ATAxWHITE & ATAxWHİTE Charları Silinmiştir.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ATAxMasteR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

ATAxWHITE & ATAxWHİTE Charları Silinmiştir.

Mesaj gönderen ATAxMasteR »

Merhaba.

ATAxWHİTE & ATAxWHITE Karakterleri Belirsiz kişiler tarafından Silinmiştir. Hesabım hiç plussuz dolasmazken plusumun bitmesinden 4 gün sora bu olay gerçekleşiyor Karakter Kurtarma işlemini Kullandım Yanlız hesapda plus yuklu olmadığından Karakrterler ARKA plana saklanmayıp direk silineceği yazıyor Karakter kurtarma penceresin.

Savascı . Yucelen Halit ceket Yucelen Solucan ceket Işık Hanım Zırh, Işık Hanım Kolye, Evocati kolye, Kenanın gücü kolye, Ecel + Latif, Bir kaç saf maden.

Şifacı : Ashab, İbni ibni ceket, Oksidant Sarmaşık Fundi Kolye centrion Takı seti, Yucelem Solucan ceket, ibni sina cevriye Pant Ve Bir cok item bir kaç Saf materyal.

Zararım yukardakı gibidir. TILSIM sunucuda bulunan bir Lonca ile başlayan savaşımız Sonrasında İlk önce Lonca kasa charlarımızın Silinmesi. Sonrasında Lonca üyelerimizden 4 Kişinin Hesap şifrelerının değişmesi. Bu Şifrelerin MalmalxStylx Olması Bizim Kafamızı kurcalıyor neden bu olaylar Loncamızın Lodoslukdan ARZ lıga geçmesi ve Bir lonca ile savas başlatmamızdan sonra olmaya başladı. Şu anda tam kesin bir bilgi elimizde olmadığından Açık ve Net bir şekilde kimlerden şüpelendiğimizi yazamıyoruz.

Yönetiminde Desteği ile bu kişileri meydana çıkartmak için elimizden geleni yapıcaz.
TEK Dileğim Bu charları silen kişilerin Silme işlemlerini Evindeki Bilgisayardan gerçekleştirmiş olması.
İKV yetkilileri ile görüşürüp Savcılığa Dilekçe verilmeye kadar gidicektir.
Sonucda bir Oyun ola bilir ama Bu Oyun için Biz Emek Ve Para veriyoruz.
Lonca olarak gide bildiğimiz yere kadar gidicez.
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Anka

Re: ATAxWHITE & ATAxWHİTE Charları Silinmiştir.

Mesaj gönderen TheRiamax »

Atakan nezamandır oyuna girmiyorum. Yeni haberim oldu inan nasıl oldu :evil: geçmiş olsun... :?
Resim
Kullanıcı avatarı
mrgizemli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen mrgizemli »

Açıklamaların biraz daha net ol !

Yok savas başlattık kasa carı gitti yok klan değiştik carlar gitti değil net olucan.
Varsa bir bildiğin gördüğün delilin herşeyi koyacan foruma da herkes görecek kimseyi farazi yalan dolanla zan altında bırakmıcaksın.
Resim
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

mrgizemli yazdı:Açıklamaların biraz daha net ol !

Yok savas başlattık kasa carı gitti yok klan değiştik carlar gitti değil net olucan.
Varsa bir bildiğin gördüğün delilin herşeyi koyacan foruma da herkes görecek kimseyi farazi yalan dolanla zan altında bırakmıcaksın.
Atakan yazdığın yazı yanlış kimseyi bu şekilde Forum kanalı ile suçlayamazsın heleki tanımadığın bu insanları hiç bir şekilde suçlayamazsın.
Varsa elinde delilin ispatın ortaya koyarsın herkesde bu işi yapana gereken şekilde karşı durur.
Kullanıcı avatarı
ATAxMasteR
İskele Babası
İskele Babası

Yorumlarınız için teşekkür ederim ama Siz Türkçeyi iyi okuya biliyormusunuz ? Zaten ben orada beyan etmişim elimizde net bir delil olmadığı için yazamıyoruz diye ama ortaya çıkartıcaz diye ? Kimseyide Suçladığım yok ? Eğer Benim göremediğim bir Kişinin adı yazıuyorsa söyleyin düzelteyim . Suclama yok ortada Şüphe var.
Kullanıcı avatarı
Kadimxliderx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kadimxliderx »

Yönetim uyumasın stylx loncası we Ata grubunun üzerinde kara bulutlar dönüyor son 1 haftadır. çarlar siliniyor hesaplar kapatılıyor. Hırsızlıgı kimseye yakıştıramıyoruz ama bu sorunları çözmek yönetime düşüyor. en ksa zamanda konu üstüne düşülürse seviniriz. stylx grubu üyesi (stylxkadim )
ResimResimResimResim
BaRTuC
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen BaRTuC »

Bu Zmna Kadar Carlarımza Bısı Olmadı Bu 1 Haftadan Berı Nıye bole Oluyor.
BaRTuC
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen BaRTuC »

GM ler Ilgılenın Artık Su Car Olaylarıyla Yetr Ama Olan Hep bıze Oluo Nedır Bu Ya o KAdar Emek Verıorz Sonrada Yok Sıfre Degısıo Yok Carlar Sılınıo Bunun Bı Caresını Bulun Artık .....!!! ( ~~ Stylxbartuc ~~ )
Kullanıcı avatarı
ATAxMasteR
İskele Babası
İskele Babası

Bazı çok bilmişler varsa delilin koy foruma suçlama yapma dıyorlar onların kendileride biliyorkı char silinmesinde kimseninb elinde delil olmaz. Birisi bir şekilde artık ne şekilde olduğunu kendileri daha yii biliyorlar girp siliyor nasıl delil ola bilir elimde Yönetim bana destek versin bilgi versin ben bu Emek hırsızlarını savcılıga vereyım o zaman cıkar ortaya zaten
Kullanıcı avatarı
StylxStyl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen StylxStyl »

Öncelikle atakan arkadaşımıza geçmiş olsun.. Bu konusyu konustuk ve tartıştık ve benım çıkardıgım hata oyunun genel açısından gelen bir problem arkadaşımız BAHSEDİLEN HANİ: OYUN OYNARKEN SİZ KAZANIN FİLAN YAZAN SATIŞINI ARTTIRMAK İÇİN REKLAM YAPILAN VE HALA REKLAMI DEVAM EDEN YÜKLEYİN KAZANIN DAHA ŞANSLI OLUN DAHA AVANTAJLI OLUN DENİLEN İKV KUTU PLUSEVET BU PLUS KUTUSU YUKLENMİŞ VE HALA NEDEN HESABA AKTİVİTE EDİLMEMİŞ BUNUNLA İLGİLİ BİR ÇALIŞMA YAPILAÇAĞINI UMMAKLA ŞU ANDA BEKLİYORUZ...EVET BELKİ BU SAYFAYA KİLİT DENİLEN BİR YASAK GELİCEK BUNUDA BİLİYORUZ AMA OYUNUN HATASI OYUNCULARA YANSIMAMASI LAZİM.. ATAKAN ARKADAŞIMIZIN KARAKTERLERİ SİLİNMİŞ OLABİLİR AMA KUTU PLUS VARKEN NEDEN HALA GERİ GELMEMİŞ...SORUNU DESTEK EKİBEDE BİLDİRECEĞİZ...EVET EMEK VAR SONUCTA ATAKAN ARKADAŞIMIZDA OLAN KARAKTERLER TILSIM SUNUCUSUNDA PEK FAZLA KİŞİDE YOK.. VE İLGİLENECEKLERİNİDE DÜŞÜNÜYORUZ...SEVGİLİ GM ARKADAŞLAR OYUNU BENCE OYNATMAK İÇİN BİR SONUÇ BULMANIZ GEREKLİ ŞİFRE ÇALINMA SİLİNME GİBİ BİR OLAYA KARŞI BİR PROJE BAŞLATTINIZ.. AMA BU PROJEYENİN BİR PARÇASI EKSİK GBİ GÖZÜKÜYOR... İSTENİLDİĞİ GİBİ İKV KUTU PLUSYÜKLENİLDİĞİNDE BİR AVANTAJ SAĞLANILACAKTI AMA SORUN BU AVANTAJIN BAŞLATILAMAMASI OLMUŞ SANIRIM.... İLGİLENECEĞİNİZİ UMARAK BEKLEMEYE BAŞLIYORUZ... TEKRAR OLARAK ATAKAN ARKADAŞIMIZA GEÇMİŞ OLSUN... DESTEKTEKİ MESAJLARINA UMUYORUMKİ CEVAP GELİR...
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...

“Genel Sohbet” sayfasına dön