S.a Hayirli Geceler öncelikle herkese. Suan Eve geldim ve bir kez daha yikildim acikcasi. Yazikki burda herkes benim yasim su kadar ben cok güclüyüm ben suyum ben buyum diyor ama kimse yeter artik sacmalamayi birakin eger kisisel bi sorun varsa kendi icinizde halledin milleti assalamayi birakin demiyor. Bu Oyuna cok kaptirmissiniz kendinizi yazik yani su halinize. Olay hakkinda suan okudugum kadari ile bi kac laf hakkida ben aliyorum kendime. Ilkin gelelim bu roa etkinlik sorununa. Burda güzel bi etkinlik yapilmak istenmis ama gerceklesmemis. önemli olanda gerceklesmesi degil, böyle bi etkinlige kalkismakdir. Ama bu etkinlik Pardusxpantere loncasina hediye ettigim carlardan biri tarafindan lodoslara haber edilmisdir, ama dahada önemlisi roa loncasinin kendi icinden birisi tarafinda rüsvet ile satin alinmak istenmesidir. Yani gördügüm kadari ile etkinlik yapilmasin yada gerceklesmesin diye iki tarafda bi hata yapmisdir. Bunun bu kadar uzatilmasi bence cok yanlisdir olmus bitmis bidaki sefere insallah demek gerekirdi. Asil sorun bence bu loncalarda birbirlerine zit olan kisiler arasindadir. Bu bi kac birbiri ile gecinemeyen kisiler yüzünden bizlerde üyeler olarak arada kaliyoruz. Ben bu olaylar hakkinda örnegin Tolga ve Ersin ilede konusdum. Birbirinizi sevin diyen yoktur. sadece birbirinize zit haraketler yapmayin, birbirinizden kisacasi anlasamiyosaniz uzak durun demisdim. Ama bakiyorum olmuyor. Biri bizim organize yapacagimiz geceye ayni saatte ayni günde kadim icin organize ayarlar sanki inat yapar gibi digeri ceket sattigini gördügü icin ayni yaziyi yazar foruma fiyatini düsürüp ona zarar yaptirtmak ister, diger biri yine lodoslara etkinlik haberi verir.............Ya bunlar cocukca haraketler bunlardan uzak durun artik.
Lafa gelince hepiniz kocaman adamlarsiniz su yasindasiniz su kadar güclüsünüz, ben bunu yaparim ben böyleyim demesini biliyorsunuz ama cocukca haraketlerden uzak duramiyorsunuz. Her seyin cözümü konusmakdir. Bir sorun varsa konusarak halletmesini ögrenin. Eger konusmasini bilmiyorsaniz en azindan susmasini bilinki diger loncadaki kisileride bu isin icine cekmeyin. Benimde hoslasmadigim kisiler var roa da ama hic bir zaman diyememki hepsi söyledir bu lonca böyledir cünkü sevdigim kisilerde var iclerinde. Hoslasmadigim kisilere ben her zamanki gibi önerimi yaparim skype yada teamspeak yada msn her neyse gel konusalim sorun olan konular hakkinda yada bir birimizi yasaklayalim ve olsun bitsin, ama burdaki gibi sokakda iki kadinin kavgasinin ardindan cirkeflik yaparak birbirine iftiralar veya suclamalar atilmasi gibi olaylarla hic bir zaman hic bir sey cözülmemisdir. Bunu herkese söylüyorum. Ama bakiyorumda bazi deger verdigim yorumcu arkadaslar bile surda dememis gencler arkadaslar yeter bu kadar suclama bu kadar kavga diye. Kimse kendine ben sucluyum demiyor herkes sen sunu yaptin diyor. elbette kimse arkadasini atamaz ne kadar suclu olsada kimse arkadaslarina tokundurtmaz. Onun icin kimin sorunu kimle varsa gecsin karsisina konussun adam gibi hatta olmadi ikide büyük kisi alsinlar yanina onlarda konusulanlari dinleyip görsün ona göre sen haksiz sen bu konuda haklisin desin, Hatta en güzeli suclu olan kisinin adam gibi o zaman haksizsam özürümü dilerim demesi olsun. Umarim su dediklerimi biraz ciddiye alirsinizda ona göre biraz yasinizin eri olup gerceklestirirsiniz. Benim bu konu hakkinda daha diyecek bi lafim yoktur sadece sizlere diyecegim yazik etmeyin kendinize bu kadar. Eger kötü bi laf bi söz kullandiysam af ola, burda kimseyi kirmak degildi niyetim sadece bazi gercekleri yazmak istedim inanin bu gibi seyler üzücü konular benim icin.Tekrardan herkese hayirli geceler. Allah rahatlik versin, Hepiniz Yüce Rabbime emanetsiniz.
HarunYILMAZ yazdı:Beyzade üstadım yorumu yazmış yazılcak bir şey yok.
Ama 30 kişi yokmuş onu gördüm ve Bölgeden yazılanlara az çok gördüm.
Bunlar sacede bir bölümü
Tabi bunlar bir bölümü Lodos kaleden Arz sancaga kadar lodoslar vardı parça parça resim alabilmiş arkadaş.
Keşke video ya çekseymiş Bak bu fotolarınızda ki konusmalarınız olmasa mesele bu kadar uzamazdı.