HarunYILMAZ yazdı:Biz kimseden üstün Görmüyoruz GösterMiyoruz kendimizi.
Ama biliyoruz kim neyi nasıl yapar.
Rahatız her zaman bekleriz
Bizde kendimizi üstün Görmüyoruz Göstermiyoruz.Sadece Güçlü,Büyük Gösteriyoruz.Eğer sizlerde Güçlü ve Büyükseniz üstün olma gibi bir durumumuz söz konusu olamaz.Davetiniz için sağolun bizde bekleriz.
RoA nın Tılsımda Gösterdiği tek bir başarıyı söyler misin ? Diğer arz arkadaşlarında bana söylediği gibi RoA nın Havası Tılsımda esmez...
RoA loncası Tılsım sunucusuna geleli uzun süre olmasına rağmen eski Sunucu Temsilcimiz olan KFYGFB nin Destek Takımındaki görevi sebebiyle loncamız etkin olamamıştır.Ama Kasım ayında görevi benim ve NeFxRoAŞK(Fatih) kardeşimin almasından sonra üye sayımız 33 kişiye ulaşmıştır.Ayrıca yapılan sayısız GB sayesinde bugün 21farklı üyemizde zırh ve neredeyse üyelerimizin tamamında şaheser bulunmaktadır.
Ayrıca Tılsım RoA nın ilk Sunucu Temsilcisi olan Orti [DEV] seviyesinde üyelerimizden KFYGFB,Gülenbulut ve Yağmursu da [DES] seviyesinde görev yapmaktadır.
Kadim Hidrayı Tılsımda ve Oyunda ilk kesen grupta olan Cesurlarxbuğra ve Constantine de loncamız üyelerindendir.
Yaptıklarımız belki size biirşey ifade etmiyordur.Ama bundan sonra yapacaklarımızı sadece izleyin.
Louster yazdı:( Nokta.)
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi ]
Bizde kendimizi üstün Görmüyoruz Göstermiyoruz.Sadece Güçlü,Büyük Gösteriyoruz.Eğer sizlerde Güçlü ve Büyükseniz üstün olma gibi bir durumumuz söz konusu olamaz.Davetiniz için sağolun bizde bekleriz.
RoA nın Tılsımda Gösterdiği tek bir başarıyı söyler misin ? Diğer arz arkadaşlarında bana söylediği gibi RoA nın Havası Tılsımda esmez...
RoA loncası Tılsım sunucusuna geleli uzun süre olmasına rağmen eski Sunucu Temsilcimiz olan KFYGFB nin Destek Takımındaki görevi sebebiyle loncamız etkin olamamıştır.Ama Kasım ayında görevi benim ve NeFxRoAŞK(Fatih) kardeşimin almasından sonra üye sayımız 33 kişiye ulaşmıştır.Ayrıca yapılan sayısız GB sayesinde bugün 21farklı üyemizde zırh ve neredeyse üyelerimizin tamamında şaheser bulunmaktadır.
Ayrıca Tılsım RoA nın ilk Sunucu Temsilcisi olan Orti [DEV] seviyesinde üyelerimizden KFYGFB,Gülenbulut ve Yağmursu da [DES] seviyesinde görev yapmaktadır.
Kadim Hidrayı Tılsımda ve Oyunda ilk kesen grupta olan Cesurlarxbuğra ve Constantine de loncamız üyelerindendir.
Yaptıklarımız belki size biirşey ifade etmiyordur.Ama bundan sonra yapacaklarımızı sadece izleyin.
GodfreyxSpider07 yazdı:Buğra rezil olmuşsunuz insan bana haber verir
Rezil olunacak bir durum olsa tabi ki haber verirdik.İsmeti RoA olarak Korkaklar gibi kalenin dışında değilde delikanlı gibi kalenin içerisinde kesmeyi denedik.Ama Lodos muhafızların yanına BAZI ARZLARIN bizi ispiyonlaması sonucu bizim kadar kalabalık bir Lodos grubuda eklenince kesemedik.Daha sonra ise bu kişilere 4 saat boyunca savaş dersi verdik.Anlayacağın şifalarımızda bir problem yoktu lonca üyelerimizden Maynaqşifacı ve Adalet bana göre ARZ klanındaki en iyi şifacılardır.
RoA loncası Tılsım sunucusuna geleli uzun süre olmasına rağmen eski Sunucu Temsilcimiz olan KFYGFB nin Destek Takımındaki görevi sebebiyle loncamız etkin olamamıştır.Ama Kasım ayında görevi benim ve NeFxRoAŞK(Fatih) kardeşimin almasından sonra üye sayımız 33 kişiye ulaşmıştır.Ayrıca yapılan sayısız GB sayesinde bugün 21 üyemizde zırh ve neredeyse üyelerimizin tamamında şaheser bulunmaktadır.
Demek sizler olmasanız görev yapamayacak bu sunucu
Kendinizdemisiniz siz yaa
Tılsım a RoA geldiğinde yapılacak görev kalmamıştı çözülecek boss kalmamıştı
Kadim demekki Kadimi de Masumprens ve Alparslanın İlk kestiğini biliyorum.
Hatta bu sunucuda İlk Şahaser üretenin de Masumprens olduğunu da unuttunuz demekki.
Neyse eski unutulur. Hee bu üstteki yazınız sadece sizin Loncanız için geçerli olabilir.
Sizler bu lonca da olmasanız görev yapamamış olabilirsiniz onu bilemem.
Ama Lodos klanında Lonca pek ayırt edilmez Görev varsa yardım edilir.
Şuda var Orti Bu sunucuda pek oynamadı.
Şaheserler oyuna ilk geldiğinde bazı şaheserler 2 Hidra Pençesi ile üretiliyordu.Üretenler oldu ve sunucu geri alınıp 2 Kadim Hidra Pençesi'ne çevrildi Buğra,yanlışlığını düzelteyim.Özetle ilk geldiği andan beri tüm şaheserlerde 2 adet Kadim Hidra Pençesi isteniyor.1 Kadim Hidra istemesi söz konusu değil.
GodfreyxSpider07 yazdı:Şaheserler oyuna ilk geldiğinde bazı şaheserler 2 Hidra Pençesi ile üretiliyordu.Üretenler oldu ve sunucu geri alınıp 2 Kadim Hidra Pençesi'ne çevrildi Buğra,yanlışlığını düzelteyim.Özetle ilk geldiği andan beri tüm şaheserlerde 2 adet Kadim Hidra Pençesi isteniyor.1 Kadim Hidra istemesi söz konusu değil.