SİZCE BU ÖNERİMİ ?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Re: SİZCE BU ÖNERİMİ ?

Mesaj gönderen OsmanBey »

Cesurlar yazdı:
Kayzer yazdı:
Cesurlar yazdı:
HarunYILMAZ yazdı:Biz kimseden üstün Görmüyoruz GösterMiyoruz kendimizi.
Ama biliyoruz kim neyi nasıl yapar.
Rahatız her zaman bekleriz ;)
Bizde kendimizi üstün Görmüyoruz Göstermiyoruz.Sadece Güçlü,Büyük Gösteriyoruz.Eğer sizlerde Güçlü ve Büyükseniz üstün olma gibi bir durumumuz söz konusu olamaz.Davetiniz için sağolun bizde bekleriz.

RoA nın Tılsımda Gösterdiği tek bir başarıyı söyler misin ? Diğer arz arkadaşlarında bana söylediği gibi RoA nın Havası Tılsımda esmez...
RoA loncası Tılsım sunucusuna geleli uzun süre olmasına rağmen eski Sunucu Temsilcimiz olan KFYGFB nin Destek Takımındaki görevi sebebiyle loncamız etkin olamamıştır.Ama Kasım ayında görevi benim ve NeFxRoAŞK(Fatih) kardeşimin almasından sonra üye sayımız 33 kişiye ulaşmıştır.Ayrıca yapılan sayısız GB sayesinde bugün 21 üyemizde zırh ve neredeyse üyelerimizin tamamında şaheser bulunmaktadır.

Ayrıca Tılsım RoA nın ilk Sunucu Temsilcisi olan Orti [DEV] seviyesinde üyelerimizden KFYGFB,Gülenbulut ve Yağmursu da [DES] seviyesinde görev yapmaktadır.

Kadim Hidrayı Tılsımda ve Oyunda ilk kesen grupta olan Cesurlarxbuğra ve Constantine de loncamız üyelerindendir.

Yaptıklarımız belki size biirşey ifade etmiyordur.Ama bundan sonra yapacaklarımızı sadece izleyin. ;)
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NefsKnowing »

HarunYILMAZ yazdı:
Cesurlar yazdı:
Kayzer yazdı:
Cesurlar yazdı:
HarunYILMAZ yazdı:Biz kimseden üstün Görmüyoruz GösterMiyoruz kendimizi.
Ama biliyoruz kim neyi nasıl yapar.
Rahatız her zaman bekleriz ;)
Bizde kendimizi üstün Görmüyoruz Göstermiyoruz.Sadece Güçlü,Büyük Gösteriyoruz.Eğer sizlerde Güçlü ve Büyükseniz üstün olma gibi bir durumumuz söz konusu olamaz.Davetiniz için sağolun bizde bekleriz.

RoA nın Tılsımda Gösterdiği tek bir başarıyı söyler misin ? Diğer arz arkadaşlarında bana söylediği gibi RoA nın Havası Tılsımda esmez...
RoA loncası Tılsım sunucusuna geleli uzun süre olmasına rağmen eski Sunucu Temsilcimiz olan KFYGFB nin Destek Takımındaki görevi sebebiyle loncamız etkin olamamıştır.Ama Kasım ayında görevi benim ve NeFxRoAŞK(Fatih) kardeşimin almasından sonra üye sayımız 33 kişiye ulaşmıştır.Ayrıca yapılan sayısız GB sayesinde bugün 21 üyemizde zırh ve neredeyse üyelerimizin tamamında şaheser bulunmaktadır.

Ayrıca Tılsım RoA nın ilk Sunucu Temsilcisi olan Orti [DEV] seviyesinde üyelerimizden KFYGFB,Gülenbulut ve Yağmursu da [DES] seviyesinde görev yapmaktadır.

Kadim Hidrayı Tılsımda ve Oyunda ilk kesen grupta olan Cesurlarxbuğra ve Constantine de loncamız üyelerindendir.

Yaptıklarımız belki size biirşey ifade etmiyordur.Ama bundan sonra yapacaklarımızı sadece izleyin. ;)
Bu mesajı yazarken hiç mi düşünmedin bilmiyorum ama burdan biz olmasak siz hiçtinizi nasıl çıkardın anlamadım fena fillaha ermişsin söyleyebilecek hiçbir şeyim yok şok oldum zaten :D
FaTiH
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurlar »

Hayır o yanlış konuyu okuyor o yüzden problem oluyor.
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Cesurlar yazdı:Hayır o yanlış konuyu okuyor o yüzden problem oluyor.
Güldüm :D
FaTiH
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Size sorulan sorulara öyle güzel cevaplar veriyorsunuzki sonrada yok biz öyle demedik diyorsunuz :D
Kadim kesen diyorsunuz Kadim kesilmiş Gruba baktım az önce Karargah Loncası üyesi olmayan yok
Hepsi Lodos ve burda Kadim i biz yaptık havası estiriyosunuz :D
Roa bu sunucuda ne yapmış diyoruz. Des takımından atılan adamı söylemişsiniz. (Sonra yok eski yazcaktımda falan yazmışsın) ;)
Siz hala ilk mesajlardaki 30 lodosluk kareyi gösteremiyorsunuz. Çokmu zor upload ediliyor resim ;)
Hayırdır ne yaptınız bu sunucuda sizki. Kalkmış millete hakaret ediyorsunuz onu görmek istiyorum gerçekten.
Kim ..tü nü kurtaramamış sizden merak ediyorum.
30 kişilik Lodos nerde hala bekliyorum
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ayrı bir Sorun daha Hüseyin Eklicek dedikce eklesenize dmek gerçekten büyük başarı :)
Tılsımda Naptınız Sorusuna 50 kere cevap verdik oku tekrar anlamaya çalış ama farklı konudan değil :D
Neyse Tartışmanın Anlamı Yok Aynı Sorular Aynı Cevaplar
FaTiH
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Amisosx..

Bende merak ediyorum acaba sen ne yaptın :)

Öyle konuşuyorsun, öyle hesap soruyorsun ki neredeyse "sobee'ye dilekçe verdim Tılsım sunucusu açılsın " diyeceksin diye bekliyorum :)

Benim duyduğum kadarıyla amisos loncası tamamen bir İKV düşmanı,
Yönetim karşıtı,
Hatta destek takımına girdiği için üyesini uzaklaştıran bir lonca

Yanlışmıyım ? :)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurlar »

HarunYILMAZ yazdı:Size sorulan sorulara öyle güzel cevaplar veriyorsunuzki sonrada yok biz öyle demedik diyorsunuz :D
Kadim kesen diyorsunuz Kadim kesilmiş Gruba baktım az önce Karargah Loncası üyesi olmayan yok
Roa bu sunucuda ne yapmış diyoruz. Des takımından atılan adamı söylemişsiniz. (Sonra yok eski yazcaktımda falan yazmışsın) ;)
Siz hala ilk mesajlardaki 30 lodosluk kareyi gösteremiyorsunuz. Çokmu zor upload ediliyor resim ;)
Hayırdır ne yaptınız bu sunucuda sizki. Kalkmış millete hakaret ediyorsunuz onu görmek istiyorum gerçekten.
İlk kesen grupta 4Karargah var öncelikle bunu belirteyim.İkinci olarak Biz kadimi RoA olarak kestik demiyoruz sadece o grupta bulunan 2kişi bugün bizim üyemiz diyoruz.Kaldı ki bu yazdığımızdan 'biz olmasak görev yapamazdınızı' nasıl anladınız bilemiyorum.
Hadi Des takımından atılan adamı geçtim.1[DEV] , 2 [DES] e niye değinmiyorsunuz?
Etkinliklerde fotoları Etkinlik sorumlumuz olan Tuall alır.Tuall o gün olmadığı için fotoları Hüseyin ve Tolga kardeşlerim aldı kendileri msnde olmadığından fotoğrafları alamıyoruz.
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Enderxangel »

Cesurzade yazdı:Merhaba arkadaşlar.
Bakıyorum da münferit bir girişim, bütün bir loncaya mal edilmiş !
Koskoca Pardus Pantera Loncası işi gücü bırakıp ispiyonculuk yapacak !
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama ? Önce karşı klan üyesine rüşvet teklif etmek ne kadar etik ? Bunu açıklayın ! Eğer bunu savunuyorsanız bu Sizin bileceğiniz şey,kalitenizi sınamış oluruz !
Bizim kimse ile senkronize hareket etmek gibi bir lüksümüz yok ,klanın bölünüp bütünleşmesi umrumuzda değil ,keza biz kendi kendimize yetecek pozisyona ulaştık ! Pardus Pantera Loncasının, ROA Loncasını çekemediği üstü kapalı bir biçimde iddia edilmiş ! Bunları geçiniz . Çok değil 3 ay önce ki halinizi biliyorum , Herkes biliyor !
Şimdilerde Lonca nüfusu kalabalıklaştığı için ayaklar yere basmaz olmuş ! Merak etmeyin her çıkışın bir inişi vardır !
Adımızın anıldığı her ileti bize cevap hakkı doğurur, Bu vesile ile konuya dahiliyetimiz sürecektir
Saygılar ...
Artık şunu herkes bi anlasın. Bir girişimde bulunduk. Sonucunda,klanımızdaki bi lonca üyesi,karşı klana bizi ispiyonlayarak görevi sabote etti.
Veli abi,madem hem klanın bölünüp bütünleşmesi gibi şeyler umrunuzda değil...Neden Görevlerinizde arz loncalardan destek alıyorsunuz?
Madem ayaklarınızın da üstünde durabiliyosunuz,(ki bu iyi bişey,en azından beni sevindiren bi haber) o zaman klanda işiniz de yok sanırım.

Civra seni cidden tebrik ediyorum.Yorumlarını en beğendiğim kişi sensin objektifliğinle.
Ama pardusx loncasıyla aramızda geçenleri bilmediğin için o konuya pek değinme istersen.Mangoxkral adlı char direkt olarak LONCA CHARI olduğu için biz onlara böyle konuşuyoruz. Lonca charı teriminin tüm loncanın malı olduğunu ve tüm lonca üyelerini ilgilendirdiğini onlar iyi biliyor ;)
Fatihim benim chara değinme kardeşim.Hakkımı ben öbür tarafa bıraktım.Zaten komple günah doluyum en azından bi yerden kurtaralım paçayı :D :D

AmisosGame sorduğunuz her soruya cevap verildi daha ne amacı güdüyosun anlamadım.
Diyosun ki fotoğraflar ? dedik ya hüso da fotoğraflar diye...
Diyosun ki atılan des üyesine hala var yazdı,sonra atıldı yazdı çelişiyor falan...Dedi ya o yorumları yazan Buğra kardeşim:Konuya seri şekilde cevap yazmaktan atlamış olabilirim diye...

Güç konusunu açan arkadaş da konuyu açan arkadaş olduğu için o uzadı.Yoksa bizim de derdimiz değil,gelip burda biz güçlüyüz,gösteriyoruz gücümüzü tarzı mesaj yazmak.
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fearoftheclipse »

Cesurlar yazdı:
HarunYILMAZ yazdı:Size sorulan sorulara öyle güzel cevaplar veriyorsunuzki sonrada yok biz öyle demedik diyorsunuz :D
İlk kesen grupta 4Karargah var öncelikle bunu belirteyim.İkinci olarak Biz kadimi RoA olarak kestik demiyoruz sadece o grupta bulunan 2kişi bugün bizim üyemiz diyoruz.Kaldı ki bu yazdığımızdan 'biz olmasak görev yapamazdınızı' nasıl anladınız bilemiyorum.
Hadi Des takımından atılan adamı geçtim.1[DEV] , 2 [DES] e niye değinmiyorsunuz?
Etkinliklerde fotoları Etkinlik sorumlumuz olan Tuall alır.Tuall o gün olmadığı için fotoları Hüseyin ve Tolga kardeşlerim aldı kendileri msnde olmadığından fotoğrafları alamıyoruz.
Ogün o grupta bulunan 4 karargah üyesi var ve ben Pardus Loncasını kurmadan önce o loncanın Alparslan'dan sonra Constantine ile birlikte en yetkili kişisiyim hani bir zamanlar seninde olduğun lonca varya dolayısıyla benim altımdaki üyem olduğun lonca...
Bugün Roa nın 2 başkanıda Veli abinin eski loncasının üyeleri...
Bugün roanın başkan kadrosu dışında 3 üyesi birden aynı şekilde veli abinin eski loncasının üyesi...
İnanamıyorsan hüseyin abine sor anlatsın sana...
Madem hesap tutuyosunuz al sana hesap ;)
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön