Ah be Buğra'cım keşke haber verseydiniz.Cesurlar yazdı:SelamunAleyküm
Öncelikle dün geceki İsmet planımızın başarısız olmasına neden olan Baytarxzty i tebrik ediyorum.Yalnız Enderinde söylediği gibi biz kendimizi büyük görmüyoruz GÖSTERİYORUZ.20 kişilik ekiple kendimizden daha kalabalık Lodosları saatlerce kalelerine hapsettik.Bölge 'Bugün sizin iyi gününüz öcümüzü alıcaz!' tarzı Lodos mesajlarıyla doldu.![]()
Teklif konusuna gelirsek Arkın eski bi lodostur ve çoğu lodosu tanır.Sanırım muhabbetine güvenerek sizden böyle birşey istemiş.Ancak bu tekliften benim veya herhangi bir RoA üyesinin haberi yoktur.Ben Arkınla bu konu hakkında görüşücem.
İsmeti kesmek istememizin nedeni ise lonca üyelerimizin GB ve EM yapmaktan sıkılmasıdır.Ayrıca eğer İsmeti kesersek klanlar arasındaki savaşın alevleneceğini ve daha zevkli olacağını düşünmüştük.Lodosların karşı koymasıyla İsmeti kesemedik ama hem lonca olarak çok eğlendik hemde klan savaşını bir geceliğinede olsa alevlendirmeyi başardık.Gece 01:00-04:00 arasında Eminönü'nde çok büyük bir savaş yaşandı.Etkinliğe katılan Lonca üyelerimi ve karşımıza çıkan Teamx,Türkx ve diğer lodosları kutluyorum.Lodoslar gerçekten büyük bir beraberlik örneği gösterdi.
Malesef Lodosların göstermiş olduğu beraberliği Arzlarda göremiyoruz.Fotoğraflardaki 'Kaleyi basıcaklar' yazan Mangoxkral Pardusx loncasının kp çarıdır.Toplandığımız yerde ParduSxBaşkaN ın bizi görmesi sadece rastlantı değilmiş demek ki.![]()
Ekibi toplar , gelirdim.
Neyse bir daha ki sefere haber verin ,
Hayır , sizin kesemiyeceğiniz için değil.
Hani pilavda bi tuzumuz bulunsun.