PİYASA UÇUYO GİDİYO TEK RAKİBİ TÜRK HAVA YOLLARI
Re: PİYASA UÇUYO GİDİYO TEK RAKİBİ TÜRK HAVA YOLLARI(UÇUYO LAN)
BU KONUYA ACİL BİR ŞEKİLDE EL ATILMASINI İSTİYORUZ !!
Re: PİYASA UÇUYO GİDİYO TEK RAKİBİ TÜRK HAVA YOLLARI
BÜTÜN İKV OYUNCULARININ DİKKATİNE ;
MADEN FİYATLARI UÇTU GİDİİYOR BUNUN İÇİN ARTIK BİRŞEYLER YAPMAMIZ LAZIM , EN AZINDAN BİRAZ DAHA SIK ÇIKMASINI SAĞLAYABİLİR YÖNETİCİLER , Bİ ŞEKİLDE BİR ÇARE BULUNMASI GEREKİYOR ONUN İÇİN .
05.01.2011 TARİHİNDE BÜTÜN İKV OYUNCULARI EMİNÖNÜ SUNUCUSUNA YİNE KENDİ KARAKTER İSİMLERİ İLE 1 LWL DE OLSA SAAT 21:00 DA TOPLANALIM VE YÖNETİMDEN DE GELEN OLACAKTIR İLLAKİ DERDİMİZİ ANLATALIM ..
EYLEM YERİ : EMİNÖNÜ SUNUCUSU
SAAT : 21:00
TARİH : 05.01.2011 ( ÇARŞAMBA AKŞAMI )
MADEN FİYATLARI UÇTU GİDİİYOR BUNUN İÇİN ARTIK BİRŞEYLER YAPMAMIZ LAZIM , EN AZINDAN BİRAZ DAHA SIK ÇIKMASINI SAĞLAYABİLİR YÖNETİCİLER , Bİ ŞEKİLDE BİR ÇARE BULUNMASI GEREKİYOR ONUN İÇİN .
05.01.2011 TARİHİNDE BÜTÜN İKV OYUNCULARI EMİNÖNÜ SUNUCUSUNA YİNE KENDİ KARAKTER İSİMLERİ İLE 1 LWL DE OLSA SAAT 21:00 DA TOPLANALIM VE YÖNETİMDEN DE GELEN OLACAKTIR İLLAKİ DERDİMİZİ ANLATALIM ..
EYLEM YERİ : EMİNÖNÜ SUNUCUSU
SAAT : 21:00
TARİH : 05.01.2011 ( ÇARŞAMBA AKŞAMI )
başlık değişmiş..
ama tepkimiz aynı
UÇUYOOO ULAAAN !!
ama tepkimiz aynı
UÇUYOOO ULAAAN !!
Re: PİYASA UÇUYO GİDİYO TEK RAKİBİ TÜRK HAVA YOLLARI(UÇUYO LAN)
Ferhatbey yazdı:madenleri çoğaltamıyosanız ithal alalım en anguzundan :lol:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
uçuyoo uçuyoooo !!
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
madenler uçuyoor ! 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
AH ESKİ GÜNLER AH AH NE HİDRA BİLİRDİK NE HİDRA PENÇESİ ESKİDEN SAF DEMİR BİZİM GÖZÜMÜZDE HİDRA PENÇESİYDİ:)
Herkes derdinde haklı bide işin yeni başlayanlar boyutu var; Oyuna yeni başlayan bir büyücünün bir ejder üretmesi sanırım 2 yılını geçer ki hergün oynadığını varsayarsak.Şu anda 49 olupta ejdersiz yada ecelsiz hangisini derseniz oyuncular artık oyundan sıkılmaya başladı bile.Elinde yada üzerinde nadide, şaheser olmayan ezik konumunda kaldı.Maden çekmeye gitse deseniz elinde ejderli 10 adam bekliyor maden başında.Artık yeni başlayanın durumunu siz düşünün.Bir arkadaşın dediği gibi sabahlara kadar maden başında bekleseniz de menekşenin çıkma ihtimali çok az tabi bekleyen başkalarının olduğunu da düşünürseniz nerdeyse imkansıza yaklaşıyor.Belki nadide madenlerin çıkması biraz daha sıklaşırsa piyasada nadide maden çoğalır ve fiyatlar düşebilir.Bu bir nebze soruna çözüm sayılabilir.
katılıyoruz..seybur88 yazdı:Herkes derdinde haklı bide işin yeni başlayanlar boyutu var; Oyuna yeni başlayan bir büyücünün bir ejder üretmesi sanırım 2 yılını geçer ki hergün oynadığını varsayarsak.Şu anda 49 olupta ejdersiz yada ecelsiz hangisini derseniz oyuncular artık oyundan sıkılmaya başladı bile.Elinde yada üzerinde nadide, şaheser olmayan ezik konumunda kaldı.Maden çekmeye gitse deseniz elinde ejderli 10 adam bekliyor maden başında.Artık yeni başlayanın durumunu siz düşünün.Bir arkadaşın dediği gibi sabahlara kadar maden başında bekleseniz de menekşenin çıkma ihtimali çok az tabi bekleyen başkalarının olduğunu da düşünürseniz nerdeyse imkansıza yaklaşıyor.Belki nadide madenlerin çıkması biraz daha sıklaşırsa piyasada nadide maden çoğalır ve fiyatlar düşebilir.Bu bir nebze soruna çözüm sayılabilir.
YETİNEMEYEN ARKADAŞLAR BUYRUN BURAYAA :arrow: :arrow: :arrow:
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=47506
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '