Şifacılarda Direnç Nasıl verilmelidir ? İtem nasil olmali

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Loneliness
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Şifacılarda Direnç Nasıl verilmelidir ? İtem nasil olmali

Mesaj gönderen Loneliness »

Şifacılar 1 leveldan itibaren direncleri nasil vermelidir
Kasilmak icin 30 lvldan itibaren itemler nasil olmalidir??
Nick:Lenosedoss
Seviye:30
Sunucu:Meran
Klan:Lodos
Kullanıcı avatarı
Loneliness
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Şifacılarda Direnç Nasıl verilmelidir ? İtem nasil olmali

Yardim eden yokmu
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

İlk Olarak Direnç demişsin . Galiba skil olarak demiyorsun . Karakter puanında olanı soruyorsun .

İlk olarak 1 30 lwl arasında Elementel Skil atan canavar yok :) o yüzden Dirençler önemli değil istediğine verebilirsin

30 lwlden sonra tüftüfcü cin , yılan zehir asit gibi skiller attığından bunlara yoğunlaşabilirsin . İtem olarak ben Büyü

hasarı zehir olan eşyalar öneriyorum ... Bulması zor dersen , max hasar dizebilirsin .

30 seviyede yeteneklerin

15 şifa 15 bilgisi

15 ruh 15 zehir olursa iyi olur , lwl atlayınca 1 kaldırma 1 büyü bozma verirsin . Diğer şifacılara göre değişik veya

yalnış gelebilir , Fikirlerim bunlar iyi oyunlar .
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Loneliness
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

berkan587 yazdı:İlk Olarak Direnç demişsin . Galiba skil olarak demiyorsun . Karakter puanında olanı soruyorsun .

İlk olarak 1 30 lwl arasında Elementel Skil atan canavar yok :) o yüzden Dirençler önemli değil istediğine verebilirsin

30 lwlden sonra tüftüfcü cin , yılan zehir asit gibi skiller attığından bunlara yoğunlaşabilirsin . İtem olarak ben Büyü

hasarı zehir olan eşyalar öneriyorum ... Bulması zor dersen , max hasar dizebilirsin .

30 seviyede yeteneklerin

15 şifa 15 bilgisi

15 ruh 15 zehir olursa iyi olur , lwl atlayınca 1 kaldırma 1 büyü bozma verirsin . Diğer şifacılara göre değişik veya

Teşekkür ederim max hasar demıssın kac m eder takım ?
Oyunu unuttum fiyatları bılmıyorum
Meran
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Loneliness yazdı:
berkan587 yazdı:İlk Olarak Direnç demişsin . Galiba skil olarak demiyorsun . Karakter puanında olanı soruyorsun .

30 seviyede yeteneklerin

15 şifa 15 bilgisi

Teşekkür ederim max hasar demıssın kac m eder takım ?
Oyunu unuttum fiyatları bılmıyorum
Meran

Meranda oynamadığmdan bilmiyom ama alman set 5ml 7ml arasıdır diye düşünüyom ( Kesin bilgi değil eminönüde oynuyorum )
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KalemKas
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KalemKas »

Sa

Arkdaşım dur parana yazık.

Sen asit yeteneği kullan istersen ama daha iyi bir çözüm var.

Hasar:Asit takım diz yanında kritikde olsa iyi olur ama gerek yok maliyet artar.

Hasar:Asit balyoz al şifacının 34 lvlde gelen balyozu 33 de olabilir demir rüşo da var ama hasar asit al bence

Dikkat et hasar:asit büyü hasarı değil

Şimdi yetenekler:şifa,bilgisi,ruh kalkanı,element direnç alanı

Böylece asit direnci çok az olan 38 lvl ruh çalan , kemik kafa , hortlak kesebilirsin.

Hem maliyet az olur max kadar pahalı olmaz.hemde eğer 35+ Hasar asit seti dizersen 45 e akdar da kullanırsın sanırım yeraltındaki yaratıklarında asit direnci düşük.

Not:1 puan sakinleştirmeye ver.Ks atan büyücüler olursa veya kışkırtma atan savaşçılar o zaman uyarıdan anlamıyorsa hayvanları topla büyücünün yanına git sakinleştirme bas hayvanlar büyücüye dalsın bir ders almış olur.
Zulüm İçin Yaşamak Ölüm , Sanat İçin Yaşamak Ölümsüzlüktür.
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZBoB
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen YeNiLMeZzZBoB »

Selam,

Şifacıda, karakter direncin puanlarını Asit ve Zehir ağırlıklı olarak dağıt.Diğer dirençlerede biraz vermeyi unutma.Artık belli seviyeleri aldıkça dirençler ve yetenek puanları,kendiliğinden sıfırlanıyor ve tekrar dağıtma komutu ve şansını elde ediyorsun.29 lvl e kadar labirent'tesin zaten,orada çok dirence ihtiyaç duymayacaksın.Yetenek olarakta yok element dirence puan vereyim,yok fiziksel dirence puan vereyim diye düşünme.Bir defa kasarken kesinlikle zehirin 15 olmalı,şifa basmalar tabiki aynı şekilde 15 olmalı. 30 seviyede 60 yetenek puanın olacak, 15 şifa basma/bilgisi mutlaka, 15 ruh mutlaka, 15 zehir (bazıları asit yapıyor ama asiti önermem meteorda) o lvl lerde kaldırmaya falanda verme,temel skillerin şifa + ruh+zehir olacak.Bu karakter direncinin puanlaması her yaratık karşısında geçerli, Zehir ve Asit direncine ağırlık ver ancak diğerlerinide seni idare edecek şekilde hallet.Ama ben Exp kasan bir şifacıda kaldırma,dirençler'i gereksiz buluyorum tabi yardımcı bir şifacı değilsen.

İtem konusunda, büyü zehirden bahsettim yukarıda 15 olmasını öneririm,bu zehir meteorda cinleri keserken + max hasarında olursa üstünde çok daha rahat Exp kazanırsın. Yarı büyü zehir ,yarı max giyin. Meteorda böyle rahatça kasarsın 35-36 lvl 'e kadar.

Daha sonrası zaten,şifacıyı az çok tanımış olursun ona göre kendin birşeyler düşünürsün,aklına fikir gelmezse,burada konu açarsın veya açılan konulardan kendine pay çıkarırsın.

uğrola!
YeNiLMeZzZ
Kullanıcı avatarı
Loneliness
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

YeNiLMeZzZBoB yazdı:Selam,

Şifacıda, karakter direncin puanlarını Asit ve Zehir ağırlıklı olarak dağıt.Diğer dirençlerede biraz vermeyi unutma.Artık belli seviyeleri aldıkça dirençler ve yetenek puanları,kendiliğinden sıfırlanıyor ve tekrar dağıtma komutu ve şansını elde ediyorsun.29 lvl e kadar labirent'tesin zaten,orada çok dirence ihtiyaç duymayacaksın.Yetenek olarakta yok element dirence puan vereyim,yok fiziksel dirence puan vereyim diye düşünme.Bir defa kasarken kesinlikle zehirin 15 olmalı,şifa basmalar tabiki aynı şekilde 15 olmalı. 30 seviyede 60 yetenek puanın olacak, 15 şifa basma/bilgisi mutlaka, 15 ruh mutlaka, 15 zehir (bazıları asit yapıyor ama asiti önermem meteorda) o lvl lerde kaldırmaya falanda verme,temel skillerin şifa + ruh+zehir olacak.Bu karakter direncinin puanlaması her yaratık karşısında geçerli, Zehir ve Asit direncine ağırlık ver ancak diğerlerinide seni idare edecek şekilde hallet.Ama ben Exp kasan bir şifacıda kaldırma,dirençler'i gereksiz buluyorum tabi yardımcı bir şifacı değilsen.

İtem konusunda, büyü zehirden bahsettim yukarıda 15 olmasını öneririm,bu zehir meteorda cinleri keserken + max hasarında olursa üstünde çok daha rahat Exp kazanırsın. Yarı büyü zehir ,yarı max giyin. Meteorda böyle rahatça kasarsın 35-36 lvl 'e kadar.

Daha sonrası zaten,şifacıyı az çok tanımış olursun ona göre kendin birşeyler düşünürsün,aklına fikir gelmezse,burada konu açarsın veya açılan konulardan kendine pay çıkarırsın.

uğrola!
Buda guzel 36 ya kadar boyle yaparım
KalemKas yazdı:Sa

Arkdaşım dur parana yazık.

Sen asit yeteneği kullan istersen ama daha iyi bir çözüm var.

Hasar:Asit takım diz yanında kritikde olsa iyi olur ama gerek yok maliyet artar.

Hasar:Asit balyoz al şifacının 34 lvlde gelen balyozu 33 de olabilir demir rüşo da var ama hasar asit al bence

Dikkat et hasar:asit büyü hasarı değil

Şimdi yetenekler:şifa,bilgisi,ruh kalkanı,element direnç alanı

Böylece asit direnci çok az olan 38 lvl ruh çalan , kemik kafa , hortlak kesebilirsin.

Hem maliyet az olur max kadar pahalı olmaz.hemde eğer 35+ Hasar asit seti dizersen 45 e akdar da kullanırsın sanırım yeraltındaki yaratıklarında asit direnci düşük.

Not:1 puan sakinleştirmeye ver.Ks atan büyücüler olursa veya kışkırtma atan savaşçılar o zaman uyarıdan anlamıyorsa hayvanları topla büyücünün yanına git sakinleştirme bas hayvanlar büyücüye dalsın bir ders almış olur.
36dan 40 kadar boyle yapayım
Kullanıcı avatarı
KalemKas
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KalemKas »

Arkadaşım istersen dediğim gibi 45 e kadar kullan 35 + seti dizeceksen 45 e kadar kullan yeraltında asit direnci az diye biliyorum hem maliyetin çok azalır.krtik alma yanına savaşcı olsan neyse ama sen şifacısın canın azalınca can basar kesmeye devam edersin.
Zulüm İçin Yaşamak Ölüm , Sanat İçin Yaşamak Ölümsüzlüktür.
Kullanıcı avatarı
Loneliness
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

KalemKas yazdı:Arkadaşım istersen dediğim gibi 45 e kadar kullan 35 + seti dizeceksen 45 e kadar kullan yeraltında asit direnci az diye biliyorum hem maliyetin çok azalır.krtik alma yanına savaşcı olsan neyse ama sen şifacısın canın azalınca can basar kesmeye devam edersin.
Zaten arklar var yardım ederler

“Şifacı” sayfasına dön