AmisosxxPittBuLL yazdı:http://img824.imageshack.us/slideshow/w ... 04191p.jpg Buyurun efendim
Fotoğrafları tek tek eklemektense böyle bir slide ile sizlere sunmayı uygun gördüm
Resimlerdeki kişileri tag layamadığım için şimdiden özür diliyorum.
Cesurlar yazdı:
Saolasın .Organizasyonu düzenleyenler fotoğraflara tek tek tag atmaya uğraşmazken bizden tek tek bakmamızı istiyorlar sandım bi an.
Böyle bir slide da hazırlanmıştı.
Resimlerin tek tek link verilmesinin nedeni, orada bulunan arkadaşların anı olarak kendi bilgisayarlarına aktarmak istemesiydi.
Not : Resimlerin devamı xXxSERDARBEYxXx 'de bulunmaktadır. Kendisi en kısa sürede bizlerle paylaşacaktır.
Hem slide hazırlandı Hem Resimlerin Tümünü görebileceğiniz şekilde Tek link halınde verildi hem Resimlerin tek tek Linkleri verildi Hem bu resimlerin Tümü Facebook da paylaşıldı (Bir çoğu etiketlendi) Hem İKV Tılsım Facebook grubunda yayınlandı.
Yapılan bu güzelliği eleştirmekten vazgeçin.
Fotoğraflar Digital kamerada yüksek çözünürlükte çekildiği için Foruma Resim olarak eklenmesi sorun oluyor.
Harun Çok Haklısın Üstadım Resimlerin Boyutu Çok Fazla Merak Eden Arkadaşlarımız Facebooktan İstanbul Kıyamet Vakti (Tılsım) Adlı Grubumuzdan Bakabilirler.
çok güzel gündü başta organizatörler vede Sobee ekibinden orada olanlar olmak üzere gelen herkese tekrar teşekkürler en kısa zamanda yeni organizasyonlarda buluşmak dileğiyle