Oyunu Bırakıyorum bırakma sebebim kişiliksizin brinin hesabımdakı itemleri boşaltıp charları silmesidir. Karakterleri Plusun bitmesi nedeniyle geri kurtaramadığımızdan ATAxWHİTE & ATAxWHITE Charları artık yokdur .
Bu Emek Hırsızlığını yapan kişiyi Yarın savcılıga suc duyruusnda bulunuyoruz. Saat 11:00 De Avukat ile görüşüp 13:40 dan Sonra Şikayetde bulunmuş Olacağız.
Sobee Nın de desteği ile Bu Emek Hırsızına Bu nun bir Oyun ama Yaptıklarının cocuk oyuncağı olmadığını öğretmiş olacağız.
Atakan sacmalama kardesim gitmek bize yakismaz gidere gider yapariz biz kolayin ulan arkanizi gari siz silin biz 1 haftada yine kral oluruz ortada oynatayak masumprensesler buluruz :lol:
Herkese merhaba... STYLX kardeşliği adına atakan bu şekilde bir vedayı kabul etmiyoruz haberin ola.. Oyundaki iki veya üç tane karaktersiz kişilerin yaptığı SUÇ VE HAYSİYETSZ DAVRANIŞ yüzünden bu oyundan ve aramızdan gitmen olmaz... STYLX olarak her zaman yanındayız bunu söylememe gerek yok sana umuyorum.. Ve diğer konuya gelince fotolardan anlaşılacağı gibi oyunda başkalarının isim vermeye gerek yok anlaşılıyor ve biliniyor zaten (o kişiler için yaptım ben bunu siz onunla tartıştınız vb vb gibi bir olay mevcut) altını çizerek belirtiyorum HİÇ KİMSE İÇİN SUÇ DENİLECEK BİR OLAYA KALKIŞMA KİMİN İÇİN YAPMISSAN EMİN OL SENİN ARKANDA KİMSE OLMAYACAK BUNU EMİN OL.Bu olayada konu kilit gelecek evet biliyoruz... AMA BUNUN REAL HAYATTA DEVAM EDECEĞİNE EMİNİM KİM VEYA KİMLER TARAFINDAN YAPILMIŞSA BAKALIM KARŞIMIZDA REAL HAYATTA KİMLER GELİCEK BUNU SABIRSIZLIKLA BEKLEMEYE BAŞLADIM... herkese iyi oyunlar oyunda bu adam iyi bu adam bunu yapmaz bu adam oyunun nerdeyse kitabını yazmıs bunun oyle bir derdi yok neden yapsın demeyın... Real hayatta suratına bakmayacagınız insanlar oyunda karşınızda sizinle muhabbet kurmaya çalısıyor...
StylxZorabi yazdı:Atakan sacmalama kardesim gitmek bize yakismaz gidere gider yapariz biz kolayin ulan arkanizi gari siz silin biz 1 haftada yine kral oluruz ortada oynatayak masumprensesler buluruz :lol:
Bu konu ile Mehmet in ( Masumprens ) ne alakası var nerden getirip bu konuya dahil ettin anlamadım foto da sildim diyen Mehmet mi yoksa Veysel dediğiniz kişimi ?
StylxZorabi yazdı:Atakan sacmalama kardesim gitmek bize yakismaz gidere gider yapariz biz kolayin ulan arkanizi gari siz silin biz 1 haftada yine kral oluruz ortada oynatayak masumprensesler buluruz :lol:
Bu konu ile Mehmet in ( Masumprens ) ne alakası var nerden getirip bu konuya dahil ettin anlamadım foto da sildim diyen Mehmet mi yoksa Veysel dediğiniz kişimi ?
Gözlerin fazla görmüyor sanirim ne yaziyor orda masumprens mi yaziyor :lol:
KIVIRDIMSA SOK BI YANINA GÜLÜM MASUM GÜZEL KIYLAMIS SENI ONUN ADI OLMAYAN ISME BILE GÜZEL BIR AV KÖPEGI EDASINDA ATLIYORSUN DU DENEYELIM ZEUSS TUT OGLUM :lol: