Olabilir ne var bunda ikisini de severek oynuyorum internet üzerinden, bu arada bizim oynadıgımız cs degil avrupalılar manyak oynuyor tetiğe basana kadar kafadan tek atıyorlar
secret yazdı:Olabilir ne var bunda ikisini de severek oynuyorum internet üzerinden, bu arada bizim oynadıgımız cs degil avrupalılar manyak oynuyor tetiğe basana kadar kafadan tek atıyorlar
Hileli server'a girmişsindir tabi tek atarlar
sXe'li serverlarda oynamayı dene avrupalıları yarıp geçiyorum
konuya gelirsek;
siyah eldiven bir tek CS'de olacak değil ya canım
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE Carpe Diem
secret yazdı:Olabilir ne var bunda ikisini de severek oynuyorum internet üzerinden, bu arada bizim oynadıgımız cs degil avrupalılar manyak oynuyor tetiğe basana kadar kafadan tek atıyorlar
Hileli server'a girmişsindir tabi tek atarlar
sXe'li serverlarda oynamayı dene avrupalıları yarıp geçiyorum
konuya gelirsek;
siyah eldiven bir tek CS'de olacak değil ya canım
Yok ya hileli filan degil adamlar işi biliyor daha önce amerikalılarla yapılan turnuvalara da katılmıştım internet kafeden adamlar oynuyor zaten avrupada yapılan oyunu onlardan iyi oynacagımıza ben inanmıyorum şahsen
Uzun zamandır sXe değişmediği için aim çıkmıştı ama artık yoktur sen tekrar gir o sw'ye belki ezersin
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.