Ayrıca Tılsım RoA nın ilk Sunucu Temsilcisi olan Orti [DEV] seviyesinde üyelerimizden KFYGFB,Gülenbulut ve Yağmursu da [DES] seviyesinde görev yapmaktadır.
03 Oca 2011 19:31
KFYGFB destek takımından kendi isteğiyle ayrılmış ve bundan ilk benim haberim olmuştur.
Loncandaki üye destek takımında yer almazken Loncanı üstün tutmak amacı ile henüz 2 saat önceye kadar destek takımında görev yapmaktadır diyordun,şimdi ilk benim haberim oldu diyorsun Buğracığım.
Tartışmaları saygı çerçevesinde uslubumuzu koruyarak yapalım lütfen ki konu kilitlenmesin.
Ayrıca Tılsım RoA nın ilk Sunucu Temsilcisi olan Orti [DEV] seviyesinde üyelerimizden KFYGFB,Gülenbulut ve Yağmursu da [DES] seviyesinde görev yapmaktadır.
03 Oca 2011 19:31
KFYGFB destek takımından kendi isteğiyle ayrılmış ve bundan ilk benim haberim olmuştur.
Loncandaki üye destek takımında yer almazken Loncanı üstün tutmak amacı ile henüz 2 saat önceye kadar destek takımında görev yapmaktadır diyordun,şimdi ilk benim haberim oldu diyorsun Buğracığım.
Tartışmaları saygı çerçevesinde uslubumuzu koruyarak yapalım lütfen ki konu kilitlenmesin.
Bunu zaten açıklamıştım.Ben orada KFYGFB nin eski Destek Takımı üyesi olduğunu belirtsem bile değişen birşey olmayacaktı.Çünkü Tılsımda yeni ve eski üyelerinden 1i[DEV] 2si[DES] olarak çalışan 1i ise eski [DES] olan başka bir lonca zaten yoktur.Konuya seri şekilde cevap yazdığımdan atlamışım bunda anlaşılmayacak bir şey yok.
Siz neyin peşindesiniz. Roa bu sunucuda ne yapmış yaa allah aşkına?
Söyleyin yaptık demekle değil gerçek anlamda söyleyin koyun şuraya iki foto.
Roa oyunun ilk Loncası evet bunu çok iyi biliyorum.
Bu sunucuya Roa gelsin isteyen de en çok bendim.
Elimden geleni yaptım bu sunucuya gelebilmesi için.
Kendi loncamda bulunan kişilerin ismini de yazdırdım.
Sevdiğim arkadaşlarada bu loncada olmaları için rica da da bulundum.
Roa belki diğer sunucularda veya eskide bir çok güzelliğe imza atmıştır ve attıda.
Ancak o başka sunucudaki arkadaşlar hep saygı değer insanlardı.
Bir çoğu yönetim kadrosunda ancak onlar Yönetim kadrosuna geçtiklerinde geride sadece isimlerini bıraktılar.
Yönetimdeki arkadaşlar sadece Yönetici ve bu oyunun gerçek destekçileri olmak için oyundaki karakterlerini, loncalarını bıraktılar.
Hiç biri belli bir zaman sonra Bir kaç kişinin bir tartışmada onların ismi ile prim yapmasını sağlayacaklarını düşünerek yapmadılar bunu.
Yönetim deki insanların isimlerini kullanarak bir şey ispatlayacak değilsiniz buna meyl etmenizde olmaz.
Bugün hüeyin veya diğerleri eğer o DES kadrosunda değil ise sebebi Oraya layık olmadıklarından ve şu an sizin sergilediğiniz davranışa uygun olduklarından değiller.
Burda konuşmak için önce bir güzelliğe imza atın.
Yönetim de olan arkadaşlar kendi emekleri ile ordalar onların ismi ile prim yapmayın.
HarunYILMAZ yazdı:Siz neyin peşindesiniz. Roa bu sunucuda ne yapmış yaa allah aşkına?
Söyleyin yaptık demekle değil gerçek anlamda söyleyin koyun şuraya iki foto.
Roa oyunun ilk Loncası evet bunu çok iyi biliyorum.
Bu sunucuya Roa gelsin isteyen de en çok bendim.
Elimden geleni yaptım bu sunucuya gelebilmesi için.
Kendi loncamda bulunan kişilerin ismini de yazdırdım.
Sevdiğim arkadaşlarada bu loncada olmaları için rica da da bulundum.
Roa belki diğer sunucularda veya eskide bir çok güzelliğe imza atmıştır ve attıda.
Ancak o başka sunucudaki arkadaşlar hep saygı değer insanlardı.
Bir çoğu yönetim kadrosunda ancak onlar Yönetim kadrosuna geçtiklerinde geride sadece isimlerini bıraktılar.
Yönetimdeki arkadaşlar sadece Yönetici ve bu oyunun gerçek destekçileri olmak için oyundaki karakterlerini, loncalarını bıraktılar.
Hiç biri belli bir zaman sonra Bir kaç kişinin bir tartışmada onların ismi ile prim yapmasını sağlayacaklarını düşünerek yapmadılar bunu.
Yönetim deki insanların isimlerini kullanarak bir şey ispatlayacak değilsiniz buna meyl etmenizde olmaz.
Bugün hüeyin veya diğerleri eğer o DES kadrosunda değil ise sebebi Oraya layık olmadıklarından ve şu an sizin sergilediğiniz davranışa uygun olduklarından değiller.
Burda konuşmak için önce bir güzelliğe imza atın.
Yönetim de olan arkadaşlar kendi emekleri ile ordalar onların ismi ile prim yapmayın.
Başarınız nedir sorusuna zaten cevap vermiştim tekrar tekrar aynı şeyleri cevaplamaya gerek yok.
Biz Yönetim kadrosunda olan kardeşlerimizin oralara KENDİ BECERİLERİ ile geldiğinin zaten farkındayız ve bundan prim sağlamak gibi bir derdimizde yok.Bizim bu konudaki tek mutluluğumuz RoA nın bu tür oyunculardan oluşmaya devam ettiğine inanmamızdır.
Lonca üyelerimizin başardığı tüm başarıları şahsi olararak Roa nın başarısı sayıyorum.Çünkü biz RoA olarak bir aileyiz ve hangi sunucumuzdan çıkarsa çıksın bir yönetici çıkardığımızda öz abimizi,kardeşimizi önemli bir mevkide görmüş gibi seviniriz.
Son olarak Hüseyinin Destek takımından ayrılmasının sebeplerini bilmeden yorum yapmayınız.Hüseyin isterse bunları kendi açıklar ben Hüseyinin yerine konuşamam.
Arkadaşım sen yönetici Çıkaramazsın.
Yönetici olurlar. Üstün başarılarından dolayı.
Yönetici olmak için gereken vasıfları kişilere ne sen nede bir başkası kazandırabilir.
Evet başarı diyorum. Koyun iki foto diyorum.3 kişi kestiniz onu diyorsunuz.
Bu oyunda yapılmamış neyi yaptınız neye yardımcı oldunuz merak ediyorum.
Anlatamıyor muyuz Anlaşılmıyor mu?
Denedik ve Olmadı Biz Bunu Kabullenirken Siz Neden Kabullenemiyorsunuz ?
Bizim kimseye hava atmak gibi bir ihtiyacımız yok zaten gereken Her Şeye Sahibiz En Önemlisi Dostluk Ve Kardeşliğe
Bu 2 Klanın Savaşı ve alta düşmeler üste çıkmalar olacaktır bizde düşeceğiz ve yeniden çıkacağız farkındaysanızda foruma gelip konu açanda biz değiliz.Bu Arada RoA'nın Özelliğini Bilmeyen Daha Doğrusu İçinde BULUNAMAYANların RoA Hakkında Yorum Yapmaları Bana Göre Acınasıdır.
Arz Klanı İçindeki Her Lonca ve üye ile Tartışmaktan Kaçınarak ,Arz Klanının Lodoslar Karşısında Bir Bütün Olması için uğraş vermektende çekinmeyeceğiz bu yüzdendir ki özellikle Sevdiğim Kardeşim Sercan ve Onun Değerli Loncası Godfreyler ile tartışmak gibi bir niyetimiz yok ancak Arz Klanında Olup da Arzlardan Lodoslara İstihbarat Veren Lonca veya üyeleri de şiddetle kınamaktayım Bu da Acizliğin örneğidir.
Bizim için zevkli bir uğraştı eminim ki klan savaşları daha da ateşlenecek böylece tılsım daha zevkli hale gelecek ve O kadar Saat O kalede bekleyen Zeuss baytarı da tebrik ediorum ancak kalenin içinde yalnız kendisi varken kalede 25 30 kşinin aniden çıkması ki o saatte bizi şaşırttı yok o saatte onu arasam küfür eder fln demeye gerek yok gözümle gördüğümü senn varsayımlarına bırakacak değilim Telefonla aramamış olaBİLİRsin.
Ancak Kalede O kadar kişinin aniden çıkmasının da bir hikmeti vardır heralde yoksa tayy-ı Zaman Bast-ı Mekan heralde çarlar
Neyse Lodoslarıda Loncamıda Kutluorum Tartışmanın Anlamı Yok.
Öncelikle RoA'nın bir başarısını göster diyen kişilere hitaben;
5 sunucuda aktif, 1 sunucuda ilan edilme ve 2 sunucuda da yapılanma aşamasında olan ve bünyesinde (5 sunucu için) 150'den fazla üyeyi barındıran ve bunları birbirinden farklı sunucularda bir arada tutabilen kaç lonca var İKV 'de ?
Her sunucuda gereksizce, yaptığı her hareketi eleştirilip, engel çıkarılmaya çalışılmasına rağmen "4" yıldır (ki bu süre bazılarınızın oyun hayatından hatta şuanda oynadığınız Tılsım sunucusundan bile eskidir. ) ayakta kalabilen kaç lonca var ?
Her ortamda İKV'nin tanıtımını yapan, 50 ye yakın forumda konular açan, videolar ve resimler hazırlayan, bu resim ve videoları fanart başarısı yakalayan kaç lonca var ?
Tılsım sunucusu için; İKV özel sürüm DVD'si içerisinde Logosu bulunan, ya da bir başka ürünü bulunan Tılsım sunucusu kökenli bir lonca var mı ?
Hadi diyelim tamam, bunlar RoA'nın genel başarıları Tılsım RoA için konuşalım;
Diyorsunuz ki bizden sonra açıldı bu lonca, siz daha yenisiniz.
Sizin loncalarınız dan sonra açılmasına rağmen, şuanda burada bahsi geçiyor ve Tılsımda hangi loncalar var dendiğinde adı geçiyorsa, Tılsım'ın sizin gözünüzde değerli ve büyük loncaları onu rakip olarak görüyorsa ve siz Tılsımın çok önemli kişilikleri(!) sunucunun çok bilmişleri(!) şuanda bu oluşum hakkında atıp tutuyorsanız ve size dert olmuşsa, o zaman ya siz çok küçüksünüz bizi sindiremiyorsunuz ya da biz çok büyüğüz ki bizi hazmedemiyorsunuz
HarunYILMAZ yazdı:Arkadaşım sen yönetici Çıkaramazsın.
Yönetici olurlar. Üstün başarılarından dolayı.
Yönetici olmak için gereken vasıfları kişilere ne sen nede bir başkası kazandırabilir.
Evet başarı diyorum. Koyun iki foto diyorum.3 kişi kestiniz onu diyorsunuz.
Bu oyunda yapılmamış neyi yaptınız neye yardımcı oldunuz merak ediyorum.
Tamamda bizim övündüğümüz şey bizim yöneticileri çıkarmamız değil zaten böyle birşey yapamayız.Bizim övüncümüz RoA üye listesinde geçmişte ve günümüzde üstün başarılı oyunculardan çokça bulunmasıdır.
En son Cesurlar tarafından 03 Oca 2011 20:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.