İsim Değiştirme + Plus ve Üyelikal ***

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
bailamo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

İsim Değiştirme + Plus ve Üyelikal ***

Mesaj gönderen bailamo »

Merhabalar

Fuara katılamadığım için malesef isim değiştirme paketinden alamadım sağolsun yönetimimiz fuara katılamayan arkadaşlar için bir güzellik yaptılar ve uyelikal.com a paket satışını sundular. Fakat kredi kartımla ödeme yapmak istediğimde farklı kartları denememe rağmen aynı hataları alıyorum ve bir türlü plus paket alamadım. Uyelikal.com u telefonla aradım, bankanızla görüşün dedi ama bankada her iki kartta da problem çıkmadı. Sitede sorun var sanıyorum veya alışveriş yapan ve paket eline ulaşan arkadaş varmı bilemiyorum.

Sizlerden ricam bu isim değiştirme kutularını sadece uyelikal ile sınırlı tutmasak başka sitelere de yönlendirsek olmazmı?
Daha önceki 3 aylık özel sürüm dvdden başka bir yerden aldım ve 2 günde elime ulaştı. Şu konuya bir çare bulabilirmiyiz?
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Kullanıcı avatarı
ozgur145353
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Re: İsim Değiştirme + Plus ve Üyelikal ***

Mesaj gönderen ozgur145353 »

Aynı sorunu dün bende yasadım büyük ihtimalle mozilla kullanıyorsun hata mesajı alıyorsun, internet explorer tarayıcısını kullan büyük ihtimalle sorun çözülür.
Maxsifa

Bedelesareti
bailamo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: İsim Değiştirme + Plus ve Üyelikal ***

Mesaj gönderen bailamo »

eve ilk başta mozilla kullandım doğru onda hata verdi. Explorere geçtim bütün işlemler bitiyor sonunda hata veriyor. Başka sitelerde olsa deneyecektim ama yokki :(
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet

“Genel Etkileşim” sayfasına dön