İlngiç Bi Soru Ama Bi Cevap Verebilirmi Yetkili Birisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

İlngiç Bi Soru Ama Bi Cevap Verebilirmi Yetkili Birisi

Mesaj gönderen Afterlife »

Ben Zamanında ????? Adında Karakter Açıp Hesabı Kapatılanlardan Birisiyim..
Cezamın 1 Yılı Kaldı Ancak Suçum Geçersiz Karakter Adında Karakter Açmam..
Eğer İsim Değiştirme Hakkı Alıp Bu Adı Değiştirirsem Cezam Son Bulurmu..?
Tekrar Sölüyorum ;) Her Hangi Bi Suç Değil Sadece ???? Adındaki Çar Yüzünden Banlandım.
ve Bu Karakterin Adını Değiştirebiliceğimi Denedeim Başarılı Oldu Ancak Yapmadım Boşa Harcamayım Diye ;)
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Re: İlngiç Bi Soru Ama Bi Cevap Verebilirmi Yetkili Birisi

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Aldığınız ceza hesabınızdaki bir karakterden dolayı uygulanmış olmasına rağmen hesabınıza uygulanmıştır. Yani ceza uygulanan hesabınızda yapacağınız değişiklik, cezaî müdahaleyi geçersiz kılmaz.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

KIZILBEY yazdı:Aldığınız ceza hesabınızdaki bir karakterden dolayı uygulanmış olmasına rağmen hesabınıza uygulanmıştır. Yani ceza uygulanan hesabınızda yapacağınız değişiklik, cezaî müdahaleyi geçersiz kılmaz.
Çok teşekkür ederim ancak anlatmak istediğim :
ben ??? adındaki karakter yüzünden banlandım bunun adını değiştirirsem ve desteğe bi mail atsam bu cezanın kaldırılması söz konusu olabilirmi...
hani demiyorum kutsal değerlere hakaret vs. yaptım o çarın adını değiştiriyim cezam bitsin...
bu banlanmaya sebeb olan geçersiz karakter adını değiştirirsem ynetim hesabımı açma imkanı olurmu ?

Reja ederim. Bu bizim işimiz.
Bahsettiğiniz zamanlarda isimlerdeki farklı karakter kullanılabilmesi oyun programında oluşan bir açıktan yararlanmaya çalışmak ve bu eylemin, oyun sözleşmesine aykırı olduğu düşünüldüğünde cezanızın iptali söz konusu olamaz!...
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Afterlife yazdı:
KIZILBEY yazdı:Aldığınız ceza hesabınızdaki bir karakterden dolayı uygulanmış olmasına rağmen hesabınıza uygulanmıştır. Yani ceza uygulanan hesabınızda yapacağınız değişiklik, cezaî müdahaleyi geçersiz kılmaz.
ben ??? adındaki karakter yüzünden banlandım bunun adını değiştirirsem ve desteğe bi mail atsam bu cezanın kaldırılması söz konusu olabilirmi...
hani demiyorum kutsal değerlere hakaret vs. yaptım o çarın adını değiştiriyim cezam bitsin...
bu banlanmaya sebeb olan geçersiz karakter adını değiştirirsem ynetim hesabımı açma imkanı olurmu ?

Bahsettiğiniz zamanlarda isimlerdeki farklı karakter kullanılabilmesi oyun programında oluşan bir açıktan yararlanmaya çalışmak ve bu eylemin, oyun sözleşmesine aykırı olduğu düşünüldüğünde cezanızın iptali söz konusu olamaz!...
Merhabalar

İsim değişikliği yapmadan, önce Destek birimine başvurunuz .
Destek birimi hesabınızı inceleyip size gereken bilgileri verecektir

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Infecter
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Infecter »

Bu konuyu daha yetkili birisine sormalısın baksana [GM]lerin bile kafası karıştı.
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..

http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Nocomment yazdı:
Afterlife yazdı:

Merhabalar

İsim değişikliği yapmadan, önce Destek birimine başvurunuz .
Destek birimi hesabınızı inceleyip size gereken bilgileri verecektir

İyi forumlar
eş zamanlı olarak desteğede baş vurdum eet hesabımı kontrol ediceklermiş sanırım açılma durumu var o karakter adını değiştirirsem cevapdan dolayı teşekkür ederim gerçekde kafa karıstırıcı bı soru :lol:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön