İstanbul Kıyamet Vakti'nin her yıl düzenlemiş olduğu resmi fuara gidip orda etkinliğe katılıp ve kazanan kişilere hakaret bence, insanlar nerelerden kalkıp geliyor fuara ve eğlence için geldiği fuarda kutu filan da alıyor...Üstüne üstünlük sözde '' ödüllü soru cevap etkinliği '' adlı bi etkinliğe katılıyor... Bilginin konuştuğu bir etkinlikte kazanan insanlar '' ödül '' adı altında sadece 30 tane iksirimi hak ediyor sizce ? Bence hak etmiyor, çünkü bu gibi fuar ve etkinlikler İKV'yi dahada duyurur hale getirmesine rağmen oyunculara yapılan hareketler resmen hakaret...
Ve bu kişiler bu hakareti bence hak etmiyor;
Anka Sunucusu
PaRDus
Beyazköşk Sunucusu
AnCyRaxBeKiR
AncyraxDjateşI
Ancyraxeyoox
ruuhh
ILoodyDaggeR
recePp
Wincent
Armor
hokkabazsın
SeDaTxxinTiKaM
Eminönü Sunucusu
xAFRODİZYAKx
ADIMIKALBINEYAZ
Amajestic
Lastmagician
Nefes
Kivi
SAVAŞnarası
Kuklacı Sunucusu
IIIDAGERSTYLEIII
Bayboranınoğlu
RuNSa
ZıpLayanPıraSa
xxxUSTAxxx
TaLa
ReVeNGeoFaGeE
Xçorumlu
Majesty
RuHlEsRedDeViL
Sakyumuni
Meran Sunucusu
MaÇaxcLicKBomB
Teşkilat Sunucusu
pATAsANA
Dadaşkentxsofia
Paşaxsahra
OoOcHaTLaqOoO
TMFearles
Kacanlar
Asyaxzeus
THeLaSTMaGe
MaSTeRDeGRee
Onunc
Paşaxipekböceqi
Paşaxmagican
Paşaxgönlüm
Tılsım Sunucusu
asilider
HipHopStyLe
Kurtlarxsarıyer
MonarChy
Relaxxghost
Chardonnay
İNNSOMNİA
Sancak Sunucusu
Karaxyılan
Fuara Gelipte Etkinliğe Katılanlara Hakaret...
- karayilanx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Re: Fuara Gelipte Etkinliğe Katılanlara Hakaret...
Hediyeler dagıtıldımı ?
Türk Çocuğu
ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M.Kemal ATATÜRK
ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M.Kemal ATATÜRK
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Hediye ne peki?Usta yazdı:Evet bugün oyunda dağıtıyordu [GM]Reha...
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
Ödül : Dinazor İyileştiren , Ejderha Kudretlendiren İksir 30 Adet . ( İksir birleştir ) Hem enerji hem kudret veriyor .
İKV'nin yapıtığı oyun ve etkinliklerde vericeği ödülleri biraz daha gözden geçirim doğru düzgün bişeyler vermesi gerekir, çünkü bu gibi hediyelerle kendisini gülünç duruma düşürüyor. Şahsen ben hediye gelicek dediğimde bir çok oyuncu iksir verirler demişti ve ben inanmak istememiştim. Ama malesef onlar haklı çıktı, bi arkadaşımıın dediği gibi '' iksirden daha ilerisine gitmez onlar. '' şimdi ne kadar haklı olduğunu anladım... Ve ben hediye verilen iksirleri reddettim. Ama fuara katılmış olmak bile bana yetiyor, çünkü orda birçok sevdiğim kişiyi gördüm inanın en büyük hediye dostluk şu oyunda 

-
- Kadim 999
Merhaba,
Öncelikle olayı bir hakaret olarak görmeniz fazlasıyla üzücü. Bizler fuar etkinlikliğindeki hediyeleri hazırlarkeni fuara katılamayan oyuncularımızın da dengelerini gözetmek durumundayız. Bu dengeye rağmen oyun dünyasında daha önce kullanılmamış bir iksiri sizlere hediye etmeyi uygun gördük.Tüm oyuncularımızın bilgisine...
Öncelikle olayı bir hakaret olarak görmeniz fazlasıyla üzücü. Bizler fuar etkinlikliğindeki hediyeleri hazırlarkeni fuara katılamayan oyuncularımızın da dengelerini gözetmek durumundayız. Bu dengeye rağmen oyun dünyasında daha önce kullanılmamış bir iksiri sizlere hediye etmeyi uygun gördük.Tüm oyuncularımızın bilgisine...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Ahmet abi güldürme lütfen beni
O fuara katılan her oyuncular size avantaj. Siz oraya gelen herkese hediye verseniz bile az kalır...

-
- Kadim 999
Merhaba,
Ben ortada gülünç bir durum olduğunu düşünmüyorum. Fuarı güzelleştiren sizlersiniz tabikide.. Fakat hediye konusunda büyük bir hediye vererek gelemeyen arkadaşları mağdur edemeyiz..Bence hediye dengeleri sarsmayacak güzel bir armağan . Eleştire bilirsiniz ama bununda sınırları olduğunu unutmadan...
Ben ortada gülünç bir durum olduğunu düşünmüyorum. Fuarı güzelleştiren sizlersiniz tabikide.. Fakat hediye konusunda büyük bir hediye vererek gelemeyen arkadaşları mağdur edemeyiz..Bence hediye dengeleri sarsmayacak güzel bir armağan . Eleştire bilirsiniz ama bununda sınırları olduğunu unutmadan...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
O iksirlerle ne bosslar yere yığılır...
O iksirlerle ne bosslar yere yığılır...
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre