ATAxWHITE & ATAxWHİTE Charları Silinmiştir.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
idris0809
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: ATAxWHITE & ATAxWHİTE Charları Silinmiştir.

Mesaj gönderen idris0809 »

Atanakan abi geçmiş olsun çok üzüldüm Abi benim Şüphelendiğim birisi var bence kesin o tarafından silinmiş çarların ben burdan ismini vermiyeyim senle yüz yüze konuşalım bekliyorum
Kullanıcı avatarı
mrgizemli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen mrgizemli »

Karabulutlar dolanıyorsa genel etkileşimde sabitlenmiş bi konu var girer öğrenir savcılığa verirsin.
Savcılık gerekli işlemleri yapar aydınlatır.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sanctuary
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sanctuary »

Geçmiş OLsun Kardeş :?
Resim
Kullanıcı avatarı
ATAxMasteR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ATAxMasteR »

Chalardakı itemleri Alıp Tum charlarımı Silen Kişi FENOMEN karakterınıo Oynayan VEYSELDİR FENOMEN gercek sahıbı MURAT oyunu bırakmıstır VEYSE ise Kuzenıdır. Kendisi itiraf etmiştir Charların silinip itemleri aldıgını ve Ben özür dileyene kdr itemlerımı vermeyeceğini söylemiş kendisi. Fotolar 1 saat e kadar Burada olucak.
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İnferno Team

Mesaj gönderen Silahcix »

Sexytown (Murat)
Fenomen (Murat)
Snakegs (Mehmet)
Büyücümerlyn (Apo)

Bu kişilerin akrabası olan veysele bu hareketi yakıştıramadım.. O da ismini saydıklarımın hatrına. Yoksa beş para etmez birisi olduğunu gösterdi. Evet 5 para.. 1 Lv fare bile daha fazla para ediyor kesince :?

Konuya gelince, Ata ile yaptığımız telefon görüşmesinde nedenini ben de öğrendim. Kendisi yazmadığı için ben yazamam. Ona kalmış burada belirtmek. Ancak savcılığa gideceği kesin ve dilekçeyi verdikten sonra geri dönüş yok. Bilişim suçlarına göre hesap hırsızlığı yapmak KAMU DAVASI gerektirir ve Ata'nın şikayetten vazgeçmesi bu davanın İPTALİNİ SAĞLAMAZ. Kamu davası olduğundan mahkeme yolu yüzde yüzdür. Yargılanır, sonucu ya beraattır ya da mapustur. Yaşına göre de artık sübyan koğuşu mu olur ADAM koğuşu mu olur artık hakim bilir.

Öncelikle ATA kardeşime, ardından Veysel'e geçmiş olsun diyorum.
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
ATAxMasteR
İskele Babası
İskele Babası

Yorumlar ve Geçmiş olsun dilekleri için Çok teşekkür ederim herkeze. Öncelikde SİLAHÇI murat abinin Dediği gibi Savcılıga SUÇ duyrusunda bulunacağım bunun dönüşü yok. Onca emek Tanıyanlar bilir sabahlara kadar uğraşıp emek sarf ettiğim charlarım Devamlı şekilde para verip PLUS yukledığım hesabım bir Kişiliksize KAR kalmıcak Sonrasında FENOMEN ( VEYSEL ) in Hırsızlıgı itiraf etiği Fotolar Buyrun.

Resim

Sandığın kadar Akıllı değilmişsin değilmi ?

Resim

Veysel Beyden gidip özür dileyeckmişim :)

Resim

Yaşadığın Korku daha başlangıç.

Resim

Evet bütün Kanıtlar Burada.

Yarın Sabah erkenden ilk işim savcılığa VEYSEL hakkında suç duyrusunda bulunmak olucak ve Yarın savcılık Dilekcesinin
Fotosunuda Forumdan yayınlayacağım.

Bir Oyun ola bilir ama Yaptığının Çocuk oyuncağı Olmadığını Anlıyacaksın.!
Kullanıcı avatarı
ATAxMasteR
İskele Babası
İskele Babası

xXFENOMENXx & FENOMEN Charlarında Gerçek sahibi Murat Yokdur bilginiz olsun Bu HIRSIZLIĞI yapan VEYSEL dir.
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen TheRiamax »

Atakan kanka artık oyundan eski zevki alamadığım için oynayasım ve oyuna giresimde yok. Gir al benim çarım senin olsun aga yada itemleri al baska çarına aktar..
Resim
Kullanıcı avatarı
ATAxMasteR
İskele Babası
İskele Babası

TheRiamax yazdı:Atakan kanka artık oyundan eski zevki alamadığım için oynayasım ve oyuna giresimde yok. Gir al benim çarım senin olsun aga yada itemleri al baska çarına aktar..
İbrahim Tesekkur ederim kanka Ama artık Oyun benimde pek umrumda değil Karaktersizin teki yüzünden. Ben Bu Veysel'in Haddinin Bildirip zaten oyunu bırakıyorum Charları Kurtarmak için herhangi bir Çaba göstermicem artık. AMa bunu yapan cezasını cekıcek.
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen TheRiamax »

ATAxMasteR yazdı:
TheRiamax yazdı:Atakan kanka artık oyundan eski zevki alamadığım için oynayasım ve oyuna giresimde yok. Gir al benim çarım senin olsun aga yada itemleri al baska çarına aktar..
İbrahim Tesekkur ederim kanka Ama artık Oyun benimde pek umrumda değil Karaktersizin teki yüzünden. Ben Bu Veysel'in Haddinin Bildirip zaten oyunu bırakıyorum Charları Kurtarmak için herhangi bir Çaba göstermicem artık. AMa bunu yapan cezasını cekıcek.

İnşallah kanka cezasını görecek ama sen oyunu bırakma al oyna benim çarım senin çarındır ama yok bırakacam diyosan bende bırakırım her türlü
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön