EStergon lonca üye listesi

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Re: EStergon lonca üye listesi

Mesaj gönderen intikamatesi »

vay hırbo benide yiyor ben yunus emre diye :D murat abiye sormasam yiycektim :D

şifası 49 lwl olurda lazın kurtulurum şu şifadan :D

ayrıca tam kendine uygun isim bulmuş... aslında Estergonxaşkitor açsaymış daha iyi oturudu isim kendine :D :D
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Estergonxreis »

Evet arkadaşlar bizim loncamızda herşey aile ortamında bunu en iyi siz biliyosunuz ama tabiki bazı çarkların dönmesi için herşeyin sağlıklı yerinde gitmesi için mutlaka bir karar merci olması şart yani demek istediğim loncaya adam alıncak para bitti şu maden lazım bölgeye girilcekmi kim neyle gelcek görevler vs vs biliyosunuz bunlar günlük yaşadığımız olaylar

Biliyosunuz benim işyerimin uzak olması sebebiyle herzaman oyuna erken giremiyorum yada çok kalamıyorum bu yüzden bazı aksaklıklar oluyor bu nedenlerle benim olmadığım zaman benmişim gibi karar verip hareket edicek Lonca karar yetkilerine sahip olacak kişi sayısı artmak zorunda

Onun için bugünden itibaren benden sonra tüm kararlarla ilgili yetkileri estergonxedalı ve Estergonxreaktör
verecektir.

Yani bugünden itibaren yalçın ve eda benden sonra tek lonca yetkilisidir....

Önemle bilgilerinize arz olunur ...
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Siouxanubis »

Sayın Liderim;

Öncelikle Estergon loncasında Eda hanımı ve Beni böyle bir mertebeye uygun gördüğünüzden ötürü size teşekkür ederim. İşleriniz yoğunluğu ve Lonca içersindeki iş dağılımı ve işlerin artması sebebi ile almış olduğunuz bu karar doğrultusunda atanmış olduğum görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Ancak "Lonca Yetkilisi" benim için çok iddialı bir kelime olduğundan ben buna sizin sözcülüğünüz (Sizin yada Eda Hanımın oyunda olmadığınız zaman lonca üyelerine iletmek istediğiniz mesajları ulaştıran) olarak isim değiştirmek istiyorum. Zira Eda Hanım Eş Başkan vasfını ve sıfatını hakkını vererek yaptığı ve bu konuda benden daha başarılı olduğu kanaatindeyim.

Gün geçtikçe gücüne güç katan ve her geçen gün Estergon kardeşliğinin daha da derinleştiği bu loncada bir üye olmak ve sizlerle bugüne kadar omuz omuza girmiş olduğum her savaştan alnımızın akıyla çıkmanın gururu içersindeyim.

Sözlerime Estergon Kalesi Marşısözleri ile sonlandırmak istiyorum.

Estergon Kalesi su başı durak
Kemirir içimi bir sinsi firak
Gönül yâr peşinde yâr ondan ırak

Akma Tuna akma ben bir dertliyim
Yâr peşinde koşar kara bahtlıyım

Estergon Kalesi su başı kaya
Kemirir gönlümü aşk denen belâ
Çektiğimi hoş gör gel etme cefâ

Estergon Kalesi su başı hisar
Baykuşlar çağrışır bülbüller susar
Kâfir bayrağını burcuna asar

Estergon kalesi şu başı kale
Göklere ser çekmiş burçları hele
Biz böyle kaleyi vermezdik ele

Anonim
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
edaxmaral
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen edaxmaral »

öncelıkle liderim çok tsk ederim ...
elımden geldığınce yardımcı olmaya calışırım bız lonca olduğumuzu idda etmedık hıc bır zaman hep aileyiz dedik bu yuzdende cok rahat devam eden işlerin yolunda gitmesını sağlamak zor olmuyor...

yalcın sanada ayrıca tsk ederim guzel sözlerin için ama her zaman yanımda senın gıbı mantıklı bır dostumun yardımına ihtiyac duyarım lakın muratın cok doğru bır karar verdığını dusunuyorum ve ona sonsuz katılıyorum....

ailemızın dahada iyi yerlere gelmesındekı katklıarından dolayı tum gurubumuza tsk ediyorum umarım herşey dahada iyi olur .

dip not: bu akşam herkesı topaz madenınde görmek istiyorum zira topaz madenınde kı ısık estergonları cok acıyor :mrgreen:
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

en doğru kararı vermişsin abi...

sen çoğu zaman oyunda yoksun işin nedeni ile bu çok iyi oldu zaten eda abla alışkın :) yalçın abide gerçekde müdür gibi bişey olduğu için bence alışacaktır yalçın abide ;)

Not:Yalçn abi çok alcak gönüllüsün :D
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Siouxanubis »

KURTULUŞ GÜNÜ

An bu andı Estergonlar için korkusuzca daracık koridorlardan geçip Centrion denen generali öldürüp, tazıları usta büyücülerin buz okları ile kestikten sonra sonunda beklenen an gelmişti. Junon denen Zeus un eşi (Namı diğer Hera) Zeus tan aldığı büyüleri ile korku salıyordu İkv camiasına. Lider bunun böyle olmaması gerektiğini anlamıştı en başından. Junon tarihe gömülmeli Yunanlıların denize döküldüğü gibi bu Yunan tanrıçası da sürülmeliydi Sivri Adadan denize. Argos un büyülü efsunları ile bezenmiş salonunda beklemekte idi büyük bir sabırla Estergonları. Yanında yılanı tıslayacağı anı düşeler durur du Junon. Örsler yapıldı Şifacılar mırıldanmaya başladı efsunlu sözlerini geri dönüş yoktu Estergonlar için o andan sonra. Herkes liderin yapacağı bir el hareketine bakıyordu. Zaman gelmişti geri çekilmek yoktu. Dualar edilmiş adaklar adanmış felaketi sonlandıracak kesim ”Lider ileriyi gösteriyor.” İle başlamıştı artık.

Junon’un hiddetine kimse dayanamazken bu görev Grubun en güçlü Büyücüsüne bir hanımefendiye verildi. Ardı ardına gelen darbelere göğüs geriyor hiç durmadan kullanıyordu büyülerini. Şifacılar bu hengamede olanlara kulak asmıyor derin düşünme yetenekleri ile kendileri ile barışık bir şekilde efsunluyorlardı grubundaki herkesi. Kudretleri bitmek bilmiyordu usta şifacıların. Fırtına öncesi sessizlik ti ilk anda yaşananlar aslında. Lider başını çevirdiğinde yılanı gördü asasını doğrultması ile büyücüler aynı anda ezdi pis yılanın başını. Artık güzel günler yakındı Estergonlar için Junon bu topraklardan uzaklaştırılacakta sonunda. Büyücüler bütün marifetlerini gösteriyor,”3 kat etkili”, “Kritik” yazıları eksik olmuyordu gruptaki hiç kimseden.

Junon un planı belli idi aslında en başından Lider bunu tahmin etmişti. Grubunu Junonla baş başa bırakıp koşmaya başladı zindana doğru. Hız ını artırmak için kullandı elinde ne varsa; gözlük değişti ayakkabı değişti iksir içildi. Göz açıp kapayana kadar zindanda idi. Bu yolda hiçbir dostunu yerde bırakmayacaktı. Diğerleri Junon ile ilgilenirken Junon yaptı numarasını Şifacıyı zihinlemiş ve zindana yollamıştı. Bir tek büyücü kurtarabilirdi o durumdan ve çok az zaman vardı bu büyülü sözleri söylemek için. Fakat lider zaten zindanda idi. Şimşek hızı ile dostunu kurtarıp Argos’un salonunda dönmüşlerdi bile. Son darbe aynı anda geldi tüm Üstatlardan Junon yerdeydi çoktan tek kalp olmuştu Estergonlar.

Her zamanki mekanda (Emin Önünü Halimenin Yanı) davullar zurnalar eşliğinde karşılandılar. Kurtulmuştu Sivri qda Junon gazabından. Alınlarının akı ile üstesinden gelmişti Estergonlar. Mutlu sonla bitmişti Estergon ların bir günü daha…
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Sayın Genel Müdürüm; :D

Diyecek sözcük bulamıyorum... 8-)
Bu yeteneğini yeni yeni öğreniyorum... :)

Tebrikler çok güzel yazmışsın.Forumda zahmet edip okuduğum sayılı yazılardan :D

Ama keşke katılsaydın bir yazı yazıp Fan Art'a derece yapardın kesin. :)
edaxmaral
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen edaxmaral »

[quote="Siouxanubis"]KURTULUŞ GÜNÜ

An bu andı Estergonlar için korkusuzca daracık koridorlardan geçip Centrion denen generali öldürüp, tazıları usta büyücülerin buz okları ile kestikten sonra sonunda beklenen an gelmişti. Junon denen Zeus un eşi (Namı diğer Hera) Zeus tan aldığı büyüleri ile korku salıyordu İkv camiasına. Lider bunun böyle olmaması gerektiğini anlamıştı en başından. Junon tarihe gömülmeli Yunanlıların denize döküldüğü gibi bu Yunan tanrıçası da sürülmeliydi Sivri Adadan denize. Argos un büyülü efsunları ile bezenmiş salonunda beklemekte idi büyük bir sabırla Estergonları. Yanında yılanı tıslayacağı anı düşeler durur du Junon. Örsler yapıldı Şifacılar mırıldanmaya başladı efsunlu sözlerini geri dönüş yoktu Estergonlar için o andan sonra. Herkes liderin yapacağı bir el hareketine bakıyordu. Zaman gelmişti geri çekilmek yoktu. Dualar edilmiş adaklar adanmış felaketi sonlandıracak kesim ”Lider ileriyi gösteriyor.” İle başlamıştı artık.

Junon’un hiddetine kimse dayanamazken bu görev Grubun en güçlü Büyücüsüne bir hanımefendiye verildi. Ardı ardına gelen darbelere göğüs geriyor hiç durmadan kullanıyordu büyülerini. Şifacılar bu hengamede olanlara kulak asmıyor derin düşünme yetenekleri ile kendileri ile barışık bir şekilde efsunluyorlardı grubundaki herkesi. Kudretleri bitmek bilmiyordu usta şifacıların. Fırtına öncesi sessizlik ti ilk anda yaşananlar aslında. Lider başını çevirdiğinde yılanı gördü asasını doğrultması ile büyücüler aynı anda ezdi pis yılanın başını. Artık güzel günler yakındı Estergonlar için Junon bu topraklardan uzaklaştırılacakta sonunda. Büyücüler bütün marifetlerini gösteriyor,”3 kat etkili”, “Kritik” yazıları eksik olmuyordu gruptaki hiç kimseden.

Junon un planı belli idi aslında en başından Lider bunu tahmin etmişti. Grubunu Junonla baş başa bırakıp koşmaya başladı zindana doğru. Hız ını artırmak için kullandı elinde ne varsa; gözlük değişti ayakkabı değişti iksir içildi. Göz açıp kapayana kadar zindanda idi. Bu yolda hiçbir dostunu yerde bırakmayacaktı. Diğerleri Junon ile ilgilenirken Junon yaptı numarasını Şifacıyı zihinlemiş ve zindana yollamıştı. Bir tek büyücü kurtarabilirdi o durumdan ve çok az zaman vardı bu büyülü sözleri söylemek için. Fakat lider zaten zindanda idi. Şimşek hızı ile dostunu kurtarıp Argos’un salonunda dönmüşlerdi bile. Son darbe aynı anda geldi tüm Üstatlardan Junon yerdeydi çoktan tek kalp olmuştu Estergonlar.

Her zamanki mekanda (Emin Önünü Halimenin Yanı) davullar zurnalar eşliğinde karşılandılar. Kurtulmuştu Sivri qda Junon gazabından. Alınlarının akı ile üstesinden gelmişti Estergonlar. Mutlu sonla bitmişti Estergon ların bir günü daha…[ :mrgreen:

yalçın vallahi harika yazmıssın anlattığın anı yasadım okurken inan bana :mrgreen:
ellerine sağlık arkidişim :D
Resim Resim
sercan61
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen sercan61 »

senınde yardumlarunı beklerız murat abı :D
sercan61
Sahaf Yardımcısı