Bilmiyorum kaçıncı kez aynı şeyi söyledim ama artık ben bıktım yazmaktan sız bıkmadınız cevap vermemekten neden oluyor bilmiyorum.
Emirbabakral çarının soyulmasına ilişkin olarak bir bildiri vewrmiştim ben size ama dönmediniz gerçekten çok teşekkürler ilgilenmediğiniz için.
Bunu da canımın yanması dolayısıyla son kez ama gerçekten son kez dönmeyeceğinize inanmaya başladığım halde yazıyorum hadi beni bir kez olsun utandırın.
Eğer cevap yazarsanız nelerimin gittiğini söyleyeceğim yazmazsanız da siz bilirsiniz haa bu arada banlamayın bu hesabı bu hesap benim değil, başkası benim için ceza almasın
Evet gün boyu açık hesap cevabınızı bekliyorum.....
Gm ler içeri
Gm ler içeri
GAFFURXXKRAL
HER ŞEY ÖNCE AFFETMEKLE BAŞLAR
HER ŞEY ÖNCE AFFETMEKLE BAŞLAR
Re: Gm ler içeri
KArdeşim , öncelikle geçmiş olsun.
Fakat , GM ler içeri başlığında bir konu açmak yerine , desteğe durumu bildiren mailler göndermeni tavsiye ederim.
En başta onlarında insan olduğunu unutmamamız lazım.
Sadece , sen veya ben yoğum desteğin ve yöneticilerin ilgileneceği.
Diğer sunucular ve Tılsım da yüzbinlerce kişi ile ilgilenmek durumundalar.
Ayrıca , çemberlitaş eklentisi için çalışmaktalar.
O yüzden sen mail at ve cevabını bekle , eninde sonunda sana dönecek ve gereken cevabı vereceklerdir.
Tekrardan geçmiş olsun.
Foruma konu açmak yerine herkese tavsiyem , desteğe durumu özetleyen mailler atmak en iyisi.
Zaten bu işin oluruda budur...
Fakat , GM ler içeri başlığında bir konu açmak yerine , desteğe durumu bildiren mailler göndermeni tavsiye ederim.
O yüzden sen mail at ve cevabını bekle , eninde sonunda sana dönecek ve gereken cevabı vereceklerdir.
Tekrardan geçmiş olsun.
Foruma konu açmak yerine herkese tavsiyem , desteğe durumu özetleyen mailler atmak en iyisi.
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Delillerin ile verdiysen o bilgileri zaten yönetim ekibinin o konuyla ilgilendiği kesindir ancak şu benim çarımı çaldı geri verin demek biraz yanlış olur. Çarların şifrelerinin oyundan başka kişilere verilmesi yasak bu yasağı eğer ciğniyosan adamlarında yapıcak çok fazla şeyi kalmıyor kendi kuyunu kendin kazıyorsun resmen
(Mynet te ise çarlarınız bende söylemekten bıktım ama yine söylüyorum telefon numaralarınızı mynet e kayıt ettirin.)
(Mynet te ise çarlarınız bende söylemekten bıktım ama yine söylüyorum telefon numaralarınızı mynet e kayıt ettirin.)
AlpAykan yazdı:KArdeşim , öncelikle geçmiş olsun.
Tekrardan geçmiş olsun.