Grup Bölgelerinde Grup Bulamayanlar İçeri

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Cullen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Grup Bölgelerinde Grup Bulamayanlar İçeri

Mesaj gönderen Cullen »

Merhabalar arkadaşlar öncelikle eminönü genel sohbette sığınaklarda savaşçı sıkıntısı başlıklı konuda yazdığım cevapları okumayanların bi okumasını rica ediyorum ve konuya bu başlık altından devam edelim istedim diğer konunun başlığı pek dikkat toplayamadı diye düşünüyorum başlatmak istediğim dostluk ve yardımlaşma adına organize olabilmek için buradan filkirlerimizi paylaşalım.
Herkeze iyi forumlar iyi oyunlar
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Ottomanarmy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Re: Grup Bölgelerinde Grup Bulamayanlar İçeri

Mesaj gönderen Ottomanarmy »

Sığınaklara savaşcı ile girmek bir avantaj diye düşünüyorum.Gönül isterdiki grup bölgelerinde giricek grupta savaşcı olmadığı zaman alınmasın içeri ama yapmamışlar.O zaman bize düşen tek şey çevre edinip içeri girmektir başka bir yol gözükmüyor gibi.
Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim,o kadar
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
Cullen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Cullen »

Emre kardeşim seni oyun dışında forumda hatta açtığım konuya destek olarak görmek beni çok mutlu etti sende savaşçınla birgün benimle sığınağa gelirsen beni mutlu edersin oyunda görüşmek üzere allaha emanet ol.
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Kullanıcı avatarı
kamilcix64
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kamilcix64 »

Degşik :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Emre bizim grubun bir üyesidir. Grup içerisinde herkesin her karakterini (çemberlitaşa hazırlanacaklar öncelik) bölgelere alıyoruz zaten :D O sebeple savaşçısının bir sıkıntısı yok. Biz sıkıntıdaki arkadaşlar için birşeyler yapalım ama mümkünse hafta sonu :)
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Cullen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Cullen »

Sanatkarr yazdı:Emre bizim grubun bir üyesidir. Grup içerisinde herkesin her karakterini (çemberlitaşa hazırlanacaklar öncelik) bölgelere alıyoruz zaten :D O sebeple savaşçısının bir sıkıntısı yok. Biz sıkıntıdaki arkadaşlar için birşeyler yapalım ama mümkünse hafta sonu :)
Azda olsa emreyle tanışmışlığım var çok samimi olamadık kısmet ama ben zaten ihtiyacı olduğu için değil birlikte oynayıp keyif almak için teklifte bulunmuştum yanlış anlaşılmasın hatta latif ürettiği gün karşılaştık tekrardan hayırlı olsun bu arada ben normalde klanda değilim kp sıkıntım yok yani çıkarsam şanım karizmam gider diye o gün emreyle beraber oynayalım diye klana girmiştim ,neyse ben bu sıkıntısı olan arkadaşlara yardıncı olmak organize olmak için elimden geleni yapacağım dediğim gibi klan sıkıntımızda yok yok gelene gelme demem arz olsun lodos olsun bende onunla aynı klana mensup olurum yinede yardımcı olurum ,sendende destek aldım çok saolasın sanatkarr kardeşim buradan eminönüne duyurulur görev boss ları kadimde dahil sanatkar arkadaşımın desteği olacak arkadaşlarıyla grup bölgesi olsun herkezin hırsız bencil olduğunu düşünen kendini yanlız dışlanmış hisseden arkadaşımız var ise yanlız değilsiniz diyorum ister forumdan ister oyundan ulaşın konuşalım etkinliklerimizi planlayıp yapalım herkeze iyi forumlar iyi oyunlar.
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Kullanıcı avatarı
ghost
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: zeyda

Mesaj gönderen ghost »

Sanatkarr yazdı:Emre bizim grubun bir üyesidir. Grup içerisinde herkesin her karakterini (çemberlitaşa hazırlanacaklar öncelik) bölgelere alıyoruz zaten :D O sebeple savaşçısının bir sıkıntısı yok. Biz sıkıntıdaki arkadaşlar için birşeyler yapalım ama mümkünse hafta sonu :)
benı ne zaman alacksınız :lol:
menteş
menteşIII
menteşII
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ozaerden »

Cuma akşama doğru müsait olan arz veya klansız varsa bana uygun olur. ;)
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Cullen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Cullen »

Merhabalar tekrardan dün akşam yardım amaçlı arkadaşlarım ve ben sırasıyla zincir muhafızları, zincir delisi, sultan, 2 kere dev ananın gözdesi, 2 kere cevriye sultan, sonra 1 kere karakürk ve 1 kerede dev ana görevlerini yaptık görevi olan tanımadığım o arkadaşlara burdan tekrar hayırlı olsun diyorum.
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Ottomanarmy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen Ottomanarmy »

Cullen yazdı:
Azda olsa emreyle tanışmışlığım var çok samimi olamadık kısmet ama ben zaten ihtiyacı olduğu için değil birlikte oynayıp keyif almak için teklifte bulunmuştum yanlış anlaşılmasın hatta latif ürettiği gün karşılaştık tekrardan hayırlı olsun bu arada ben normalde klanda değilim kp sıkıntım yok yani çıkarsam şanım karizmam gider diye o gün emreyle beraber oynayalım diye klana girmiştim ,neyse ben bu sıkıntısı olan arkadaşlara yardıncı olmak organize olmak için elimden geleni yapacağım dediğim gibi klan sıkıntımızda yok yok gelene gelme demem arz olsun lodos olsun bende onunla aynı klana mensup olurum yinede yardımcı olurum ,sendende destek aldım çok saolasın sanatkarr kardeşim buradan eminönüne duyurulur görev boss ları kadimde dahil sanatkar arkadaşımın desteği olacak arkadaşlarıyla grup bölgesi olsun herkezin hırsız bencil olduğunu düşünen kendini yanlız dışlanmış hisseden arkadaşımız var ise yanlız değilsiniz diyorum ister forumdan ister oyundan ulaşın konuşalım etkinliklerimizi planlayıp yapalım herkeze iyi forumlar iyi oyunlar.

Eyvallah kardeşim eksik olma.,

Bugun kısmet ise Solucan,Yeşil Hidra,Kadim Hidrayıkesmeyi planlıyoruz.Görevi olan arkadaşları bekleriz,aslında sadece kadim kesicektik elimiz değmişken sıra ile en fazla 3 kesim olmak üzere kesebiliriz saydığım boss'ları katılmak isteyen arkadaşlar saat 20:00 da Arz sancakta toplanıcaz.Klansız arkadaşlarda gelebilir.
Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim,o kadar
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY

“Genel Sohbet” sayfasına dön