SA AĞALAR OYUNA YENİ BAŞLADIMDA EN İYİ KLAN SİZCE HANGİSİ LODOSMU YOOKSA ARZIN ÇOCUKLARIMI
<HANGİ KLAN BİRBİRLERİEN SADIK HANGİ KLAN HAKKATTEN TAKIM ARKADAŞLIĞI YAPAR?*
EN İYİ KLAN LODSMU/YOKSA ARZIN ÇOCUKLARIMI
EN İYİ KLAN LODSMU/YOKSA ARZIN ÇOCUKLARIMI
<<<BYOBALIKURT>>>
<ÖYLE BİR İYİ İNSAN OLKİ,ÖLDÜĞÜNDE BİLE DÜŞMANLARIN AĞLASIN>
<ÖYLE BİR İYİ İNSAN OLKİ,ÖLDÜĞÜNDE BİLE DÜŞMANLARIN AĞLASIN>
Re: EN İYİ KLAN LODSMU/YOKSA ARZIN ÇOCUKLARIMI
Bir Lodos olarak Arzları daha başarılı ve sadık buluyorum.
Eğer klan seçmekte kararsızsan Arz olmanı öneririm
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs

- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Lodosların sayısı fazladır ve oyunda herşey lodoslara yakın.Bu yüzden lodoslar saldırı,Arzın Çocukları savunma durumunda.Ben bi arz olarak dengenin sağlanamadığına inanıyorum.Ama herkes lodos olursa ne olacaktı oyun ? 
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- kamilcix64
- İskele Babası

bence Ldoslar güÇlü Arzlar güçsüz Ldosların SAıysı Bizden Baya bi cok sıgınak ve migrat yapmak için coqu kişi Ldosa gtti Arzlar Güçsüz FarkEtmez ben güÇsüzü Seviyom
En ıyısı Arz :=) :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

Oyunda bir dönem lodos muhafızlarının çok güçlü olduğu (kesilemediği) dönemler ve sanırım ismi Abura imiş bir yönetici varmış o dönemler lodos kalnı güçlü kılındığı için geneli itibari ile yeni başlayanlar Lodos klanına katılmış (bunu eski bir lodos ouncu söylemişti) Haliyle o dönem geçtikten sonra bile o dönemki katılımlar nedeni ile sayıca fazla olan lodoslar olmuş. Benim için o güçlü bu güçsüzden çok en çok dostumun nerede olduğu önemlidir. Ben arz olarak başladım öyle devam ediyorum. Eğrisiyle doğrusuyla mutluyum. Herkes nerede mutlu ise orası güçlüdür
İyi forumlar
İyi forumlar
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Objektik olarak baktığım zaman en iyi klan olarak Lodos diyorum Lodos klanı gerçekten sıcak kanlı,şakacı,kavgacı ve muhabbeti bol bir klan Arz klanında bu tür olaylara pek rastlamadım :lol: Lodos klanında bir selam verdiğin zaman tüm klan senin selamını alır Arz klanında selam versen bile alan pek olmuyor şimdi biliyorum nasıldır ama özetliycek olursak Çocuklardan uzak olmak istiyorsan Arz ol Eğer yok güzel muhabbeti olan bir klan olsun diyorsan Lodos 
Sanatkarr yazdı:Oyunda bir dönem lodos muhafızlarının çok güçlü olduğu (kesilemediği) dönemler ve sanırım ismi Abura imiş bir yönetici varmış o dönemler lodos kalnı güçlü kılındığı için geneli itibari ile yeni başlayanlar Lodos klanına katılmış (bunu eski bir lodos ouncu söylemişti) Haliyle o dönem geçtikten sonra bile o dönemki katılımlar nedeni ile sayıca fazla olan lodoslar olmuş. Benim için o güçlü bu güçsüzden çok en çok dostumun nerede olduğu önemlidir. Ben arz olarak başladım öyle devam ediyorum. Eğrisiyle doğrusuyla mutluyum. Herkes nerede mutlu ise orası güçlüdür![]()
İyi forumlar
O zamanlar Klanı Arz olan MaDTurK de vardı ama genel olarak klan seçimleri şöyle oluyor gerekse Lodos muhafızı olsun gerekse ismet (kalıplarından dolayı) -Abi bi arz muhafızına bak ufacık tefecik bi lodos muhafızına bak iri yarı ben lodos olayım lodoslar daha güçlüdür. Mantığı var oyunda anladığım kadarıyla
Şunuda not olarak ekliyim eğer ilerde TT-GM-DEV olmak istiyorsan yani böyle bir hedefin varsa Arz ol çünkü böyle konularda her zaman Arzlar ön plandadır buda senin avantajın olur
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Harunyus yazdı:Bir Lodos olarak Arzları daha başarılı ve sadık buluyorum.
kamilcix64 yazdı:bence Ldoslar güÇlü Arzlar güçsüz Ldosların SAıysı Bizden Baya bi cok sıgınak ve migrat yapmak için coqu kişi Ldosa gtti Arzlar Güçsüz FarkEtmez ben güÇsüzü Seviyom
Bende bir Lodosum.Ama Bazen öyle bir oluyor ki arzlara geçesim geliyor.Ama rütbe var işte ne emekler vererek yapıyoruz rütbeyi.Güö olarak , kalabalık olarak Lodoslar üstün olabilir ama İnsanlık olarak düşünürsek malesef iyi değiliz...
Bazen öyle oluyor ki yardımımıza lodostan önce arz geliyor.Biz olsak gider keseriz üstünede küfür ederiz.Şu zamana kadar 3 tane çar kastım hepsindede arzlar yardımcı oldu.Ama tüm çevremiz , tanıdıklarımız Lodos olduğundan Lodosu bırakamıyorum.
Seçim sana kalmış . . .
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Zamanında 47 bin kp yi bırakıp Arz olmuştum ama yine geldik yuvamıza 
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

harunyusS
harunyusSs

- Arthas1991
- Acemi Savaşçı

- Klan: Lodos
Oyunun senaryosu itibariyle Lodos olmak daha mantıklı hikayelere bakılırsa.Çünkü herkes yaratıkları kesiyor tıpkı Lodoslar gibi, ama Arzlar hem kesiyor hem yaratıklardan medet umuyor biraz dengesizce ve bu kimsenin umrunda değil