim kursu veriyorum..Yorum yapmak istedim..
Karakterindeki ^3 boyutluluk algısını elinle yaptıysan mükemmel bir karakalemci olursun derim.Ama tahminim karakteri çizdikten sonra Bilgisayar üzerinde biraz oynamışsın..
Bence kazanamamanın sebebi karakteri sen çizmiş olsan bile arka fodaki yerleri baştan savma çizmen..Bir resim çizeceksen eğer ki bu özellikle karakalemse her dolgusuna özenip ölçülü çizmen lazım
;)
Karakterindeki ^3 boyutluluk algısını elinle yaptıysan mükemmel bir karakalemci olursun derim.Ama tahminim karakteri çizdikten sonra Bilgisayar üzerinde biraz oynamışsın..
Bence kazanamamanın sebebi karakteri sen çizmiş olsan bile arka fodaki yerleri baştan savma çizmen..Bir resim çizeceksen eğer ki bu özellikle karakalemse her dolgusuna özenip ölçülü çizmen lazım
DeLixKasıRGa (49 LeVeL BüYüCü)
DeLixIIaNuBisII (49 LeVeL ŞiFaCı)
GöKTüRKLeRaLicaN(49 LeVeL SavaŞÇı)
IIIEVaNESCeNCeIII[49 BÜYÜCÜ]
SeSSiz oL öLüyoRum...!!
~~~~UnFoRGiVeN~~~~
DeLixIIaNuBisII (49 LeVeL ŞiFaCı)
GöKTüRKLeRaLicaN(49 LeVeL SavaŞÇı)
IIIEVaNESCeNCeIII[49 BÜYÜCÜ]
SeSSiz oL öLüyoRum...!!
~~~~UnFoRGiVeN~~~~
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
ya hiçbiriniz bilmiosunuz
alakası yok dediklerinin...
1. kamera ile cekip koymussun yani scan etmemişsin
2. resim bmp deil jpg formatında

tamamen karakalem cızımıdır resım hocası ıddıa eden kısı ıstersen resmın orjınalını kargo masrafları sana aıt olarak gonderebılırım hem kendını gelıstırmıs olursun
ekran goruntusu pc ıle oynanma dıyenler sağ olun göğüsümü kabarttınız bukadar ıyı olucagını tahmın etmmemıstım

- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
bu kesinlikle bir çizim ona hiç şüphem yok ama pcde oynama varmıdır yokmudur orasını bilemem nerden anladın derseniz hemen söyleyeyim size 1 elindeki silah
2 pant. açısı ayaklar tam birbiriyle uymuo standart aceleci gözden kaçırma hataları 3. resim çizenlerin yüzde 80 i en çok zorlandığı kısım ellerdir tam anlamıyla gerçek eli kendi eliyle çizmekde zorlanırlar mutlaka bi açık çıkar
bu kendime göre olan yorumum ama gerçekden güsel çizim gölgelendirmelere hayran kaldım
bu kendime göre olan yorumum ama gerçekden güsel çizim gölgelendirmelere hayran kaldım
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Ellerine sağlık, belliki uğraşmışsın, emeğe saygı...
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
HeliN yazdı:ya hiçbiriniz bilmiosunuzalakası yok dediklerinin...