Pardon ama.
Yanlışın var zehrin süresi 23 saniyedir.
Her 3 saniyede 1 zehir hasarı verir.
Süre içinde 21. saniyede 7. zehir hasarını verir.
8. zehir hasarını 1 saniye farkla kaçırır.
Arkadaşın 6,000 değil 7,000 vurur.
Ve ben dizmek istediğim takımı sormuştumya sana kaç vurur diye Paracelsus 112 veriyor.
Ve 112x8---eldiven,kolye,yüzük(yüzük x2 veriyor),ayakkabı,pantolon,gömlek,asa gözlük saymıyorum.---
896 yapar.---Büyü Hasarı:Zehir 896 gözlüksüz.---
'Zehir' ile ilgili birkaç soru.
Re: 'Zehir' ile ilgili birkaç soru.
En son KalemKas tarafından 04 Oca 2011 20:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Zulüm İçin Yaşamak Ölüm , Sanat İçin Yaşamak Ölümsüzlüktür.
Çok yardım ettin.
Gerçekten saol bazen etmeye çalıştın.
Çünkü 112x8 önceki yorumumdada yazdığım gibi neyse çok teşekkür ederim duyarlılığın için.
Bende oyunu beta döneminin sonlarında başlamıştım 18 lvl olmuştum.
Kuklacıda Patlıcann Adlı bir komşum vardı.
Baya tanınan biriydi geceleri onlarla---Ömer abi ve kardeşi esat abi-- ısırgan çekerdik neyse.
Yolun Açık Olsun.
Gerçekten saol bazen etmeye çalıştın.
Çünkü 112x8 önceki yorumumdada yazdığım gibi neyse çok teşekkür ederim duyarlılığın için.
Bende oyunu beta döneminin sonlarında başlamıştım 18 lvl olmuştum.
Kuklacıda Patlıcann Adlı bir komşum vardı.
Baya tanınan biriydi geceleri onlarla---Ömer abi ve kardeşi esat abi-- ısırgan çekerdik neyse.
Yolun Açık Olsun.
Berkan farkında olmadan zehir yeteneğinin önemli olduğunu keşfettik.
Ne garip adamım yha beynimde kalıplaşmış şifacımın ötesine kendime yani bana has yeteneklere beni yansıtan şifacıya ulaşmak isterken şifacıyı keşfediyorum şifacılık bu işte.
Durmadan yenilenmek arzusu şifacılığın ta kendisi.
İlk şifacımı platin için açıştım. Savaşçım güçsüzdü gidemiyordum.
Sonra devam etti böyle işte.
Yeni yollar açılıyor.
Zehir yeteneğini ve kombinasyonunu ben yapacam tıpkı asiti , şifasız kasılmayı bulan üstadlar gibi bilgilerim bu sefer aydınlanmak yerine aydınlatacak.
Hepimiz birer mum'uz.Yanarsak etrafı aydınlatırız , yanmazsak karanlıkta kayboluruz.
Ne garip adamım yha beynimde kalıplaşmış şifacımın ötesine kendime yani bana has yeteneklere beni yansıtan şifacıya ulaşmak isterken şifacıyı keşfediyorum şifacılık bu işte.
Yeni yollar açılıyor.
Zehir yeteneğini ve kombinasyonunu ben yapacam tıpkı asiti , şifasız kasılmayı bulan üstadlar gibi bilgilerim bu sefer aydınlanmak yerine aydınlatacak.
Hepimiz birer mum'uz.Yanarsak etrafı aydınlatırız , yanmazsak karanlıkta kayboluruz.
KalemKas yazdı:Berkan farkında olmadan zehir yeteneğinin önemli olduğunu keşfettik.
Yeni yollar açılıyor.
Eminönünde devam edersen yardımım dokunabilir
Devam edeceğim ancak sen msn ver özelden çünkü ben yaklaşık 3 ay akdar yokum okulum var.
13 yaşındayım ama sorumluluk çok engelli insanlar için yapılan lazerli sandalye yapıyoruz ya daha dogrusu yapılacak prototip yapılınca görecez işim çok plusta bitti ztn kuklacıda sıktı artık hep aynı tas aynı hamam eminönü gibi üstadların yer aldığı bir sunucuda yer almak istiyorum 3 ay sonra 5-6 aylık plusla baslıyacam.Hem sistem yerine oturur.
Msn mi özeline atıyorum özel mesajlara
13 yaşındayım ama sorumluluk çok engelli insanlar için yapılan lazerli sandalye yapıyoruz ya daha dogrusu yapılacak prototip yapılınca görecez işim çok plusta bitti ztn kuklacıda sıktı artık hep aynı tas aynı hamam eminönü gibi üstadların yer aldığı bir sunucuda yer almak istiyorum 3 ay sonra 5-6 aylık plusla baslıyacam.Hem sistem yerine oturur.
Msn mi özeline atıyorum özel mesajlara