Fuara Gelipte Etkinliğe Katılanlara Hakaret...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Strongxfighter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Fuara Gelipte Etkinliğe Katılanlara Hakaret...

Mesaj gönderen Strongxfighter »

Captain ATX bence en iyisini yapmışsınız.Tam dengede tutumuşsunuz.Galiba arkadaşlar şahaeser gibi bir hediye bekleyip herkezi kesmeyi, onu yüksek fiyatları satmayı, onla hava basmayı umuyolardı.Sırf 30 kudret iksiri zaten 300 bine satsanız 9m ediyor.Can iksirlerini saymıyorum bile.
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Kullanıcı avatarı
Strongxfighter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Strongxfighter »

Hem bide o fuara gidip o isim değiştirme kutularını 15tl ye alma gibi bir imkan buldunuz.Biz ise 30 tl ye alıcağız.Orda Gm ler ile tanıştınız o atmosferi yaşadınız, biz ise sadece fotoğrafları ile yetindik.Bide 30 can iksiri ve ve 30 kudret iksiri alıyonuz daha ne istiyonuz.
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

Strongxfighter yazdı:Hem bide o fuara gidip o isim değiştirme kutularını 15tl ye alma gibi bir imkan buldunuz.Biz ise 30 tl ye alıcağız.Orda Gm ler ile tanıştınız o atmosferi yaşadınız, biz ise sadece fotoğrafları ile yetindik.Bide 30 can iksiri ve ve 30 kudret iksiri alıyonuz daha ne istiyonuz.
30 can 30 kudret değil. 30 tane kudret+can :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZBoB
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen YeNiLMeZzZBoB »

Xhokkabazsin yazdı:
YeNiLMeZzZBoB yazdı:ne bekliyorsunuz ? şahaser falan mı.. Bence de hak ettiğinizi almışsınız, 30 tane iksir şuan için iyi değil mi ? Hemde canda artıyor,hakaret değil bence fazlasıyla sevgi gösterisi olmuş size karşı.

Daha büyük hediye verselerdi,katılmayanlara afranızdan tafranızdan durulmazdı, Örn: Şu sobee takdiri epe'ler ve buluşma hatıraları gibi vs..

uğrola!
Sana kemık atan olmadı bı kere herseye atlama.
Dikkatini cektiyse ben sadece soru sordum ornek olarak gosterdıgın esyalar daha once fuarda bu etkınlık sonucunda verılmıs oduller.
Açılan bir konuya yorum yaparken kimseye sormam. Önce konuşmana çeki düzen ver sonra karşıma gel eleştiri yap terbiyesiz. Bende adamlara küfrettin demedim herhalde,bu yakarışınızın gereksiz olduğunu söyledim. Ve sen terbiyesiz hiçbirşeye katlanamayan saygı göstermeyen aciz insan yönetimden saygı bekliyor,güleyim haha ;)

Astalavista adamım !
YeNiLMeZzZ
Kullanıcı avatarı
Usta
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Usta »

Farkındaysanız katılmayanlar katılanlara hiçbişey vermesin demeye getiriyorlar konuyu, ama yanlış yere çekmeyelim lütfen... Bir arkadaşımızın sorduğu gibi '' Peki gecen senelerde neden epe,bulusma hatırasıda bu sene sadece ıksır ? '' bence gayet mantıklı bir soru ve şuana kadar doğru dürüst cevap veren çıkmadı soruya. Çünkü gelmeye tenezzül etmeyen kişiler gelenlerinde onlardan ekstra bişeyler almasını istemiyor. Bazılarına göre bu 30 tane saçma iksir çok bile :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZBoB
İskele Babası
İskele Babası

Usta yazdı:Farkındaysanız katılmayanlar katılanlara hiçbişey vermesin demeye getiriyorlar konuyu, ama yanlış yere çekmeyelim lütfen... Bir arkadaşımızın sorduğu gibi '' Peki gecen senelerde neden epe,bulusma hatırasıda bu sene sadece ıksır ? '' bence gayet mantıklı bir soru ve şuana kadar doğru dürüst cevap veren çıkmadı soruya. Çünkü gelmeye tenezzül etmeyen kişiler gelenlerinde onlardan ekstra bişeyler almasını istemiyor. Bazılarına göre bu 30 tane saçma iksir çok bile :)
Gittin ne bekliyorsun ? Epemi aldığında rahatlayacakmısın ? Çokmu hoşuna gitti epe. Veya buluşma hatırası giysi herneyse işte. Tamam istediğin olsun al,gelen gelmeyen muhabbetini siz açtınız. Gittik,şunları şunları istiyoruz neden vermediniz diyosunuz sonra ayrımı yapıyosunuz,gitmeye tenezzül etmediler diyosun,Yahu kiminin işi gücü var,kimi eğitim görüyor,kiminin maddi durumu yok .. saçma sapan yorumlar yapıyosunuz ancak,aldın hediyeyi otur aşağı işte..
YeNiLMeZzZ
Kullanıcı avatarı
Usta
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Usta »

YeNiLMeZzZBoB yazdı:
Usta yazdı:Farkındaysanız katılmayanlar katılanlara hiçbişey vermesin demeye getiriyorlar konuyu, ama yanlış yere çekmeyelim lütfen... Bir arkadaşımızın sorduğu gibi '' Peki gecen senelerde neden epe,bulusma hatırasıda bu sene sadece ıksır ? '' bence gayet mantıklı bir soru ve şuana kadar doğru dürüst cevap veren çıkmadı soruya. Çünkü gelmeye tenezzül etmeyen kişiler gelenlerinde onlardan ekstra bişeyler almasını istemiyor. Bazılarına göre bu 30 tane saçma iksir çok bile :)
Gittin ne bekliyorsun ? Epemi aldığında rahatlayacakmısın ? Çokmu hoşuna gitti epe. Veya buluşma hatırası giysi herneyse işte. Tamam istediğin olsun al,gelen gelmeyen muhabbetini siz açtınız. Gittik,şunları şunları istiyoruz neden vermediniz diyosunuz sonra ayrımı yapıyosunuz,gitmeye tenezzül etmediler diyosun,Yahu kiminin işi gücü var,kimi eğitim görüyor,kiminin maddi durumu yok .. saçma sapan yorumlar yapıyosunuz ancak,aldın hediyeyi otur aşağı işte..
Bahsettiği epe veya buluşma hatırasına meraklı birisi değilim çünkü her iksininde çok kullandım. Ayrıca bu konuya mesaj atmak gibi bi zorunluluğun yok. Gelemeyen kişilere gelince haklısın kiminin işi var kiminin okulu, ama unutmaki fuar haftasonuda vardı ve bir çok kişi fuara sadece İstanbul'dan katılmadı... Peki gelenler enayimi ? Veya gelmeyenler çokmu akıllı ? Ayrıca konu fuara gidip gitmemek değil, yapılan etkinlikte verilen hediye...
Resim
Resim
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Doktordoctor »

O iksirlerin bende olmasını cok isterdim .d
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZBoB
İskele Babası
İskele Babası

Konu epe ve buluşma hatırası gibi şeyler değilse nedir ? Nasıl bir ödül bekliyosun ? Eğer konu epe ve buluşma hatırası değilse, 30 (şahaser) iksir yeterlidir. Dahada konuyu uzatmanızın bir manası yoktur.

He şunun için uzatırsın,ben 30 değilde 35-40-50 tane iksir istiyordum. O zaman biraz haklılık payınız olabilir.

uğrola!
YeNiLMeZzZ
Kullanıcı avatarı
Usta
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Usta »

Hediye diyince neden aklına hemen epe veya buluşma hatırası geliyor ? Hem ayrıca onlarda verilse hiç fena olmazdı ki ayrıca verilsin diyede bişey demedim. Ama o nanide dediğin iksirlerin tek özelliği enerji ve kudreti aynı anda dolduruyor içildiği zamanda. Onun yerine normal iksirde üretilebillir reçeteleri mevcut zaten oyunda.
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön