ÇArşamba veya persembe vatandan pc alıcam 1500 tlye aldıgım pcyı xp ye cevırcem onerdıgınız marka varsa soyleyınSilahci yazdı:Arkadaşım Lenovo'nun neyine vuruldun anlamadım ama elimden 3-4 tane laptop geçiren biri olarak, ki hepsini en az 3 yıl rahat kullandım, bu fiyattan daha uygun fiyata Teknosada i5 işlemcili HP laptop var. Onu düşünmeni tavsiye ederim.
İyi düşün. Sanırım sen işlemci hızına vuruldun Lenovada, ama HP ile arasında çok da fazla fark yok. Servisi zaten tartışılmaz ancak ürünü aldıktan sonra fabrika varsayılanlara döndürmek (diğer bir deyişle format) ve bunun ön hazırlığını yapmaktan tut da, tuş takımının rahat kullanımına kadar her şey son derece mükemmel diyebilirim.
İyi seçimler şimdiden.
Sizce hangisinde Kasmak Kolay ??
- Loneliness
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Sizce hangisinde Kasmak Kolay ??
Nick:Lenosedoss
Seviye:30
Sunucu:Meran
Klan:Lodos
- YeNiLMeZzZBoB
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
Burada herkes konuşur,herkes konusunda profösördür.Kimse yanılmaz,dediği kesin doğrudur.
Kas,dene ve gör. Bu kadar basit.. Sadece kendi zevk aldığın karakterle oyna,misal sen şifacıdan hoşlanıyosun ama kasması zor,biri diyor ki savaşçı kasması kolay onunla oyna, sen sevmediğin halde sırf kolay kasılıyor diye savaşçıyla oynuyorsan o oyundan tad alamazsın. Bunu dikkate alırsan belki doğruya ulaşabilirsin.
uğrola!
Kas,dene ve gör. Bu kadar basit.. Sadece kendi zevk aldığın karakterle oyna,misal sen şifacıdan hoşlanıyosun ama kasması zor,biri diyor ki savaşçı kasması kolay onunla oyna, sen sevmediğin halde sırf kolay kasılıyor diye savaşçıyla oynuyorsan o oyundan tad alamazsın. Bunu dikkate alırsan belki doğruya ulaşabilirsin.
uğrola!
YeNiLMeZzZ
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Labirentte eskiden şifacımı mızrakta süper kasıyordum hepsine zehir at hemen köşeye gir onlar kendileri ölüyordu ve 1 günde 4 lvl atlatıyordum
Ama şimdi mızrak madeni can götürmüyor.
- Loneliness
- Sahaf Yardımcısı

Haklısın kardeşYeNiLMeZzZBoB yazdı:Burada herkes konuşur,herkes konusunda profösördür.Kimse yanılmaz,dediği kesin doğrudur.
uğrola!
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: İnferno Team
http://www.vatanbilgisayar.com/hp-xr510 ... I_ID=48447
Başka yerlerden de istersen fiyat araştırması yapabilirsin. Tercih senin. İnşallah hayırlısı olur..
Başka yerlerden de istersen fiyat araştırması yapabilirsin. Tercih senin. İnşallah hayırlısı olur..
- Loneliness
- Sahaf Yardımcısı

Lenovadan daha mı ıyı kardes sence ??Silahci yazdı:http://www.vatanbilgisayar.com/hp-xr510 ... I_ID=48447
- secret
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Asus labtop almanı öneririm, Hp kesinlikle alma ısınma problemi var hp lerde 15 dakka da el vurulmayacak duruma gelebiliyor ik defa arkadaşım ana kart yaktı.. alacagın labtop un sogutma kanalları delikleri labtob un altında olmasın yoksa bilgisayarı kullanamazssın masa üstü gibi saaatlerce

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- Loneliness
- Sahaf Yardımcısı

tamam kardes sağol Asus alırız ozamansecret yazdı:Asus labtop almanı öneririm, Hp kesinlikle alma ısınma problemi var hp lerde 15 dakka da el vurulmayacak duruma gelebiliyor ik defa arkadaşım ana kart yaktı.. alacagın labtop un sogutma kanalları delikleri labtob un altında olmasın yoksa bilgisayarı kullanamazssın masa üstü gibi saaatlerce![]()
- Loneliness
- Sahaf Yardımcısı

Pcmi aldim markadi Sony cok guzel adamla konustum bunu onerdi 1530 tl tuttu
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: İnferno Team
Hayırlı olsun paşam, o kadar üzerine vereceğini bilsem ona göre araştırırdık..
İyigünlerde kullanman dileğiyle
(Buradan link verirsen sevinirim. Benim de düşüncem var.)
İyigünlerde kullanman dileğiyle
(Buradan link verirsen sevinirim. Benim de düşüncem var.)