Böyle bir yazı paylaştım ve Türk'lüğüzün daha iyi kavranılmasına tarihimizden söz ettim saat 14:30 Civarlarında kimse yorum yapmadı 46 Kişi baktı ve 21:17'de Foruma girdiğimde kaldırıldığını gördüm şimdi bu nedemek oluyor Türk'lüğü Pekiştirmeyin Türk'lük çok sıradan bir Millet demekmi oluyor ? Hiç bir Siyasi içeri vs. Yok Hiç bir yorum olmadığı için Kişisel tartışmada yok Türk oyunu diye geçiniyorsunuz fakat Türk'lüğün nerden geldiğini biliyormusunuz Osmanlı'dan önce kimler vardı kimler Bu topraklar için savaştı zamanında ? Sorarım şimdi 40 Askeri ile Çin'e saldırıp Hükümdarlarınılarını öldürmeye koyulan bu cenvagerleri yok saymak size yakışmadı foruma bakınca "PROTESTO ( EYLEM KARARI ) 05.01.2011 , Oyunun Yüz Karası ! ... " vs Konulara kilit vururken Türk'lüğün Pekişmesini önlemek Sizce nekadar doğru Sizce Suç bendemi diye düşündüm fakat Bende değil bir Türk genci olarak Tarihimi Atalarımı Başkalarınında öğrenmesini istedim Hatamı ettim ? Sizden bir cevap bekliyorumEn Büyük TÜRK KAHRAMANI Kürşad, kırk çerisiyle birlikte Çin sarayına yürür, amacı sarayı basarak hükümdarı esir almaktır. Bardaktan boşanırcasına yağan yağmurun altında yüce dileğe doğru yürüyen kırkbir Türk yiğidi sarayın kapısına vardıkları anda cenk başlar. Yüzlerce Çinli askeri öldürürler ama binlercesi üzerlerine saldırmaya devam eder. Göktürklerin bir kısmı sarayın içinde savaşırken şehit olur, sağ kalanlar ise Kür Şadın önderliğinde saraydan çıkarak Vey ırmağına doğru ilerlerler, niyetleri ırmağı geçerek Ötükene doğru at koşturmaktır. Ama sağanak halinde yağan yağmur yüzünden yükselen sular köprüyü sürükleyip götürdüğü için karşıya geçemezler ve peşlerinden gelen Çin ordusu ile son kez cenke tutuşurlar. Binlerce Çinli askere karşı savaşan bir avuç Türk yiğidi peş peşe uçmağa varırlar. Sadece Kürşad sağ kalmıştır, tek başına Çin hükümdarlığına karşı savaşmaktadır. En sonunda O da şehit olur fakat elinde kılıcıyla atının üzerinde durmaktadır, öldüğü halde yere düşmemiştir... Kürşad ölmüş, fakat yenilmemiştir...
Kürşad ve kırk çerisinin yaptıkları ihtilalden sonra korkuya kapılan Çinliler, Siganfudaki bütün esir Göktürkleri mecburen serbest bırakırlar. Göktürkler kırküç yıl boyunca dağınık bir şekilde yaşarlar, bazı Göktürk soyluları yeniden devlet kurma girişiminde bulunsalar dahi başarılı olamazlar... Fakat 682 senesinde Bozkurt başlı sancak tekrar kaldırılır ve Kutluk Şad (İlteriş Kağan) ile Bilge Tonyukuk İkinci Göktürk Devletini kurarlar...
"Bu memleket dünyanın beklemediği asla ümit etmediği, bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine sahne oldu. Bu sahne en aşağı yedi bin senelik Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgârlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından korkar gibi oldu, sonra onlara alıştı. Onları tabiatın babası tanıdı, onların oğlu oldu. Bir gün o tabiatın çocuğu tabiat oldu, şimşek, yıldırım, güneş oldu, Türk oldu. Türk, budur. Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir."
Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
Video'yu kesinlikle kesinlikle izlemelisiniz.
Helal olsun Forum Moderatörleri.
Helal olsun Forum Moderatörleri.

Re: Helal olsun Forum Moderatörleri.
Merhaba
Keşke bu konuyu açarken ufak bir araştırmayı esirgemeseydiniz. Konunuz İstanbul Kıyamet Vakti oyun dünyasından uzak içerikli bir konu olduğu için Genel Etkileşim > Konu Dışı bölümüne taşınmıştır.
Konu bağlantınız :arrow: viewtopic.php?f=64&t=47226
Ayrıca gerçekten hoş bir konu ve zengin içerikli tarihimizi yansıtan bilgiler mevcut. Görsel ve metinsel yönden bu bilgileri bizimle paylaştığınız için teşekkürler...
Keşke bu konuyu açarken ufak bir araştırmayı esirgemeseydiniz. Konunuz İstanbul Kıyamet Vakti oyun dünyasından uzak içerikli bir konu olduğu için Genel Etkileşim > Konu Dışı bölümüne taşınmıştır.
Konu bağlantınız :arrow: viewtopic.php?f=64&t=47226
Ayrıca gerçekten hoş bir konu ve zengin içerikli tarihimizi yansıtan bilgiler mevcut. Görsel ve metinsel yönden bu bilgileri bizimle paylaştığınız için teşekkürler...
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Re: Helal olsun Forum Moderatörleri.
Ağır ithamlarla dolu yorumunuzdan önce keşke " Kendi İletileriniz " butonuna tıklayarak yazmış olduğunuz konuya ulaşmayı deneseydiniz. Yardımcı olmak adına lütfen aşağıdaki linki takip ediniz. İyi forumlar.
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=64&t=47226
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=64&t=47226
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!