YALAN
YALAN
GM BEY ADAM BİZE İSİM KODU DİOR PARAMIZI ÇALIOR 7.5MMİ ÇALDI 7.5SENE BAN YESİN E PARAMI İSTİORUM ADAMIN ADI Casuz BENİM ADIMDA Ixemirhanbeyxl sobee deyim cezasını çeksin Casuz efendi paramıda verin lüfen
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Re: YALAN
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=46307[color=#40FF00][DEV]Lathander[/color] yazdı:Bir ekleme olarak bu konuda soru-cevaptan bu kişileri şikayet edebilirsiniz. Size verilen pin kodunu bize gönderin. Ayrıca o kişinin size o pini verdiğine dair bir ekran görüntüsünü konuşmanın tarihi saatini eklerken sunucu adı ve karakter adlarını belirtmeyi unutmayın.
Bu pinleri istismar edecek kişileri ağır şekilde cezalandıracağız.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
AMA GMBEY ADAM BANA ELVED BİRGÜN DEDİ YALAN ATTI YASAKLADI KAÇTI ONUNİÇİNDE KOD MOD VERMEDİ BANA ADAMIN ADI Casuz BENİM ADIMDAIxemirhanbeyxl 7.5mi nasıl alcam şimdi ondan lütfen paramı geri alın bana verin sonerada adama napıyosununz napın o adam yüzünden oyunu bıraktım param gelene kadar ben alcaktım adamı grünce alim dedim yalan söle di lütfen banabi çözüm yolu gösterinDigitalKumSaati yazdı::idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=46307[color=#40FF00][DEV]Lathander[/color] yazdı:Bir ekleme olarak bu konuda soru-cevaptan bu kişileri şikayet edebilirsiniz. Size verilen pin kodunu bize gönderin. Ayrıca o kişinin size o pini verdiğine dair bir ekran görüntüsünü konuşmanın tarihi saatini eklerken sunucu adı ve karakter adlarını belirtmeyi unutmayın.
arkadaşlar dikkatli olun Ixemirhanxl adlı bir karakterden epin+3 aylık plus satılır yazıyor bu arkadaşın başka bir karakteri olabilir. adam giden parasını başkasını çarparak telafi etmek gibi bir düşünceye kapılmış olabilir. YÖNETİCİ lerde bu karakterleri incelesinler aynı kişiye mi ait diye çübki ben bu olayı dile getirdim bana küfredip yasakladı kendisi !!! :evil:
Ben Ixemirhanxl o adamı gördüm ama ben yemin ederimki o deiğilim cocuğun adı ahmet carı satın almıs ben Ixemirhanbeyxl yim beni kesinlikle zannetmeyinDesignerr yazdı:arkadaşlar dikkatli olun Ixemirhanxl adlı bir karakterden epin+3 aylık plus satılır yazıyor bu arkadaşın başka bir karakteri olabilir. adam giden parasını başkasını çarparak telafi etmek gibi bir düşünceye kapılmış olabilir. YÖNETİCİ lerde bu karakterleri incelesinler aynı kişiye mi ait diye çübki ben bu olayı dile getirdim bana küfredip yasakladı kendisi !!! :evil:
GM bey kod vermedi bana adamın Adı Casuz onu banlayın banada 7.5m mi verin gercekcen bu konuyu konusmak istemiyorum en geç yarına kadar paramı verirlisin carım adı Ixemirhanbeyxlfener yazdı:AMA GMBEY ADAM BANA ELVED BİRGÜN DEDİ YALAN ATTI YASAKLADI KAÇTI ONUNİÇİNDE KOD MOD VERMEDİ BANA ADAMIN ADI Casuz BENİM ADIMDAIxemirhanbeyxl 7.5mi nasıl alcam şimdi ondan lütfen paramı geri alın bana verin sonerada adama napıyosununz napın o adam yüzünden oyunu bıraktım param gelene kadar ben alcaktım adamı grünce alim dedim yalan söle di lütfen banabi çözüm yolu gösterinDigitalKumSaati yazdı::idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=46307[color=#40FF00][DEV]Lathander[/color] yazdı:Bir ekleme olarak bu konuda soru-cevaptan bu kişileri şikayet edebilirsiniz. Size verilen pin kodunu bize gönderin. Ayrıca o kişinin size o pini verdiğine dair bir ekran görüntüsünü konuşmanın tarihi saatini eklerken sunucu adı ve karakter adlarını belirtmeyi unutmayın.
GM bey kod vermedi bana adamın Adı Casuz onu banlayın banada 7.5m mi verin gercekcen bu konuyu konusmak istemiyorum en geç yarına kadar paramı verirlisin carım adı Ixemirhanbeyxlfener yazdı:AMA GMBEY ADAM BANA ELVED BİRGÜN DEDİ YALAN ATTI YASAKLADI KAÇTI ONUNİÇİNDE KOD MOD VERMEDİ BANA ADAMIN ADI Casuz BENİM ADIMDAIxemirhanbeyxl 7.5mi nasıl alcam şimdi ondan lütfen paramı geri alın bana verin sonerada adama napıyosununz napın o adam yüzünden oyunu bıraktım param gelene kadar ben alcaktım adamı grünce alim dedim yalan söle di lütfen banabi çözüm yolu gösterinDigitalKumSaati yazdı::idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=46307[color=#40FF00][DEV]Lathander[/color] yazdı:Bir ekleme olarak bu konuda soru-cevaptan bu kişileri şikayet edebilirsiniz. Size verilen pin kodunu bize gönderin. Ayrıca o kişinin size o pini verdiğine dair bir ekran görüntüsünü konuşmanın tarihi saatini eklerken sunucu adı ve karakter adlarını belirtmeyi unutmayın.