SİZCE BU ÖNERİMİ ?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: SİZCE BU ÖNERİMİ ?

Mesaj gönderen Cesurlar »

Fearoftheclipse yazdı:
Cesurlar yazdı:
HarunYILMAZ yazdı:Size sorulan sorulara öyle güzel cevaplar veriyorsunuzki sonrada yok biz öyle demedik diyorsunuz :D
Kadim kesen diyorsunuz Kadim kesilmiş Gruba baktım az önce Karargah Loncası üyesi olmayan yok
Hepsi Lodos ve burda Kadim i biz yaptık havası estiriyosunuz :D
Roa bu sunucuda ne yapmış diyoruz. Des takımından atılan adamı söylemişsiniz. (Sonra yok eski yazcaktımda falan yazmışsın) ;)
Siz hala ilk mesajlardaki 30 lodosluk kareyi gösteremiyorsunuz. Çokmu zor upload ediliyor resim ;)
Hayırdır ne yaptınız bu sunucuda sizki. Kalkmış millete hakaret ediyorsunuz onu görmek istiyorum gerçekten.
Kim ..tü nü kurtaramamış sizden merak ediyorum.
30 kişilik Lodos nerde hala bekliyorum
İlk kesen grupta 4Karargah var öncelikle bunu belirteyim.İkinci olarak Biz kadimi RoA olarak kestik demiyoruz sadece o grupta bulunan 2kişi bugün bizim üyemiz diyoruz.Kaldı ki bu yazdığımızdan 'biz olmasak görev yapamazdınızı' nasıl anladınız bilemiyorum.
Hadi Des takımından atılan adamı geçtim.1[DEV] , 2 [DES] e niye değinmiyorsunuz?
Etkinliklerde fotoları Etkinlik sorumlumuz olan Tuall alır.Tuall o gün olmadığı için fotoları Hüseyin ve Tolga kardeşlerim aldı kendileri msnde olmadığından fotoğrafları alamıyoruz.
Ogün o grupta bulunan 4 karargah üyesi var ve ben Pardus Loncasını kurmadan önce o loncanın Alparslan'dan sonra Constantine ile birlikte en yetkili kişisiyim hani bir zamanlar seninde olduğun lonca varya dolayısıyla benim altımdaki üyem olduğun lonca...
Bugün Roa nın 2 başkanıda Veli abinin eski loncasının üyeleri...
Bugün roanın başkan kadrosu dışında 3 üyesi birden aynı şekilde veli abinin eski loncasının üyesi...
İnanamıyorsan hüseyin abine sor anlatsın sana...
Madem hesap tutuyosunuz al sana hesap ;)
Güldürdün.Ben Karargahta olduğum dönemde sen Tılsım sunucusuna başlamamıştın.Senle hiçbir zaman aynı loncadan olmadığım gibi ben Karargahtan girer girmez çıkmasaydım sen benim altım olurdun.

Gelelim Veli abinin loncasında olma durumuna.Ben Veli abinin loncasına girdiğimde Cesurlar da üye yoktu lonca yeni kurulmuştu.Peki ben niye Cesurlara girdim?O dönemde Tılsımda bulunan Loncaların başlarındaki insanlar asla loncalarına dahil olmayacağım tiplerdi o yüzden bugün olsa yine Cesurlara girerim.Ama atladığın bi nokta var.Ben Cesurlara girdikten kısa bir süre sonra Veli Abi oyunu bıraktı ve Lonca Başkanvekili olarak loncayı uzun süre ben yönettim Fatihleri,Fantomu ve diğer üyeleri loncaya ben aldım,loncayı ben devam ettirdim.Veli Abi oyuna döndüğünde üyelerimizin birçoğu 49 leveldi ve Veli Abi yi ilk kez görüyordu.Daha sonra Veli Abi oyunu tekrar bırakınca Sunucu Temsilcisi olarak RoA ya geçtim.Veli Abi oyunu bırakmasa bende Cesurlardan ayrılmazdım çünkü ben kimseyi yarı yolda bırakmam.
En son Cesurlar tarafından 03 Oca 2011 23:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Yanlışlıkla iki kere göndermişim.
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NefsKnowing »

Fearoftheclipse yazdı:
Cesurlar yazdı:
HarunYILMAZ yazdı:Size sorulan sorulara öyle güzel cevaplar veriyorsunuzki sonrada yok biz öyle demedik diyorsunuz :D
Kadim kesen diyorsunuz Kadim kesilmiş Gruba baktım az önce Karargah Loncası üyesi olmayan yok
Hepsi Lodos ve burda Kadim i biz yaptık havası estiriyosunuz :D
Roa bu sunucuda ne yapmış diyoruz. Des takımından atılan adamı söylemişsiniz. (Sonra yok eski yazcaktımda falan yazmışsın) ;)
Siz hala ilk mesajlardaki 30 lodosluk kareyi gösteremiyorsunuz. Çokmu zor upload ediliyor resim ;)
Hayırdır ne yaptınız bu sunucuda sizki. Kalkmış millete hakaret ediyorsunuz onu görmek istiyorum gerçekten.
Kim ..tü nü kurtaramamış sizden merak ediyorum.
30 kişilik Lodos nerde hala bekliyorum
İlk kesen grupta 4Karargah var öncelikle bunu belirteyim.İkinci olarak Biz kadimi RoA olarak kestik demiyoruz sadece o grupta bulunan 2kişi bugün bizim üyemiz diyoruz.Kaldı ki bu yazdığımızdan 'biz olmasak görev yapamazdınızı' nasıl anladınız bilemiyorum.
Hadi Des takımından atılan adamı geçtim.1[DEV] , 2 [DES] e niye değinmiyorsunuz?
Etkinliklerde fotoları Etkinlik sorumlumuz olan Tuall alır.Tuall o gün olmadığı için fotoları Hüseyin ve Tolga kardeşlerim aldı kendileri msnde olmadığından fotoğrafları alamıyoruz.
Ogün o grupta bulunan 4 karargah üyesi var ve ben Pardus Loncasını kurmadan önce o loncanın Alparslan'dan sonra Constantine ile birlikte en yetkili kişisiyim hani bir zamanlar seninde olduğun lonca varya dolayısıyla benim altımdaki üyem olduğun lonca...
Bugün Roa nın 2 başkanıda Veli abinin eski loncasının üyeleri...
Bugün roanın başkan kadrosu dışında 3 üyesi birden aynı şekilde veli abinin eski loncasının üyesi...
İnanamıyorsan hüseyin abine sor anlatsın sana...
Madem hesap tutuyosunuz al sana hesap ;)
Sanırım Sen Yokken Bugranın olması Sana fena koymuş :D ayrıca sölediğin zamanlarda bugra oyunu oynamıyordu ki başkanı olasın güldürdün cidden :D
Beni Oyuna Başlatan Bugra'ydı ve Çarımın Adını Cesurlar Açmasını söledi ve açtım Cesurlar Olmak Güzeldi Hoş Zamanlardı Ancak Üzerimde İtemi olan vs si olan varsa çıkarıp göstersin vereym konuşmakla olmuo Veli Abiye saygımız var yanındaki Soytarılara yok !
FaTiH
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Enderxangel »

Fatih,memo da sana katılıyomuş onu belirtti odada :D
Veli abi sana saygımız var. Bunu heryerde de söylüyoruz zaten.
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fearoftheclipse »

Enderxangel yazdı:Artık şunu herkes bi anlasın. Bir girişimde bulunduk. Sonucunda,klanımızdaki bi lonca üyesi,karşı klana bizi ispiyonlayarak görevi sabote etti.
Veli abi,madem hem klanın bölünüp bütünleşmesi gibi şeyler umrunuzda değil...Neden Görevlerinizde arz loncalardan destek alıyorsunuz?
Madem ayaklarınızın da üstünde durabiliyosunuz,(ki bu iyi bişey,en azından beni sevindiren bi haber) o zaman klanda işiniz de yok sanırım.

Civra seni cidden tebrik ediyorum.Yorumlarını en beğendiğim kişi sensin objektifliğinle.
Ama pardusx loncasıyla aramızda geçenleri bilmediğin için o konuya pek değinme istersen.Mangoxkral adlı char direkt olarak LONCA CHARI olduğu için biz onlara böyle konuşuyoruz. Lonca charı teriminin tüm loncanın malı olduğunu ve tüm lonca üyelerini ilgilendirdiğini onlar iyi biliyor ;)
Fatihim benim chara değinme kardeşim.Hakkımı ben öbür tarafa bıraktım.Zaten komple günah doluyum en azından bi yerden kurtaralım paçayı :D :D

AmisosGame sorduğunuz her soruya cevap verildi daha ne amacı güdüyosun anlamadım.
Diyosun ki fotoğraflar ? dedik ya hüso da fotoğraflar diye...
Diyosun ki atılan des üyesine hala var yazdı,sonra atıldı yazdı çelişiyor falan...Dedi ya o yorumları yazan Buğra kardeşim:Konuya seri şekilde cevap yazmaktan atlamış olabilirim diye...

Güç konusunu açan arkadaş da konuyu açan arkadaş olduğu için o uzadı.Yoksa bizim de derdimiz değil,gelip burda biz güçlüyüz,gösteriyoruz gücümüzü tarzı mesaj yazmak.
Evet gelelim bu kanı kaynayan arkadaşa...
Bizim için klanın bölünmesi önemli değil çünki biz bize yeteriz kalan sağlar yine bize kalır zaten klanı her seferinde bölen haraketleri Roa loncasının tılsım şubesi gerçekleştiriyor... ;)
Neden görevlerini arz loncalarından destek alıyorsunuz demiş kanı kaynayan arkadaş...biz sadece kadim görevini godfrey dostlarımız ve bunun dışında katılanlar ile birlikte yaptık gerek sercan olsun gerekse emre olsun gerek dışardan katılan onur olsun vs benim eskiden beri tanıdığım ve arkadaşım olan insanlardır ve birlikte hareket etmemiz sizin iftiralarını açığa çıkarmaya yeterde artar... ;)
Maden ayakta durabiliyorsunuz klanda işiniz yok demiş ... demekki siz klanı işinize göre kullanıyorsunuzki işiniz olmadığı zaman klanı silip atmayı düşünüyorsunuz...Pardus Loncası bu sunucuda oldukça arz kalıcak ve fitnecilere karşı duracaktır...
Gelelim Civra tezcan abimin yorumuna demiş ki en objektif kişisinin bak ne güzelde görmüş...Tezcan abim dışarıdan olayla alakası olmayan kesimi temsilen gelmiş buraya okuduklarını sizin bize hiç sorup sormadan attığınız iftiraları ve benim cevabımı okumuş değerlendirmiş OBJEKTİF bir şekilde cevaplandırmış...
hee bide demişki bilmediğin konuya değinme unutmaki mahkemede davaya bakan hakim kimsenin özelini,geçmişini bilmez sadece davaya bakar ve kararını ona göre verir dışarıdan senin beyendiğin objektif insan olan Civra tezcan abim bak ne güzel bu konuda kim haklı kim haksız belirtmiş ve bize haksızlık yapıldığına karar vermiş... ;)
Sanırım sana belli bir süre idare eder bu cevaplar haa bir dahaki sefere bana açık kapı bırakma biraz düzgün düşün taşın öyle cevap verde güzel bir tartışma olsun... ;)
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&

Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Cesurlar yazdı: Güldürdün.Ben Karargahta olduğum dönemde sen Tılsım sunucusuna başlamamıştın.Senle hiçbir zaman aynı loncadan olmadığım gibi ben Karargahtan girer girmez çıkmasaydım sen benim altım olurdun.
Vay anasını yha şimdide tarihi yeniden yazma girişiminde bulundular çok ilginçtir ki kuruluşundan beri aktif olduğum loncadanda benden daha eski ve daha yetkili :) çıktı arkadaş :)
Sana tek cevabım var Pardoxx onura bir sor onur beni tanır ve gerçekleri anlatacağından eminim hani roa loncasnın tılsım kenar mahallesi olan loncada bulunuyor oda senin gibi madem bana fitne çıkıyorsun kendi üyenden dinle ;)
Ha birde ufaklık muhattabım değil seni kaale alıyorum sadece ;)

Kullanıcı avatarı
mrgizemli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen mrgizemli »

Ben foruma cok az girer nerdeyse hiç konu açmam.
Yine açmıcaktım ama kaleye gelmeden basladınız konusmaya , kaleye geldiniz konusmaya devam ettiniz kesemediniz bölgeden konusmaya devam ettiniz. O gece bi cok kişi vardı oyunda Klansız Lodos Arz olarak. Sizin bölgeden yazdıgınız herşeyi güç gösterimiyonuz diyonuzda bölgedeki konusmalardan bu cıkmıyordu kusura bakmayın. Bir cok Lodos konusmadan uzaklasmak için kaleden cıkmadı bile. Tılsım ölmemiş burda bölgeden yazılanları herkes gördü. Etkiniğiniz sonuca ulasmadıkdan sonra konusmasaydınız bu kadar olay uzamazdı. Bende maden bunlar bu kadar güçlüyse bütün tılsım görsün güçlerini dedim.
Ayrıca tekrar tekrar diyorum fotodada görüldüğü gibi mongoxkral bana sölemeden önce ben zaten biliyodum olacagı içinize bakın diyorum siz baskalarına satasıyonuz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Enderxangel »

Fearoftheclipse yazdı:
Enderxangel yazdı:Artık şunu herkes bi anlasın. Bir girişimde bulunduk. Sonucunda,klanımızdaki bi lonca üyesi,karşı klana bizi ispiyonlayarak görevi sabote etti.
Veli abi,madem hem klanın bölünüp bütünleşmesi gibi şeyler umrunuzda değil...Neden Görevlerinizde arz loncalardan destek alıyorsunuz?
Madem ayaklarınızın da üstünde durabiliyosunuz,(ki bu iyi bişey,en azından beni sevindiren bi haber) o zaman klanda işiniz de yok sanırım.

Civra seni cidden tebrik ediyorum.Yorumlarını en beğendiğim kişi sensin objektifliğinle.
Ama pardusx loncasıyla aramızda geçenleri bilmediğin için o konuya pek değinme istersen.Mangoxkral adlı char direkt olarak LONCA CHARI olduğu için biz onlara böyle konuşuyoruz. Lonca charı teriminin tüm loncanın malı olduğunu ve tüm lonca üyelerini ilgilendirdiğini onlar iyi biliyor ;)
Fatihim benim chara değinme kardeşim.Hakkımı ben öbür tarafa bıraktım.Zaten komple günah doluyum en azından bi yerden kurtaralım paçayı :D :D

AmisosGame sorduğunuz her soruya cevap verildi daha ne amacı güdüyosun anlamadım.
Diyosun ki fotoğraflar ? dedik ya hüso da fotoğraflar diye...
Diyosun ki atılan des üyesine hala var yazdı,sonra atıldı yazdı çelişiyor falan...Dedi ya o yorumları yazan Buğra kardeşim:Konuya seri şekilde cevap yazmaktan atlamış olabilirim diye...

Güç konusunu açan arkadaş da konuyu açan arkadaş olduğu için o uzadı.Yoksa bizim de derdimiz değil,gelip burda biz güçlüyüz,gösteriyoruz gücümüzü tarzı mesaj yazmak.
Evet gelelim bu kanı kaynayan arkadaşa...
Bizim için klanın bölünmesi önemli değil çünki biz bize yeteriz kalan sağlar yine bize kalır zaten klanı her seferinde bölen haraketleri Roa loncasının tılsım şubesi gerçekleştiriyor... ;)
Neden görevlerini arz loncalarından destek alıyorsunuz demiş kanı kaynayan arkadaş...biz sadece kadim görevini godfrey dostlarımız ve bunun dışında katılanlar ile birlikte yaptık gerek sercan olsun gerekse emre olsun gerek dışardan katılan onur olsun vs benim eskiden beri tanıdığım ve arkadaşım olan insanlardır ve birlikte hareket etmemiz sizin iftiralarını açığa çıkarmaya yeterde artar... ;)
Maden ayakta durabiliyorsunuz klanda işiniz yok demiş ... demekki siz klanı işinize göre kullanıyorsunuzki işiniz olmadığı zaman klanı silip atmayı düşünüyorsunuz...Pardus Loncası bu sunucuda oldukça arz kalıcak ve fitnecilere karşı duracaktır...
Gelelim Civra tezcan abimin yorumuna demiş ki en objektif kişisinin bak ne güzelde görmüş...Tezcan abim dışarıdan olayla alakası olmayan kesimi temsilen gelmiş buraya okuduklarını sizin bize hiç sorup sormadan attığınız iftiraları ve benim cevabımı okumuş değerlendirmiş OBJEKTİF bir şekilde cevaplandırmış...
hee bide demişki bilmediğin konuya değinme unutmaki mahkemede davaya bakan hakim kimsenin özelini,geçmişini bilmez sadece davaya bakar ve kararını ona göre verir dışarıdan senin beyendiğin objektif insan olan Civra tezcan abim bak ne güzel bu konuda kim haklı kim haksız belirtmiş ve bize haksızlık yapıldığına karar vermiş... ;)
Sanırım sana belli bir süre idare eder bu cevaplar haa bir dahaki sefere bana açık kapı bırakma biraz düzgün düşün taşın öyle cevap verde güzel bir tartışma olsun... ;)
Klan birlik,beraberlik için varolan bişeydir bunu bi unutma.
Karargah davanızı bilmem,o ara oyunu oynamıyordum.

Kadim görevini daha önce de Hunx lerle planladınız 2defa kesemediniz / kesemedim.O dönemde sizin loncanızda bulunuyordum.Orda kesemeyen grup arasında ben de vardım.
Vediğin örnek tamamen saçmalık.Çünkü davalı ve davacının avukatı tam da senin üzerinde durduğun konu yüzünden var zaten ;) Davalı ve davacının avukatları,müvekkillerinin herşeyini inceleyip hakime aktarırlar.
Sanırım Hakim çok da cahil değilmiş ha bu konulara ? ;)
Hakkımda kanı kaynayan vb ifadelerde bulunma hiç hoşlanmadığım şeyler bunlar.
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

HarunYILMAZ yazdı: Abim herşeyi yazmış zaten.
Burası Tılsım usta burda hoş muhabbet sohbet ve sağlam dostluklar vardır.
Dünkü çocuklar gelipte burda huzursuzluk yapıp Abilerine hakaret ederse gereken cevabı alırlar.
Burası Tılsım usta burda herkes kime ne kadar saygılı ise o kadar sağlamdır.
Burası Tılsım usta burda item değil Adamlık konuşur.
Burası Tılsım usta isteyen konuşur fakat sadece konuşur....
Burası Tılsım usta yeri gelir Tek Lonca olur. Üyelik için başvuru değil Saygı sevgi istenir.
Vay Harun abim benim hedefi 12 değil 13 den vurmussun be abim :)
Dünki veletleri görüyormusun nasılda üşüştüler bu oyunun kuralı bu abi takma kafana ;)

Elbette oyunu yanında öğrendikleri insanlara çıkıpta artistlik yapıcaklar elleri item vs görünce :)

Burası Tılsım usta yeri gelir Tek Lonca olur. Üyelik için başvuru değil Saygı sevgi istenir.

saygı sevgi başımızın tacı olduğu ve bu insanlar olduğu sürece zaten öyleyiz abim kanıtlamadıkmı bunu pazar günü... :)
Neyse benden bugünlük paydos yeter bu kadar :D

Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Fearoftheclipse yazdı:
Cesurlar yazdı: Güldürdün.Ben Karargahta olduğum dönemde sen Tılsım sunucusuna başlamamıştın.Senle hiçbir zaman aynı loncadan olmadığım gibi ben Karargahtan girer girmez çıkmasaydım sen benim altım olurdun.
Vay anasını yha şimdide tarihi yeniden yazma girişiminde bulundular çok ilginçtir ki kuruluşundan beri aktif olduğum loncadanda benden daha eski ve daha yetkili :) çıktı arkadaş :)
Sana tek cevabım var Pardoxx onura bir sor onur beni tanır ve gerçekleri anlatacağından eminim hani roa loncasnın tılsım kenar mahallesi olan loncada bulunuyor oda senin gibi madem bana fitne çıkıyorsun kendi üyenden dinle ;)
Ha birde ufaklık muhattabım değil seni kaale alıyorum sadece ;)

Ben Karargah Loncasına sunucunun ilk haftalarında girdim ve bir Karargah üyesinin bölgeden küfür etmesine rağmen loncadan atılmaması sebebiyle yaklaşık 1hafta sonra ayrıldım.Benim Karargahlarda geçirdiğim bu kısa sürede ne Alparslandan başka yetkili biri vardı ne de katıldığım etkinliklerde sen.Bırak senin başkan yardımcısı olmanı lonca üyelerimizden Constantine bile yetkili değildi o zamanlar.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön