Neyi tartısıyonuz yaw ?
Eski roa ekibine kimse bişey demiyo zaten biz tılsımdaki roa ekibini bi etkinliğini görmedik diyoruz.
O kadim kesilirken grupdaki suan ki üyeniz o zaman karargah loncasında değilmiydi ?
Ayrıca roa nın eski ve diğer sunuculardaki oyuncuları cok iyi oyuncular sonra yönetici olarabilrler ama tılsımdaki üyelerinizin planladıkları bi işi yapamacaklarını anlayınca ortaya koydukları tavrı öneriyi ortaya koydum. Siz kendi sunucunuza bakın ve bence büyüklerinizden diğer sunuculardaki Lonca üyelerinden biraz ders alın :lol:
SİZCE BU ÖNERİMİ ?
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SİZCE BU ÖNERİMİ ?
Aman AmanWaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar tekrardan
Konuyu takip ettikçe daha da çok gülüyorum
Öncelikle RoA'nın bir başarısını göster diyen kişilere hitaben;
5 sunucuda aktif, 1 sunucuda ilan edilme ve 2 sunucuda da yapılanma aşamasında olan ve bünyesinde (5 sunucu için) 150'den fazla üyeyi barındıran ve bunları birbirinden farklı sunucularda bir arada tutabilen kaç lonca var İKV 'de ?
Her sunucuda gereksizce, yaptığı her hareketi eleştirilip, engel çıkarılmaya çalışılmasına rağmen "4" yıldır (ki bu süre bazılarınızın oyun hayatından hatta şuanda oynadığınız Tılsım sunucusundan bile eskidir. ) ayakta kalabilen kaç lonca var ?
Her ortamda İKV'nin tanıtımını yapan, 50 ye yakın forumda konular açan, videolar ve resimler hazırlayan, bu resim ve videoları fanart başarısı yakalayan kaç lonca var ?
Tılsım sunucusu için; İKV özel sürüm DVD'si içerisinde Logosu bulunan, ya da bir başka ürünü bulunan Tılsım sunucusu kökenli bir lonca var mı ?
Hadi diyelim tamam, bunlar RoA'nın genel başarıları Tılsım RoA için konuşalım;
Diyorsunuz ki bizden sonra açıldı bu lonca, siz daha yenisiniz.
Sizin loncalarınız dan sonra açılmasına rağmen, şuanda burada bahsi geçiyor ve Tılsımda hangi loncalar var dendiğinde adı geçiyorsa, Tılsım'ın sizin gözünüzde değerli ve büyük loncaları onu rakip olarak görüyorsa ve siz Tılsımın çok önemli kişilikleri(!) sunucunun çok bilmişleri(!) şuanda bu oluşum hakkında atıp tutuyorsanız ve size dert olmuşsa, o zaman ya siz çok küçüksünüz bizi sindiremiyorsunuz ya da biz çok büyüğüz ki bizi hazmedemiyorsunuz
İyiForumlar...
FaTiH
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
Oktay kardeşim sanırım anlamadın beni ,benim RoA ve ya Tılsım RoA oyuncuları ile kişisel sorunum yoktur hepsi ile çok iyi geçinirim az yukarıdaki Fatih'in bana kardeşim lafını yakıştırmasından bunu anlayabilirsin.
Fatih'e gelince ; siz benim için yerinizi zaten biliyorsunuz.Hepinizi sever,sayarım her biriniz beni tanır.Aramızda problem olmasının imkanı yok Buğra'ya birkaç soru sorduk sadece.Cevaplayamadığı 2 şey var ;
- RoA'nın Tılsım Sunucusunda yaptığı ilk veya kimsenin yapamadığı bir başarısı?
- Neden Hüseyin'i 2 saat öncesine kadar neden hala görev yapmaktadır diye lanse ettiğinin gerekçesi?
Godfrey ve Tılsım RoA kıyaslanamayacak kadar uç loncalardır fakat her zaman yardımlaşma içerisindedir..Ben Nefx(NeFxRoAŞK) karakterinin kasılmasına dahi yardım etmiş biriyim.RoA Tılsım sunucusuna ilk geldiğinde Hüseyin Godfrey ve RoA loncalarını kardeş lonca yapmayı teklif etmiştir.Godfrey Lonca üyelerinin yarısından çoğu zaten Tılsım'ın ilk gününden beri buradalar.Siz henüz oluşum aşamasındasınız.En basitinden GodFreyxKorsaNx şifacılık lansmanında her alanda başarıyı yakalamış bir kişidir.Godfrey Loncası reklamı pek sevmez,Neredeyse 1 yıl kadar önce Lonca sayfası 13 Ocak 2010 tarihinde tarafımca açılmıştır fakat henüz 68 sayfadır.Bu bile reklamı sevmediğimizin bir göstergesidir.En basitinden bu sunucuda "Junon" Godfrey Loncası tarafından kesilmiştir fakat pek kimse bunu bilmez çünkü reklamı sevmeyiz.
Lafı ve tartışmayı uzatmaya gerek görmüyorum.Şu bilinsin ki hiç kimse ile sorunum yoktur.Kafalardaki soru işaretlerini silmek amacıyla elbette hepimiz ara sıra tartışacağız.
İyi akşamlar/forumlar.
Fatih'e gelince ; siz benim için yerinizi zaten biliyorsunuz.Hepinizi sever,sayarım her biriniz beni tanır.Aramızda problem olmasının imkanı yok Buğra'ya birkaç soru sorduk sadece.Cevaplayamadığı 2 şey var ;
- RoA'nın Tılsım Sunucusunda yaptığı ilk veya kimsenin yapamadığı bir başarısı?
- Neden Hüseyin'i 2 saat öncesine kadar neden hala görev yapmaktadır diye lanse ettiğinin gerekçesi?
Godfrey ve Tılsım RoA kıyaslanamayacak kadar uç loncalardır fakat her zaman yardımlaşma içerisindedir..Ben Nefx(NeFxRoAŞK) karakterinin kasılmasına dahi yardım etmiş biriyim.RoA Tılsım sunucusuna ilk geldiğinde Hüseyin Godfrey ve RoA loncalarını kardeş lonca yapmayı teklif etmiştir.Godfrey Lonca üyelerinin yarısından çoğu zaten Tılsım'ın ilk gününden beri buradalar.Siz henüz oluşum aşamasındasınız.En basitinden GodFreyxKorsaNx şifacılık lansmanında her alanda başarıyı yakalamış bir kişidir.Godfrey Loncası reklamı pek sevmez,Neredeyse 1 yıl kadar önce Lonca sayfası 13 Ocak 2010 tarihinde tarafımca açılmıştır fakat henüz 68 sayfadır.Bu bile reklamı sevmediğimizin bir göstergesidir.En basitinden bu sunucuda "Junon" Godfrey Loncası tarafından kesilmiştir fakat pek kimse bunu bilmez çünkü reklamı sevmeyiz.
Lafı ve tartışmayı uzatmaya gerek görmüyorum.Şu bilinsin ki hiç kimse ile sorunum yoktur.Kafalardaki soru işaretlerini silmek amacıyla elbette hepimiz ara sıra tartışacağız.
İyi akşamlar/forumlar.
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
İşte sende diyorsun sercanım,
RoA hangi İLK'i başardı.
Ve diyorsun ki YENİ bir lonca.
Kısa zamanda büyük işler yaptı ki Tılsım tarafından ilkleri başarması bekleniyor
İyiForumlar....
RoA hangi İLK'i başardı.
Ve diyorsun ki YENİ bir lonca.
Kısa zamanda büyük işler yaptı ki Tılsım tarafından ilkleri başarması bekleniyor
İyiForumlar....
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
Tılsım RoA'nın büyük işler başarmasını elbette bende isterim Oktay,her zaman da desteğim onlarladır.
- mrgizemli
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Z Y N
GodfreyxSpider07 yazdı:Tılsım RoA'nın büyük işler başarmasını elbette bende isterim Oktay,her zaman da desteğim onlarladır.
Biraz maden teklifini arttırın da belki bende desteklerim

- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
Bliyorum zaten kardeşim, söylediklerimden yanlış birşey anladıysan affola, biz birbirimizi tanırız zaten
Benim lafım diğer kişilereydi daha çok
Benim lafım diğer kişilereydi daha çok
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
Buğracım biz yardım sever loncayız dimimrgizemli yazdı:GodfreyxSpider07 yazdı:Tılsım RoA'nın büyük işler başarmasını elbette bende isterim Oktay,her zaman da desteğim onlarladır.
Biraz maden teklifini arttırın da belki bende desteklerim![]()
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
Kasım Ayından Beri 33 kişi olduk ve Kim Ne düşünür Bilmiorum ama Objektif olarak bakan herkesin görebilceği gibi Gayet de Sağlamız! Hafta Sonu 3 grpla migrat yapmamız bile buna en ufak bi örnek olabilir!
Kasım Ayından Beri,İlk Kestiği bir şey diye soruorsunuz, Yeni Eklenen Bir şey Yok zaten ,eğer sorarsanız ki eski olduğunuzu söylüyorsunuz.Tılsım RoA bir kaç kere Başkan değiştirdi ve bunları ayrı dönemler olarak ele alıoruz bunu kavramak zor olmasa gerek!
Sanırım Bugra hızlı yazdığı için Hüso nun ayrıldığını atlamış olabilir ki sadece Hüso da değil yani bu da bir şeyi değiştirmez.
İlk ne kestiniz sorusuna cvp verdm sanırım ancak bugra ve arda cesurlarxbugra ve constantine'in ilk kadim kestiği de bilinmektedir ve ikiside loncamız üyesidir hatta Bugra ile Aynı görevlerdeyiz.
Sercan Sen beni kastın ben seni kastım yardımlaştık bunun konuyla alakası yok sanırım ve söylediğim gibi sana ve loncanıza saygımız her zaman var zaten!
Kasım Ayından Beri,İlk Kestiği bir şey diye soruorsunuz, Yeni Eklenen Bir şey Yok zaten ,eğer sorarsanız ki eski olduğunuzu söylüyorsunuz.Tılsım RoA bir kaç kere Başkan değiştirdi ve bunları ayrı dönemler olarak ele alıoruz bunu kavramak zor olmasa gerek!
Sanırım Bugra hızlı yazdığı için Hüso nun ayrıldığını atlamış olabilir ki sadece Hüso da değil yani bu da bir şeyi değiştirmez.
İlk ne kestiniz sorusuna cvp verdm sanırım ancak bugra ve arda cesurlarxbugra ve constantine'in ilk kadim kestiği de bilinmektedir ve ikiside loncamız üyesidir hatta Bugra ile Aynı görevlerdeyiz.
Sercan Sen beni kastın ben seni kastım yardımlaştık bunun konuyla alakası yok sanırım ve söylediğim gibi sana ve loncanıza saygımız her zaman var zaten!
FaTiH
- mrgizemli
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Z Y N
:lol: Kimin yardıma ihtiyacı oldugu belli taaa kuklacıdan adam gelmiş desteklemeye :lol:
mrgizemli yazdı:Neyi tartısıyonuz yaw ?
Eski roa ekibine kimse bişey demiyo zaten biz tılsımdaki roa ekibini bi etkinliğini görmedik diyoruz.
O kadim kesilirken grupdaki suan ki üyeniz o zaman karargah loncasında değilmiydi ?
Ayrıca roa nın eski ve diğer sunuculardaki oyuncuları cok iyi oyuncular sonra yönetici olarabilrler ama tılsımdaki üyelerinizin planladıkları bi işi yapamacaklarını anlayınca ortaya koydukları tavrı öneriyi ortaya koydum. Siz kendi sunucunuza bakın ve bence büyüklerinizden diğer sunuculardaki Lonca üyelerinden biraz ders alın :lol: