Hediye dediğinde başka ne anlayabilirsin ki ? İkv gibi bir oyunda.. Hele ki özel hediye bildiğimiz,doğru eskiden Epe ve Giysiy'di. Ancak,dikkatini çektiyse eğer,bu sıralar her yarışmanın sonunda ödül=iksir. Bunu bilerek az da olsa düşünerek katılmış olmalıydın etkinliğe,çünkü gidişat hep iksir yönünde..
neyse umarım sesinizi duyarlar ve istediğinizi alırsınız..
uğrola!
Fuara Gelipte Etkinliğe Katılanlara Hakaret...
- YeNiLMeZzZBoB
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Fuara Gelipte Etkinliğe Katılanlara Hakaret...
Kaçımız Hem Canımız Hemde Enerjimiz Düşük Olarak oyunda varolacağız?. Bu İksirleri Arayan bulur etkinliğindekinden farkı nedir? Tek Söyleyeceğim Fan Arttan Dereceye girenlerede iksir verilirse hiç şaşmayacağım. Aha buraya yazıyorum demişti diyeceksiniz...
HİPHOPSTYLE
CaptainATX yazdı:Merhaba,
Fakat hediye konusunda büyük bir hediye vererek gelemeyen arkadaşları mağdur edemeyiz..Bence hediye dengeleri sarsmayacak güzel bir armağan .
Peki fuara katılamayan ve ısım degıstırme + 3 ay plus kutusunu alamayan arkadaslarımıza;
O kutuyu şimdi pisayasa da 30 tl gibi astronomik rakam ile satmak hak mı ?
Ödül konusun da eşitlik arayan yönetim bu olayı nasıl sineye çekebilir.
Bence magdurluk bir durumdur bu olay ...
iyi forumlar...

Güzel ARkadaşım Size Zorlamı Alın Diyorlar ? 30 Tl Online Oyunlar ARasında Fiyatlara Bakar İSen BEnce cok Az Bi Rakam Fuara Gelenlere 15 tl demişsin Ben ŞAhsen Erzurumdan Kalkıp Fuara Gittim O atmosferi Görmek İçin Sadece 1 haftalık Masrafım Yol yemek kalacak yer derken 1500 Tl Tuttu Şimdi Birde Burada Kalkıp Yok 30 Tl Cok Tuzlu yok Gelmeyenlerele Bizi Eşit Tutun Deme Hakkına Hiç Biriniz Sahip Değilsiniz. Acık Söylüyorum Daha Önceki Fuarlarda Buluşma Hatıraları Ve Epe Dağıtılıyordu Hediye Olarak Ama Bu yıl ki Fuarda Sadece İksir vermeleri ( Sizlerin Bu İksiri ŞAhaser ) Olarak Nitelendirmeniz Cok Saçma Can+ Kudret Veren Bi İksirin Bir Kaç Yer Dışında Bence Önemi Yok.doorss yazdı:CaptainATX yazdı:Merhaba,
Fakat hediye konusunda büyük bir hediye vererek gelemeyen arkadaşları mağdur edemeyiz..Bence hediye dengeleri sarsmayacak güzel bir armağan .
Peki fuara katılamayan ve ısım degıstırme + 3 ay plus kutusunu alamayan arkadaslarımıza;
iyi forumlar...
Ve Fuara Katılıp Oradan Ödül Alanlara Bunu Vermekde Resmen Hakarettir. Hiç Bir Şey Olmasa Her Sınıfa 1 Nadide Eşya Verilebilirdi. Bununda Cok Fazla Etkisi Olacağını Sanmam Oyun Dengesi Acısından .
TaLa l AsiLTüRk l DrxTaLa l TaLaII
TaLa yazdı:Güzel ARkadaşım Size Zorlamı Alın Diyorlar ? 30 Tl Online Oyunlar ARasında Fiyatlara Bakar İSen BEnce cok Az Bi Rakam Fuara Gelenlere 15 tl demişsin Ben ŞAhsen Erzurumdan Kalkıp Fuara Gittim O atmosferi Görmek İçin Sadece 1 haftalık Masrafım Yol yemek kalacak yer derken 1500 Tl Tuttu Şimdi Birde Burada Kalkıp Yok 30 Tl Cok Tuzlu yok Gelmeyenlerele Bizi Eşit Tutun Deme Hakkına Hiç Biriniz Sahip Değilsiniz. Acık Söylüyorum Daha Önceki Fuarlarda Buluşma Hatıraları Ve Epe Dağıtılıyordu Hediye Olarak Ama Bu yıl ki Fuarda Sadece İksir vermeleri ( Sizlerin Bu İksiri ŞAhaser ) Olarak Nitelendirmeniz Cok Saçma Can+ Kudret Veren Bi İksirin Bir Kaç Yer Dışında Bence Önemi Yok.doorss yazdı:CaptainATX yazdı:Merhaba,
iyi forumlar...
Ve Fuara Katılıp Oradan Ödül Alanlara Bunu Vermekde Resmen Hakarettir. Hiç Bir Şey Olmasa Her Sınıfa 1 Nadide Eşya Verilebilirdi. Bununda Cok Fazla Etkisi Olacağını Sanmam Oyun Dengesi Acısından .
Anlama ve dınleme kapasıten sıfır ben verılen hedıye yı yeterlı bulmus degılımm..
Benım konuya yorumum ATX ın esıtlık sozune..
Ancak ordakı esıtlık konusu Sacma 15 tl kutu neden 30 olsun ayrıca ben kutu almadım umrunda degıl ..
Kaldıkı dıger onlıne oyunlardan soz etme cunku burası ıkv ...
Ayrıca bana ne senın 1500 tl masrafından bu oyunu sadece gelırı ıı kısıler oynamıyor..
evınde 1 lıra hesabı yapan kısıler var .
once anlama ve yorumlama gucunu gelıstır ..

- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Doqru sözCaptainATX yazdı:Merhaba,
Öncelikle olayı bir hakaret olarak görmeniz fazlasıyla üzücü. Bizler fuar etkinlikliğindeki hediyeleri hazırlarkeni fuara katılamayan oyuncularımızın da dengelerini gözetmek durumundayız. Bu dengeye rağmen oyun dünyasında daha önce kullanılmamış bir iksiri sizlere hediye etmeyi uygun gördük.Tüm oyuncularımızın bilgisine...
ßuda doqrudoorss yazdı:TaLa yazdı:Güzel ARkadaşım Size Zorlamı Alın Diyorlar ? 30 Tl Online Oyunlar ARasında Fiyatlara Bakar İSen BEnce cok Az Bi Rakam Fuara Gelenlere 15 tl demişsin Ben ŞAhsen Erzurumdan Kalkıp Fuara Gittim O atmosferi Görmek İçin Sadece 1 haftalık Masrafım Yol yemek kalacak yer derken 1500 Tl Tuttu Şimdi Birde Burada Kalkıp Yok 30 Tl Cok Tuzlu yok Gelmeyenlerele Bizi Eşit Tutun Deme Hakkına Hiç Biriniz Sahip Değilsiniz. Acık Söylüyorum Daha Önceki Fuarlarda Buluşma Hatıraları Ve Epe Dağıtılıyordu Hediye Olarak Ama Bu yıl ki Fuarda Sadece İksir vermeleri ( Sizlerin Bu İksiri ŞAhaser ) Olarak Nitelendirmeniz Cok Saçma Can+ Kudret Veren Bi İksirin Bir Kaç Yer Dışında Bence Önemi Yok.doorss yazdı:CaptainATX yazdı:Merhaba,
iyi forumlar...
Anlama ve dınleme kapasıten sıfır ben verılen hedıye yı yeterlı bulmus degılımm..
Benım konuya yorumum ATX ın esıtlık sozune..
Ancak ordakı esıtlık konusu Sacma 15 tl kutu neden 30 olsun ayrıca ben kutu almadım umrunda degıl ..
Kaldıkı dıger onlıne oyunlardan soz etme cunku burası ıkv ...
Ayrıca bana ne senın 1500 tl masrafından bu oyunu sadece gelırı ıı kısıler oynamıyor..
evınde 1 lıra hesabı yapan kısıler var .
once anlama ve yorumlama gucunu gelıstır ..
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
TaLa yazdı:Güzel ARkadaşım Size Zorlamı Alın Diyorlar ? 30 Tl Online Oyunlar ARasında Fiyatlara Bakar İSen BEnce cok Az Bi Rakam Fuara Gelenlere 15 tl demişsin Ben ŞAhsen Erzurumdan Kalkıp Fuara Gittim O atmosferi Görmek İçin Sadece 1 haftalık Masrafım Yol yemek kalacak yer derken 1500 Tl Tuttu Şimdi Birde Burada Kalkıp Yok 30 Tl Cok Tuzlu yok Gelmeyenlerele Bizi Eşit Tutun Deme Hakkına Hiç Biriniz Sahip Değilsiniz. Acık Söylüyorum Daha Önceki Fuarlarda Buluşma Hatıraları Ve Epe Dağıtılıyordu Hediye Olarak Ama Bu yıl ki Fuarda Sadece İksir vermeleri ( Sizlerin Bu İksiri ŞAhaser ) Olarak Nitelendirmeniz Cok Saçma Can+ Kudret Veren Bi İksirin Bir Kaç Yer Dışında Bence Önemi Yok.doorss yazdı:CaptainATX yazdı:Merhaba,
iyi forumlar...
Sen zenqınsız demekkı Olmayan Gidemeyn de Var ...
adresbu yazdı:TaLa yazdı:Güzel ARkadaşım Size Zorlamı Alın Diyorlar ? 30 Tl Online Oyunlar ARasında Fiyatlara Bakar İSen BEnce cok Az Bi Rakam Fuara Gelenlere 15 tl demişsin Ben ŞAhsen Erzurumdan Kalkıp Fuara Gittim O atmosferi Görmek İçin Sadece 1 haftalık Masrafım Yol yemek kalacak yer derken 1500 Tl Tuttu Şimdi Birde Burada Kalkıp Yok 30 Tl Cok Tuzlu yok Gelmeyenlerele Bizi Eşit Tutun Deme Hakkına Hiç Biriniz Sahip Değilsiniz. Acık Söylüyorum Daha Önceki Fuarlarda Buluşma Hatıraları Ve Epe Dağıtılıyordu Hediye Olarak Ama Bu yıl ki Fuarda Sadece İksir vermeleri ( Sizlerin Bu İksiri ŞAhaser ) Olarak Nitelendirmeniz Cok Saçma Can+ Kudret Veren Bi İksirin Bir Kaç Yer Dışında Bence Önemi Yok.doorss yazdı:CaptainATX yazdı:Merhaba,
iyi forumlar...
Sen zenqınsız demekkı Olmayan Gidemeyn de Var ...Her seyi qöz önunde bulundur ßence
Zenginlikle alakası yok Sadece o atmosferi yaşamak için zamanında birkim yaptım ve gittim Sizin Gibi Sivri Akıllılar Bunu HEsap edemez Tabi o ayrı bi nokta her Lafa Muhalefet yapmayı bırakın. 30 Cok Ekonomik Rakam İsteyen alır isteyen almaz bu Kadar Basit Sobee ye Zaten Laf Yok Bu Yıl Sadece İksir Dağıtımı Yapıyor Ya
TaLa l AsiLTüRk l DrxTaLa l TaLaII
- KaRTaLiZMa
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
teşekkür etmekten aciz bir toplummu olduk acaba ?
Laf kaşarlığı yapmayın len...
Kargalar sürü ile Kartallar yanlız uçar
[Kahyaa]X[Ecel Getiren]
[Kartalizmaa]X[Ejder Asa]
Kargalar sürü ile Kartallar yanlız uçar
[Kahyaa]X[Ecel Getiren]
[Kartalizmaa]X[Ejder Asa]
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Aynen öyle. Teşekkür etmekten aciz, yetinmek nedir bilmeyen, verdikçe gerisini isteyen. Düşünemiyorum yaa fuara katılıp sorulan soruya doğru cvp verdi diyerek epe vada ne bilim buluşma hatırası istiyor. Gerçi istemenin sonu yok ejder yada herhangibir charına şaheser de isteyebilir. De biraz düşünün ama ya ben ne yaptım karşılığında ne vermeleri lazım? Fan art için iksir olacağını hiç düşünmüyorum. Ona verilen emekleri görünce öyle bir şey olmaz gibi geliyor. Oraya katılanlar ne isterse haklılar ama.
bu satten sonra iksir dışı birşeyler verilse. "Ben handan dedim, selamin kardeşine" ama siz iksir verdiniz diyen çok olur
))))
iyi forumlar.
iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx