Usta yazdı:Ahmet abi güldürme lütfen beniO fuara katılan her oyuncular size avantaj. Siz oraya gelen herkese hediye verseniz bile az kalır...
Hediye ne olmalıydı sence
istediğin Sobe ' nin taktiri Epeydi galiba
Usta yazdı:Ahmet abi güldürme lütfen beniO fuara katılan her oyuncular size avantaj. Siz oraya gelen herkese hediye verseniz bile az kalır...
aynen katılıyorum kardeşim,boş boş konusuyor bu arkadasxDarkiMMortaLx yazdı:5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
O iksirlerle ne bosslar yere yığılır...
Amacın nedir.adamlar sadece istanbulda oturuyorlar diye 2 paso basıp fuara katıldılar.30 tane 2 özellikle harika denebilecek iksir kazandılar.hala konusuyorsun.sırtlarına alıp dolastırsınlar mı daha.Usta yazdı:Ahmet abi güldürme lütfen beniO fuara katılan her oyuncular size avantaj. Siz oraya gelen herkese hediye verseniz bile az kalır...
ibrahimking yazdı:xDarkiMMortaLx yazdı:Amacın nedir.adamlar sadece istanbulda oturuyorlar diye 2 paso basıp fuara katıldılar.30 tane 2 özellikle harika denebilecek iksir kazandılar.hala konusuyorsun.sırtlarına alıp dolastırsınlar mı daha.
sende o listedeki insanlardan birisin deil mi ,sırf ödül versinler diye hakaret gibi şeyler yazarak tahrık edıp ödül almaya calısıyorsun. bu kadar düşme!
Peki gecen senelerde neden epe,bulusma hatırasıda bu sene sadece ıksır ?CaptainATX yazdı:Merhaba,
Ben ortada gülünç bir durum olduğunu düşünmüyorum. Fuarı güzelleştiren sizlersiniz tabikide.. Fakat hediye konusunda büyük bir hediye vererek gelemeyen arkadaşları mağdur edemeyiz..Bence hediye dengeleri sarsmayacak güzel bir armağan . Eleştire bilirsiniz ama bununda sınırları olduğunu unutmadan...
Xhokkabazsin yazdı:Peki gecen senelerde neden epe,bulusma hatırasıda bu sene sadece ıksır ?CaptainATX yazdı:Merhaba,
Ben ortada gülünç bir durum olduğunu düşünmüyorum. Fuarı güzelleştiren sizlersiniz tabikide.. Fakat hediye konusunda büyük bir hediye vererek gelemeyen arkadaşları mağdur edemeyiz..Bence hediye dengeleri sarsmayacak güzel bir armağan . Eleştire bilirsiniz ama bununda sınırları olduğunu unutmadan...
Sana kemık atan olmadı bı kere herseye atlama.YeNiLMeZzZBoB yazdı:ne bekliyorsunuz ? şahaser falan mı.. Bence de hak ettiğinizi almışsınız, 30 tane iksir şuan için iyi değil mi ? Hemde canda artıyor,hakaret değil bence fazlasıyla sevgi gösterisi olmuş size karşı.
Daha büyük hediye verselerdi,katılmayanlara afranızdan tafranızdan durulmazdı, Örn: Şu sobee takdiri epe'ler ve buluşma hatıraları gibi vs..
uğrola!