Konyalıxyıldırım ın eTTiqi SaçmaLık Buyrun

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
XxSeRKaNxX
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Konyalıxyıldırım ın eTTiqi SaçmaLık Buyrun

Mesaj gönderen XxSeRKaNxX »

Meteorda yüceL baLyoz yansttım 45 lvl ilknurr diye biri kaça dedi 20m dedim bende oda tks varmı dedi bende var dedim 11+ yonca verdi bi 2 tane çöp olan kafa verdi bende tmm dedim neyse qeLdi sattım aLdı hayırLı oLsun dedik ayrıLdık daha sonra ilknurr bna baLyoz u mu qeri versen olurmu bu kötü dedi bende hyr dedim sonra ısrar edip beni kazıkLAdın diyere yonca sende kaLsın 11m de sende kaLsın ama kafaLArı ver baLyoz u aL diye bende hyr dedim dha sorna tmm diyip çıktı..Ben zorLa satmadım resimde de oLDuqu qibi o ısrar etti..Şu Konyalıxyıldırım ileri zekaLısıda bu işe hırsızLık diyor .. Sizde bu hırszLık mı Ticaretti buyrun resimler

Resim

Küfür içerikli resim silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır. Bu tarz şikayetlerinizi oyun içinde " Şikayet Et " butonunu kullanarak İKV Desteğe iletebilirsiniz.

DigitalKumSaati
Resim
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
XxSeRKaNxX
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Konyalıxyıldırım ın eTTiqi SaçmaLık Buyrun

Mesaj gönderen XxSeRKaNxX »

Ve daha sonra foruma konu açtım diye böyLE yapıyor.. Bu konuyu açmamın sebebide böyLeLei sadece bana deqiL herkeze iftira atabiLir...

Resim

Küfür içerikli resim silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır. Bu tarz şikayetlerinizi oyun içinde " Şikayet Et " butonunu kullanarak İKV Desteğe iletebilirsiniz.

DigitalKumSaati

Resim

DigitalKumSaati

Umarım Adam oLuRsun ona buna iftira atmayı bırakırsın.. umutmaki Herkez Kendisinin aynasıdır ;)
Resim
Resim

Resim

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön