SİZCE BU ÖNERİMİ ?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Re: SİZCE BU ÖNERİMİ ?

Mesaj gönderen OsmanBey »

Cesurzade yazdı:Merhaba arkadaşlar.
Bakıyorum da münferit bir girişim, bütün bir loncaya mal edilmiş !
Koskoca Pardus Pantera Loncası işi gücü bırakıp ispiyonculuk yapacak !
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama ? Önce karşı klan üyesine rüşvet teklif etmek ne kadar etik ? Bunu açıklayın ! Eğer bunu savunuyorsanız bu Sizin bileceğiniz şey,kalitenizi sınamış oluruz !
Bizim kimse ile senkronize hareket etmek gibi bir lüksümüz yok ,klanın bölünüp bütünleşmesi umrumuzda değil ,keza biz kendi kendimize yetecek pozisyona ulaştık ! Pardus Pantera Loncasının, ROA Loncasını çekemediği üstü kapalı bir biçimde iddia edilmiş ! Bunları geçiniz . Çok değil 3 ay önce ki halinizi biliyorum , Herkes biliyor !
Şimdilerde Lonca nüfusu kalabalıklaştığı için ayaklar yere basmaz olmuş ! Merak etmeyin her çıkışın bir inişi vardır !
Adımızın anıldığı her ileti bize cevap hakkı doğurur, Bu vesile ile konuya dahiliyetimiz sürecektir
Saygılar ...
Abim herşeyi yazmış zaten.
Burası Tılsım usta burda hoş muhabbet sohbet ve sağlam dostluklar vardır.
Dünkü çocuklar gelipte burda huzursuzluk yapıp Abilerine hakaret ederse gereken cevabı alırlar.
Burası Tılsım usta burda herkes kime ne kadar saygılı ise o kadar sağlamdır.
Burası Tılsım usta burda item değil Adamlık konuşur.
Burası Tılsım usta isteyen konuşur fakat sadece konuşur....
Burası Tılsım usta yeri gelir Tek Lonca olur. Üyelik için başvuru değil Saygı sevgi istenir.
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NefsKnowing »

Civra Bu yorum için Teşekkürler Bunu Bu Konuya Yaptığım Her yazıda Söyledim Lodosları Tebrik Ettiğimi bizim de gayet iyi bir iş çıkardığımızı!
Bu arada beceriksiz diyene güldüm bi dönüp aynaya baksan neler görceksin,çarla ilgili bi cevap da alamadım,Loncamdaki adamın teklifini bende burda öğrendim yaptığı bir hata ama en azından KLANINI etkilemiyor loncasını etkiliyor bu hata!
FaTiH
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurlar »

Civra yazdı:Konu nereden nereye gelmiş ama buna rağmen isteyerek kırıcı sözler sarf edilmemesi güzel.
Müsade ederseniz konu forum kurallarının 2nci maddesinden müebbete gitmeden birşeyler söylemek istiyorum.
Önce Pardusxbaskan (Ersin) büyük bir haksızlık yaptınız. Bakmak ve görmek arasındaki farkı bildiğinizi sanıyorum ve Ersinde gereken cevabı vermiş. Bence bu konuda Pardusx lerin yerini açıklamış üstüne laf söylemenin anlamı yok.
Roa olarak bir aktivitede bulunmanız çok hoş, sizinde sabır gösterip lodosların dağılmalarını beklemeniz disiplin açısından takdire şayan bir olay. Unuttuğunuz tek şey sunucularda başka bölgelerden e.ö. ye gelmek için alt+F4 yapıldığı zaman oyuna başladığımız yerin Kale olması. Kalenin şimdilerde pek öyle boş olması imkansiz gibi.

Bu konudaki yazıları okuyunca Roanın üye listesine baktım. Kısa zamanda 33 kişiye ulaştık diyorsunuz ama pek seçici davranmadığınız kanısı uyandı bende heleki böyle yeni oluşum içerisinde olan bir lonca için. İçinizde sevdiğim arkadaşlarda var tabiki. KFYGFB azimli çocuk bendeki diğer izlenimleri hariç onları burada paylaşmak istemiyorum Roanın Tılsımda olması için çok uğraştığını forumdan gördük. Buda takdire şayan bir olay.

Benim Roa olarak sizin yazınızdan anladığım bir ıspat içerisindesiniz, kimse size güçten bahsetmezken siz her yazınızda bu güçlü güçsüz kavramını irdeliyorsunuz. Mutlaka başarılı olacaksınız diye bir kuralda olduğunu sanmıyorum veya sizden böyle bir beklenti içerisinde olanlarmı var onuda bilmiyorum. Daha önceki yazımdada belirtmiştim bence yaşanan olay çok komik siz sabırla beklediniz karşı tarafta sabırla bekledi olaya bu şekilde yaklaşmak, bu şekilde görmek bence ilişkiler açısındanda önemli. Karşı tarafın bu olaydan haberi olması sonucunda ortaya atılan ithamlar yakışık almayan bazı açıklamaları bir kenara bırakırsak tartışmayı İsmet ve Handan çerçevesinde ve ilk Kale içerisinde kesecek iddiasını ortaya atmak bence sunucumuz için güzel bir aktivite olacak. Lodoslar olarak Handanı dışarı çekip kesmek şansımız olmadığından biz mecburen içeride keseceğiz. Arzlarında bu istekle kaleye gelmeleri güzel bir olay.

Devam arkadaşlar bakalım ilk önce kim kesecek :)
Üye listemizdeki hangi üyeden seçici davranmadığımız sonucunu çıkardınız anlamadım.Arz klanın hem kişilik hem item açısından sağlam oyuncularının bir çoğu loncamızdadır.Bu güne kadar kabul edilmeyen başvurularımız toplanıp lonca kursa onlardan bile sağlam bir lonca oluşur.

Pardusx loncasının yaptığı bana göre klana hakarettir ve Ersin Pardusx loncası üyesinin yaptığı yanlışı 'siz bize karışırsanız bizde size karışırız.' şeklinde geçiştiremez.

Güçlü olma konusuna gelirsek bizim kendimizi kanıtlama bi gibi bir derdimiz yok.Demişsiniz ki 'kimse size güçten bahsetmezken' konunun ilk mesajı bize güçten bahsediyor ondan sonra yazılan mesajlar bu kişiye cevap olarak yazılmıştır.

Neyse iftiralar olmadan,sağlıklı tartışmalara her zaman açığız.İyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurzade »

Koca koca adamlara klanın ne anlama geldiğini ben öğretecek olsaydım ,bu oyunu oynamaz ,bir ilk okul öğretmeni olmayı tercih ederdim
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Enderxangel yazdı:

Mangoxkral charını da çok iyi tanıyorum.Allahın belasını verdiği lanetli bi chardır o.Sahiplerini de tanıyorum. ;) ;)
Bizi ispiyonlayan kim diye düşünürken cevabı sen verdin Zeusss teşekkürler ;)

Orda her ne kadar İsmetin kesilmesine engel olsanız da kendi ...'ünüzü kurtaramadınız unutma bunu da ;) Sonra buraya çıkıp "kendini güçlü sanan" vb yorumlar da yapma.Orda en az 30 lodos vardı biz 18 kişiydik.

Biz kendimizi güçlü SANMIYORUZ. Sadece GÖSTERİYORUZ ;)
Şimdi bu konuya yazılan ilk yorum. Sence kim hakaret etmiş veya kim kendini güçlü gösterme çabasına girmiş?
Bundan sonraki yorumlarındaki Hakaretleride eklememe gerek yok sanırım.
Birde şu 30 kişilik Lodos Kadrosunun resminide bekliyoruz ;)
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

mrgizemli yazdı:01.01.2011 tarihinde arzların toplanıp İsmet i kesme planlarını boşa çıkardık Lodoslar olarak.
Kendilerini cok güçlü gören roa loncasının harekete geçmeden önceki teklifi buyrun.
Yorumları size bırakıyorum.

Resim

Resim
Sanırım Görme Bozukluğu var ?
FaTiH
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Herşeyi mi yanlış anlıyorsunuz yoksa mesajları okumadan mı cevap yazıyorsunuz?

Civra demiş ki 'size güçten bahsedilmemişken neden sürekli güçten bahsediyorsunuz kendinizi kanıtlamaya mı çalışıyorsunz'

Bende dedim ki'Konunun ilk mesajında bize güçten bahsedilmiş ondan sonra yazılan mesajlar ona cevaptır.
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Adama Teklif sunmuşsunuz yani bir nevi rüşvet adam kabul etmemiş savaş başlamış.
Savaşta ne yazdınız bilmem belliki Zeuss a bir şeyler söylenmiş.
Konu açmaz kolay kolay belliki bir güç gösterisi yapılmış.
Kendini güçlü sanan denilmiş. Siz direk hakaret etmişsiniz. Cevabıda süper yazmışsınız.
Peşine biz zaten olmasak görev yapamazdınız yazdınız.
Bizde diyoruzki bu sunucuda Roa ne zaman bi etkinlik yaptı veya bir görevin yapılmasına sebep oldu.
Siz Karargah ve Team Loncasının başarısını kendinize mâl ettiniz.
Hala 30 kişilik Lodos Kadrosu resmi görmek istiyoruz.
18 kişi ile 30 kişiyi kaleye tıktıysanız.
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

HarunYILMAZ yazdı:Adama Teklif sunmuşsunuz yani bir nevi rüşvet adam kabul etmemiş savaş başlamış.
Kendini güçlü sanan denilmiş. Siz direk hakaret etmişsiniz. Cevabıda süper yazmışsınız.
Bizde diyoruzki bu sunucuda Roa ne zaman bi etkinlik yaptı veya bir görevin yapılmasına sebep oldu.
1)Biz olmasak görev yapamazdınız kısmını nerde yazdık ?
2)Daha demin ilk siz yazdınız deyip sonradan olayı çarpıtmıyalım ilk biz yazmadık görüldüğü gibi
3)Oyunda Değilsen Oyunda Olanlar Hakkında Objektif Yorumlar Yapamayacağında Gayet Açık !
FaTiH
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

HarunYILMAZ yazdı:Adama Teklif sunmuşsunuz yani bir nevi rüşvet adam kabul etmemiş savaş başlamış.
Sanırım sen yanlış konu okuyorsun.Biz ne zaman 'biz olmasak görev yapamazdınız' dedik.Bahsettiğin başarıya gelince Karargah o başarıda büyük pay sahibiyken Team loncasının o başarıda hiçbir payı yoktur.Bizim o başarıyı kendimize mâl gibi bi derdimiz yok sadece görev grubundaki 2kişinin bugün bizim loncada olduğunu belirttik.Resimler Tolga ve Hüseyin kardeşlerimizdedir.En kısa zamanda görürsünüz fotoları.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön