Merhabalar arkadaşlar öncelikle eminönü genel sohbette sığınaklarda savaşçı sıkıntısı başlıklı konuda yazdığım cevapları okumayanların bi okumasını rica ediyorum ve konuya bu başlık altından devam edelim istedim diğer konunun başlığı pek dikkat toplayamadı diye düşünüyorum başlatmak istediğim dostluk ve yardımlaşma adına organize olabilmek için buradan filkirlerimizi paylaşalım.
Herkeze iyi forumlar iyi oyunlar
Grup Bölgelerinde Grup Bulamayanlar İçeri
Grup Bölgelerinde Grup Bulamayanlar İçeri
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Cullenxşifa
Denizxonur
-
Ottomanarmy
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Grup Bölgelerinde Grup Bulamayanlar İçeri
Sığınaklara savaşcı ile girmek bir avantaj diye düşünüyorum.Gönül isterdiki grup bölgelerinde giricek grupta savaşcı olmadığı zaman alınmasın içeri ama yapmamışlar.O zaman bize düşen tek şey çevre edinip içeri girmektir başka bir yol gözükmüyor gibi.
Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim,o kadar
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
Emre kardeşim seni oyun dışında forumda hatta açtığım konuya destek olarak görmek beni çok mutlu etti sende savaşçınla birgün benimle sığınağa gelirsen beni mutlu edersin oyunda görüşmek üzere allaha emanet ol.
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Cullenxşifa
Denizxonur
- kamilcix64
- İskele Babası

- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

Emre bizim grubun bir üyesidir. Grup içerisinde herkesin her karakterini (çemberlitaşa hazırlanacaklar öncelik) bölgelere alıyoruz zaten
O sebeple savaşçısının bir sıkıntısı yok. Biz sıkıntıdaki arkadaşlar için birşeyler yapalım ama mümkünse hafta sonu 
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Azda olsa emreyle tanışmışlığım var çok samimi olamadık kısmet ama ben zaten ihtiyacı olduğu için değil birlikte oynayıp keyif almak için teklifte bulunmuştum yanlış anlaşılmasın hatta latif ürettiği gün karşılaştık tekrardan hayırlı olsun bu arada ben normalde klanda değilim kp sıkıntım yok yani çıkarsam şanım karizmam gider diye o gün emreyle beraber oynayalım diye klana girmiştim ,neyse ben bu sıkıntısı olan arkadaşlara yardıncı olmak organize olmak için elimden geleni yapacağım dediğim gibi klan sıkıntımızda yok yok gelene gelme demem arz olsun lodos olsun bende onunla aynı klana mensup olurum yinede yardımcı olurum ,sendende destek aldım çok saolasın sanatkarr kardeşim buradan eminönüne duyurulur görev boss ları kadimde dahil sanatkar arkadaşımın desteği olacak arkadaşlarıyla grup bölgesi olsun herkezin hırsız bencil olduğunu düşünen kendini yanlız dışlanmış hisseden arkadaşımız var ise yanlız değilsiniz diyorum ister forumdan ister oyundan ulaşın konuşalım etkinliklerimizi planlayıp yapalım herkeze iyi forumlar iyi oyunlar.Sanatkarr yazdı:Emre bizim grubun bir üyesidir. Grup içerisinde herkesin her karakterini (çemberlitaşa hazırlanacaklar öncelik) bölgelere alıyoruz zatenO sebeple savaşçısının bir sıkıntısı yok. Biz sıkıntıdaki arkadaşlar için birşeyler yapalım ama mümkünse hafta sonu
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Cullenxşifa
Denizxonur
- ghost
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
benı ne zaman alacksınız :lol:Sanatkarr yazdı:Emre bizim grubun bir üyesidir. Grup içerisinde herkesin her karakterini (çemberlitaşa hazırlanacaklar öncelik) bölgelere alıyoruz zatenO sebeple savaşçısının bir sıkıntısı yok. Biz sıkıntıdaki arkadaşlar için birşeyler yapalım ama mümkünse hafta sonu
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
Cuma akşama doğru müsait olan arz veya klansız varsa bana uygun olur. 
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Merhabalar tekrardan dün akşam yardım amaçlı arkadaşlarım ve ben sırasıyla zincir muhafızları, zincir delisi, sultan, 2 kere dev ananın gözdesi, 2 kere cevriye sultan, sonra 1 kere karakürk ve 1 kerede dev ana görevlerini yaptık görevi olan tanımadığım o arkadaşlara burdan tekrar hayırlı olsun diyorum.
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Cullenxşifa
Denizxonur
-
Ottomanarmy
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Raiders of Anatolia
Cullen yazdı:Azda olsa emreyle tanışmışlığım var çok samimi olamadık kısmet ama ben zaten ihtiyacı olduğu için değil birlikte oynayıp keyif almak için teklifte bulunmuştum yanlış anlaşılmasın hatta latif ürettiği gün karşılaştık tekrardan hayırlı olsun bu arada ben normalde klanda değilim kp sıkıntım yok yani çıkarsam şanım karizmam gider diye o gün emreyle beraber oynayalım diye klana girmiştim ,neyse ben bu sıkıntısı olan arkadaşlara yardıncı olmak organize olmak için elimden geleni yapacağım dediğim gibi klan sıkıntımızda yok yok gelene gelme demem arz olsun lodos olsun bende onunla aynı klana mensup olurum yinede yardımcı olurum ,sendende destek aldım çok saolasın sanatkarr kardeşim buradan eminönüne duyurulur görev boss ları kadimde dahil sanatkar arkadaşımın desteği olacak arkadaşlarıyla grup bölgesi olsun herkezin hırsız bencil olduğunu düşünen kendini yanlız dışlanmış hisseden arkadaşımız var ise yanlız değilsiniz diyorum ister forumdan ister oyundan ulaşın konuşalım etkinliklerimizi planlayıp yapalım herkeze iyi forumlar iyi oyunlar.Sanatkarr yazdı:Emre bizim grubun bir üyesidir. Grup içerisinde herkesin her karakterini (çemberlitaşa hazırlanacaklar öncelik) bölgelere alıyoruz zatenO sebeple savaşçısının bir sıkıntısı yok. Biz sıkıntıdaki arkadaşlar için birşeyler yapalım ama mümkünse hafta sonu
Eyvallah kardeşim eksik olma.,
Bugun kısmet ise Solucan,Yeşil Hidra,Kadim Hidrayıkesmeyi planlıyoruz.Görevi olan arkadaşları bekleriz,aslında sadece kadim kesicektik elimiz değmişken sıra ile en fazla 3 kesim olmak üzere kesebiliriz saydığım boss'ları katılmak isteyen arkadaşlar saat 20:00 da Arz sancakta toplanıcaz.Klansız arkadaşlarda gelebilir.
Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim,o kadar
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY