Merhaba gençlik
İnanılmaz derecede yorulduğum için 12 saatlik uykunun ardından anca kalkabildim
Ne kadar yorulsamda çok keyif aldığım gündü.
Sabah saat 10 da başlanan mucadele akşam 17:30 sularında bizim zaferimizle sonuca vardı
Resimler nerde kimde ne zaman yüklenecek hiç bilmiyorum.
Yakın zamanda ulaşırım ve foruma aktarırım
Katılım gösteren herkese limitsiz teşekkür ediyorum
Özellikle bizleri kırmayıp Ankara'dan gelen Serdar kardeşim ve İzmit'den gelen Asım kardeşime ayrı teşekkür ediyorum.
Mücadele de yanımdan ayrılmayan ve benimle beraber bu ateşten gömleği giyen Sercan Kardeşime de teşekkür ediyorum.
Hepinizi Seviyorum Tılsım
Kimine Göre Sunucu Bize Göre Aile !
En çok ona yandım Serdar'ım
Ama [GM]Kindar bile bir ara dedi az otur diye
Fakat hiç oturamadım, şikayetçi değilim bir daha gelin bir daha yine 4 dönerim etrafınızda
Anca fırına geldiğimde oturabildim zaten daha da kalkamadım
AmisosxxPittBuLL yazdı:En çok ona yandım Serdar'ım
Ama [GM]Kindar bile bir ara dedi az otur diye
Fakat hiç oturamadım, şikayetçi değilim bir daha gelin bir daha yine 4 dönerim etrafınızda
Anca fırına geldiğimde oturabildim zaten daha da kalkamadım
Kardeşim Yorgunluğun Her Halinden Belliydi Bende Sat 12 de Bindim Otobüse Binene Kadar Nasıl Oldum Bir Bilsen SArhoş gibi Sallanıyorum. İlyas Çok CanaYakın Ama
http://img824.imageshack.us/slideshow/w ... 04191p.jpg Buyurun efendim
Fotoğrafları tek tek eklemektense böyle bir slide ile sizlere sunmayı uygun gördüm
Resimlerdeki kişileri tag layamadığım için şimdiden özür diliyorum.
AmisosxxPittBuLL yazdı:http://img824.imageshack.us/slideshow/w ... 04191p.jpg Buyurun efendim
Fotoğrafları tek tek eklemektense böyle bir slide ile sizlere sunmayı uygun gördüm
Resimlerdeki kişileri tag layamadığım için şimdiden özür diliyorum.
Gerçekten çok güzel bir gündü. Oyuncularımızla bir araya gelip onlarla sohbet etmek şu işte en çok zevk aldığım etkinliktir. Bana bu zevki yaşatan ve bunu organize eden arkadaşlarımıza ve katılan tüm arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum.
Bu arada fotoğrafları da sabırsızlıkla bekliyorum.
Sonraki görüşmeye kadar sağlıcakla kalın.
Seepplem yazdı:Merhaba Tılsım,
Sizler ile birlikte güzel vakitler geçirdik.
Bizleri bu buluşmaya davet eden, organize eden, katılan ve hoş sohbetlerini esirgemeyen Tılsım oyuncularına teşekkür ederim.
BebeRuhii yazdı:Bu günkü Tılsım buluşmamızı organize edenlere,katılım gösterenlere ve bizleri gereği gibi ağırlayıp misafirperverliklerini gösteren tüm Tılsım oyuncularına,huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum.Herşey çok güzeldi.Çekilen fotoları da sabırsızlıkla bekliyoruz.
Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkürler.
Çok güel ve eğlenceli bir gündü.
Tılsım Sunucusunun ne kadar sıcak ve hoş muhabbet insanlarla dolu olduğunu bir kes daha görmüş olduk.
İnanılmaz eğlendik ve mutlu olduk.
Katılım gösteren herkese teşekkürler.
Serdar ım kusura bakma vallahi nasıl yattım haberim yok öyle bayılmışım