BÜTÜN İKV OYUNCULARININ DİKKATİNE ;
MADEN FİYATLARI UÇTU GİDİİYOR BUNUN İÇİN ARTIK BİRŞEYLER YAPMAMIZ LAZIM , EN AZINDAN BİRAZ DAHA SIK ÇIKMASINI SAĞLAYABİLİR YÖNETİCİLER , Bİ ŞEKİLDE BİR ÇARE BULUNMASI GEREKİYOR ONUN İÇİN .
05.01.2011 TARİHİNDE BÜTÜN İKV OYUNCULARI EMİNÖNÜ SUNUCUSUNA YİNE KENDİ KARAKTER İSİMLERİ İLE 1 LWL DE OLSA SAAT 21:00 DA TOPLANALIM VE YÖNETİMDEN DE GELEN OLACAKTIR İLLAKİ DERDİMİZİ ANLATALIM ..
EYLEM YERİ : EMİNÖNÜ SUNUCUSU
SAAT : 21:00
TARİH : 05.01.2011 ( ÇARŞAMBA AKŞAMI )
PROTESTO ( EYLEM KARARI ) 05.01.2011
- Loneliness
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: PROTESTO ( EYLEM KARARI ) 05.01.2011
Kod: Tümünü seç
Kardeş Burası Meran Sunucusu Genel Sohbet Bölgesi Eminönü Sunucusunu Genel Sohber Bölümünde Aç Sana Burayı kirletiyorsun Madenler uçsunki Şaheserler Kıymet bilsin
Nick:Lenosedoss
Seviye:30
Sunucu:Meran
Klan:Lodos
O saatlerde folklör çalışmam var yoksa orada olurdum !..
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- Loneliness
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Getto yazdı:O saatlerde folklör çalışmam var yoksa orada olurdum !..
Ne Oynuyorsun Kardeş ?
Nick:Lenosedoss
Loneliness yazdı:Kod: Tümünü seç
Kardeş Burası Meran Sunucusu Genel Sohbet Bölgesi Eminönü Sunucusunu Genel Sohber Bölümünde Aç Sana Burayı kirletiyorsun Madenler uçsunki Şaheserler Kıymet bilsin
arkadaşım her sunucuya duyuroyurozki bütün İKV OYUNCULARI gelsin diye ,1 lwl çar açarak bütün ikv oyuncularını bekliyoruz.
Maden FiyatLarını Kendi aranızda konuşup anlaşın Yöneticiye bu soruyu sorduğun zaman vereceği tek cevap bizz ilgilenemeyiz Maden fiyatları oyuncular tarafından konuluyor demektedir.onun için o kadar kişiyi topla otur ve konuş almayın maden diye . beni anlıyorsun umarım.
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT