SİZCE BU ÖNERİMİ ?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: SİZCE BU ÖNERİMİ ?

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

[quote="mrgizemli"] :lol: Kimin yardıma ihtiyacı oldugu belli taaa kuklacıdan adam gelmiş desteklemeye :lol:

Bknz. RoA Tılsım üye listesi;

Yehhu[Oktay] ;)
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cesurlar »

WaxWhineRAVYN yazdı:
mrgizemli yazdı:
GodfreyxSpider07 yazdı:Tılsım RoA'nın büyük işler başarmasını elbette bende isterim Oktay,her zaman da desteğim onlarladır.

Biraz maden teklifini arttırın da belki bende desteklerim 8-)
Buğracım biz yardım sever loncayız dimi :) arkadaşa biraz yardım yapalım ihtiyacı varsa ;)

Oktay biz bu adama RoA olarak teklifte bulunacak olsak öyle bir teklif yapardık ki değil Klanını loncasını bile seve seve satardı.

Bizi desteklemeye kimse bi yerden gelmedi.Biz RoA olarak bir aileyiz bunun kuklacısı veya tılsımı olmaz .Ayrıca Oktay Yehhu nickiyle Tılsım üye listemizdedir.Biz destek istesek gelen yorumlarla konu bir anda 500 sayfa olur ama bu tip bir konu için değmez merak etme. ;)
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

az gösteriş, az laf , az reklam , çok iş ancak bu şekilde başarı elde edebilirsiniz. En azından Tılsımda
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fearoftheclipse »

Oyundaki bir arkadaşımdan bu konuda bizim adımızın geçtiğini şu anda öğrendim ve daha önce hiç bakmadığım konuda hakkımızda ne iddalar döndüğünü gördüm o yüzden geç cevap yazdığım ve lonca sayfamıza herhangi bir yorum yapılıp olayın aslını öğrenmeksizin burada hakkımızda konuşup bizi karalamaya çalışanlara gereken cevabı geç vericek olduğumuz için okuyan arkadaşlarımızdan özür diliyorum...
Cesurlar yazdı:

Malesef Lodosların göstermiş olduğu beraberliği Arzlarda göremiyoruz.Fotoğraflardaki 'Kaleyi basıcaklar' yazan Mangoxkral Pardusx loncasının kp çarıdır.Toplandığımız yerde ParduSxBaşkaN ın bizi görmesi sadece rastlantı değilmiş demek ki. ;)
Gelelim sana...
Cumartesi günümüydü pazar günümüydü onu dahi hatırlamıyorum fakat haftasonu akşamı iksir üretimi için demir çekmek amacıyla antrepo arkasındaki demir madenine yöneldim ve madenden sonra ilerlerken bir kalabalık gördüm ve malum ender size okul sıralarınızda anlatmıştır teamspeak programı ile sürekli konuşmakta olduğumuzu yine sizi gördüğüm an teamspeakden burda bir kalabalık var diye belirttim ve o sırada kp charımızın kasasında iksir varmı yokmu diye bakmakta olan çağtay arkadaşım mangokral charının lodos olması ve teamspeakten benim galiba ismeti kesicekler dememle çağtay bize söylemeden resimde benimde ilk defa gördüğüm konuşmayı yapmış...
Her defasında lonca sayfanızdan tüm yetkililerinizin Pardus Loncasıyla herhangibir sorun yaşamayın gibi mesajlar vermesine rağmen yine bu haftasonu benim olmadığım ve sonradan öğrendiğim üzre yine tek taraflı olarak daha önce örneklerine bolca rastladığımız ve sonucunda sizin lonca sayfanızdan bir daha olmasın gibisinden yazılarınızla biten olayların ardından bizim loncamızın bir üyesi tarafından yapılan bu olaya herhangibir kusur bulmuyorum ve herhangibir özür gerektiren bir davranış olduğunu düşünmüyorum sizin üyeleriniz her seferinde bizim loncamıza saldırırken benim üyelerimden de aynı tepkiyi görmeyi kabullenmiş olmanız gerekir...
Ayriyetten resimlerden anlaşıldığı kadarıyla lodoslar bu olayı zaten biliyorlarmış bizim üzerimizden olayın faturasını üzerimize çıkarmaya çalışmayın...

NefsKnowing yazdı:Ayrıca Mangoxkral çarı ile ilgili gereken kişilerle ben konuşucam eğer söylendiği gibiyse iyi niyetimizi kötüye kullananlar gereken cevabı alacaklardır :D
Gelelim sana...
İyi niyetimizi kötüye kullananlar ifadesi görüyorum ?
Hangi iyi niyetden bahsediyorsun ?
Tek taraflı olarak kafanda iyi niyet gösterisimi yapıyorsun?
Veya kendi sayfanda yazdıklarına iyi niyet olarak mı görüyorsun?
Bakın ROA loncasının herhangibir üyeleri veya yetkilileri hepinize sesleniyorum bize bir iyi niyet göstermek istiyorsanız bundan sonra kendi sayfanız dahil bu forumun hiçbir yerinde Pardus Loncası'nın herhangibir ferdinin ve şahsımın ismini kullanmayın bu bir ricadır tekrarlanırsa ona göre İYİ NİYETİMİZİ KÖTÜYE KULLANANLAR GEREKEN CEVABI ALACAKLARDIR.
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&

Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Pardusxbaşkan yazdıkların zaten bizim iddialarımızı destekliyor.Ben ne dedim Pardusxbaşkan bizi gördü sonrada Pardusx loncasının kp çarı bizi ispiyonlamaya kalktı.Lodosların daha önceden haberi olup olmaması konumuz değil,konumuz bir Arz loncasının bizi Lodoslara ispiyonlamasıdır.
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NefsKnowing »

Demişsin Yha İyi Niyet Nedir İyi Niyet Şudur Sizin Gasp Ettiğiniz Çarla İlgili Herhangi Birşey Yapmamamız Ayrıca Yetkili Kişi Derken Sen Aklıma Bile Gelmemiştin Ben Sadece Veli Abiyle Konuşurum!
FaTiH
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fearoftheclipse »

Cesurlar yazdı:Pardusxbaşkan yazdıkların zaten bizim iddialarımızı destekliyor.Ben ne dedim Pardusxbaşkan bizi gördü sonrada Pardusx loncasının kp çarı bizi ispiyonlamaya kalktı.Lodosların daha önceden haberi olup olmaması konumuz değil,konumuz bir Arz loncasının bizi Lodoslara ispiyonlamasıdır.
Senin üyelerin benim loncama her defasında saldırırken benim üyeminde senin loncana saldırmasını kabulleneceksin lonca üyemin bu hareketi sizin loncanıza karşı bir harekettir bunu Arz klanına mal edemessiniz başarısızlığınızı üzerimize yıkmaya çalışmayın ve o ''başarılı'' loncanızdan birisi birdaha Pardus ismini kullanmasın...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&

Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurzade »

Merhaba arkadaşlar.
Bakıyorum da münferit bir girişim, bütün bir loncaya mal edilmiş !
Koskoca Pardus Pantera Loncası işi gücü bırakıp ispiyonculuk yapacak !
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama ? Önce karşı klan üyesine rüşvet teklif etmek ne kadar etik ? Bunu açıklayın ! Eğer bunu savunuyorsanız bu Sizin bileceğiniz şey,kalitenizi sınamış oluruz !
Bizim kimse ile senkronize hareket etmek gibi bir lüksümüz yok ,klanın bölünüp bütünleşmesi umrumuzda değil ,keza biz kendi kendimize yetecek pozisyona ulaştık ! Pardus Pantera Loncasının, ROA Loncasını çekemediği üstü kapalı bir biçimde iddia edilmiş ! Bunları geçiniz . Çok değil 3 ay önce ki halinizi biliyorum , Herkes biliyor !
Şimdilerde Lonca nüfusu kalabalıklaştığı için ayaklar yere basmaz olmuş ! Merak etmeyin her çıkışın bir inişi vardır !
Adımızın anıldığı her ileti bize cevap hakkı doğurur, Bu vesile ile konuya dahiliyetimiz sürecektir
Saygılar ...
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Siz üyelerinize Klanın ne demek olduğunu öğretememişseniz eğer bu münferit olay olmaktan çıkar.Lonca üyelerimiz arasındaki çatışmalar ayrı konudur.Klanı bu işin içerisine katmak etkinlikleri baltalamaya çalışmak terbiyesizliktir.
En son Cesurlar tarafından 03 Oca 2011 21:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Civra »

Konu nereden nereye gelmiş ama buna rağmen isteyerek kırıcı sözler sarf edilmemesi güzel.
Müsade ederseniz konu forum kurallarının 2nci maddesinden müebbete gitmeden birşeyler söylemek istiyorum.
Önce Pardusxbaskan (Ersin) büyük bir haksızlık yaptınız. Bakmak ve görmek arasındaki farkı bildiğinizi sanıyorum ve Ersinde gereken cevabı vermiş. Bence bu konuda Pardusx lerin yerini açıklamış üstüne laf söylemenin anlamı yok.
Roa olarak bir aktivitede bulunmanız çok hoş, sizinde sabır gösterip lodosların dağılmalarını beklemeniz disiplin açısından takdire şayan bir olay. Unuttuğunuz tek şey sunucularda başka bölgelerden e.ö. ye gelmek için alt+F4 yapıldığı zaman oyuna başladığımız yerin Kale olması. Kalenin şimdilerde pek öyle boş olması imkansiz gibi.

Bu konudaki yazıları okuyunca Roanın üye listesine baktım. Kısa zamanda 33 kişiye ulaştık diyorsunuz ama pek seçici davranmadığınız kanısı uyandı bende heleki böyle yeni oluşum içerisinde olan bir lonca için. İçinizde sevdiğim arkadaşlarda var tabiki. KFYGFB azimli çocuk bendeki diğer izlenimleri hariç onları burada paylaşmak istemiyorum Roanın Tılsımda olması için çok uğraştığını forumdan gördük. Buda takdire şayan bir olay.

Benim Roa olarak sizin yazınızdan anladığım bir ıspat içerisindesiniz, kimse size güçten bahsetmezken siz her yazınızda bu güçlü güçsüz kavramını irdeliyorsunuz. Mutlaka başarılı olacaksınız diye bir kuralda olduğunu sanmıyorum veya sizden böyle bir beklenti içerisinde olanlarmı var onuda bilmiyorum. Daha önceki yazımdada belirtmiştim bence yaşanan olay çok komik siz sabırla beklediniz karşı tarafta sabırla bekledi olaya bu şekilde yaklaşmak, bu şekilde görmek bence ilişkiler açısındanda önemli. Karşı tarafın bu olaydan haberi olması sonucunda ortaya atılan ithamlar yakışık almayan bazı açıklamaları bir kenara bırakırsak tartışmayı İsmet ve Handan çerçevesinde ve ilk Kale içerisinde kesecek iddiasını ortaya atmak bence sunucumuz için güzel bir aktivite olacak. Lodoslar olarak Handanı dışarı çekip kesmek şansımız olmadığından biz mecburen içeride keseceğiz. Arzlarında bu istekle kaleye gelmeleri güzel bir olay.

Devam arkadaşlar bakalım ilk önce kim kesecek :)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön