Üslup ve hitap tarzınıza dikkat edin !.
Fatih , garezin varsa ersin'e hakaret ederek değil, mantıklı cevaplar yazarak birşeyleri ispatla !. Benim aynı çatı altında olduğum birisine bu şekilde hakaret edilmesine izin vermem ,her kim olursa olsun !
Bana saygınız olduğunu söylüyorsunuz ama bence bu sözde kalan bir şey !. Ne kadar değiştiğinizi bir Ben bilirim birde yüce Allah !
Ender hakkında hiç birşey demiyorum !!!!! Onun hakkında konuşmayarak Ona en iyi cevabı vereceğim ,Beni yıktı gitti sağolsun !
Gasp edilen bir char yok , hediye edilen bir char var ,döneklik yapmanın alemi yok !.
Asıl bu güne kadar susarak en büyük saygıyı Ben Size gösterdim ,ama artık kusura bakmayın Kimseye papuç bırakmam !. Loncamdan her hangi bir kardeşime sataşanınız olur ise umrumda değilsiniz karşınıza Ben dikilirim !.
Haddini bilsin herkes ,gövde gösterisi yapacak kıvamda olmanız için bir fırın ekmek yemeniz lazım !..
SİZCE BU ÖNERİMİ ?
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Re: SİZCE BU ÖNERİMİ ?
mrgizemli yazdı:Ben foruma cok az girer nerdeyse hiç konu açmam.
Yine açmıcaktım ama kaleye gelmeden basladınız konusmaya , kaleye geldiniz konusmaya devam ettiniz kesemediniz bölgeden konusmaya devam ettiniz. O gece bi cok kişi vardı oyunda Klansız Lodos Arz olarak. Sizin bölgeden yazdıgınız herşeyi güç gösterimiyonuz diyonuzda bölgedeki konusmalardan bu cıkmıyordu kusura bakmayın. Bir cok Lodos konusmadan uzaklasmak için kaleden cıkmadı bile. Tılsım ölmemiş burda bölgeden yazılanları herkes gördü. Etkiniğiniz sonuca ulasmadıkdan sonra konusmasaydınız bu kadar olay uzamazdı. Bende maden bunlar bu kadar güçlüyse bütün tılsım görsün güçlerini dedim.
Ayrıca tekrar tekrar diyorum fotodada görüldüğü gibi mongoxkral bana sölemeden önce ben zaten biliyodum olacagı içinize bakın diyorum siz baskalarına satasıyonuz.
Bakın Roa nın üyeleri. Biz bu oyunda kim kime ne der, Kim ne zaman konu açar, kim ne olursa yorum yapar artık az çok biliyoruz. Bu Tılsımdaki bir çok arkadaşımızı tanıyor ve biliyoruz.
Oyunda olmasamda kim neyi neden yapmış az çok tahmin ediyorum.
Siz güç gösterisi yapmasanız Zeuss kesinlikle böyle bir yazı yazmaz dedim ve öylede olmuş.
Bırakın millete safsata anlatıp Burdaki saygı duyulan insanları karalamayı bırakın birilerinin üzerinden reklam yapmayı.
Beni bilen bilir en iyide Eski başkanınız bilir.
Eskilere laf etmeyin bu sunucudaki saygı duyulan insanlarada hakaret etmeyin.
Statünüz belli İlk iş hakaret ve küfür.
İnşallah bu Lonca nın başınada aklı selim ergenden çıkalı uzun zaman olmuş bir insan evladı gelir.
Belki o zaman hani saygı duyulan roa da Tılsımda varlığını sürdürür
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini
:D
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

1. Fotografta Kaç kişiye kaffa tuttuğumuz ortada ve haritaya bakarsanız menzil dışında kalıp kalede dogan lodosları goreceksınız ki 1 tanesi haritadan gorunuyo..

2.fotografta ise belirttiğim kümelere bakınn.. Lodosların hepsi içiçeydi orada herşey ortada hala inkar edicek varsa gider loncasını toplar karsımıza er meydanında dikilir konuyo ilk ve tek yorumumdur
XxDiRTYCaSHxX
Phrygios
DirtyCash

www.anadoluakincilari.com
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
HarunYILMAZ yazdı:Siz mavilermisiniz Kırmızılarmı
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
İlla Yorum Attırcaksınız Tek Cevabım Beyin Bedava (AnlıyanaHarunYILMAZ yazdı:Siz mavilermisiniz Kırmızılarmı
XxDiRTYCaSHxX
Phrygios
DirtyCash

www.anadoluakincilari.com
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
Menekşede bedavaymış tolga
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
var var olmamıPhrygios yazdı:Daş Varmı Daş![]()
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK